gündem
  1. · google wave
  2. · öğretmenler günü
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · beşiktaş
  8. · x y z
  9. · aşk ile sevgi arasındaki farklar

arge sözlük  

1. sözlükler kervanına bir yenisini daha ekleyen yeni bir sözlük. girilere girdi deniyor.
    www.argesozluk.com
    (katinanınelindemakası, 23.11.2006 16:04)
  2. sözlük konseptine ilginç katkıları olan sözlüktür. (belki başkası daha önceden yapmıştır da bunlar oradan kopyalamıştır. bilemeyecem.)

- anketör adlı bir bölümde kullanıcıların anket hazırlayıp, yapabildiği bir yer mevcut. soruyu soruyorlar cevapları ayarlıyorlar. sonuçlara bakıyorlar. insanları anket başlığı açmaktan uzak tutacak bir hamle. orada işlerliğini incelemedim ama güzel olmuş. ayrıyetten şerrefsizim benim aklıma gelmişti. atmıyorum: (bkz: anket mekanı açılsın kampanyası)

- giriler hakkında yorum yapılabiliyor ve bu yorumlar nickin altındaki bir butona tıklayınca ufak bir pencerede çıkıyor. bu da güzel bişey. ayarcılara gün doğar. bu benim aklıma gelmemişti.
    (azwepsa, 23.11.2006 17:28 ~ 24.11.2006 09:50)
  3. (vincent vega, 23.11.2006 17:31)
  4. sözlük açıklamalarının büyük bir kısmı kolpa olan göz alıcı temalı sözlük. (bkz: iyi akıl etmek)
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 13.03.2007 23:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil