belki ilginizi çeker
  1. · torrent arena
  2. · torrent tracker
  3. · türkçe torrent siteleri
  4. · torrentleech org
  5. · torrent plus
  6. · torrent arena
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · bir solcunun bilmesi gekenler
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · magnum çikolata
  9. · aynaya bakıldığında görülen kişi

arena tr  

1. ampec ile yaşanan sorunlar üzerine kapanan torrent-arena'nın yeni adı. herşey kaldığı yerden devam ediyor.
    (jugador, 14.06.2008 11:26)
  2. (selenge, 14.06.2008 12:04)
  3. torrent dünyasında tabiri caizse "marka" olmuş kişilerden lüleburgazlı, vigora, schizophren, casus2716 gibi isimleri bünyesinde tutamamakla çok büyük kan kaybettiler. bir çok yeni isime yer verdilerse bile çok güçlü şekilde ayakta durabilmeleri için yapmaları gereken çok fazla işleri var. bana göre hala saydığım üçlüden kalma ünvanlarının balını yiyorlar.

bir süre daha böyle gideceğe benziyor fakat rakipleri karşısında tutunmaları için çok çalışmaları gerek.
    (gurugafa, 01.07.2008 23:31)
  4. (bkz: @2546854)
    (1925, 13.07.2008 04:24)
  5. atunnel üzerinden girilebildiğim fakat diğer şekillerde giremediğim site. ne olmuş anlamadım. saldırı olsa site hiçbir şekilde girilmez. bakalım göreceğiz.
    (gurugafa, 14.07.2008 18:18)
  6. an itibariyle üyeliklerini açmış müthiş tracker.

http://www.arena-tr.com/... üye olabilirsiniz.
    (donudusmusasker, 19.02.2009 12:57)
  7. özellikle kaliteli sunumlarla beni sevindiren site. arena-tr nin en sevdiğim yanı sinemanın yakından takip edilmesi. bu sadece yeni filmlerle değil eski filmlerinde siteye yüklenmesiyle alakalı. özellikle bazı yükleyiciler, kendileri emek harcayarak hdrip ler hazırlamaktalar. eski ve kaliteli filmlerin hd riplerini bulabilmek mümkün. ben ratio sorunu nedeniyle ( 1 mbit bağlantının gözü kör olsun) indirememekteyim. daha çok altın torrentlerle idare ediyorum fakat yer ve hız sorunu olmayanlar siteden azami ölçüde faydalanabilir. son dönemde anime yükleyicileriyle de anime serilerini bulmak mümkün. arkadaş canlısı üyelerle de dolu site. seviyorsunuz. canım ailem, avrupa yakası, kurtlar vadisi gibi dizilerde bir kaç dakika sonra siteye düşüyor. site aslında yeni açıldığı için geniş bir arşive sahip değil henüz ama yakın zamanda bu açığın kapanacağını düşünüyorum. torrenttürk e olanların arena-tr e olmaması temennimiz.
    (saki, 05.03.2009 11:26)
  8. üye alımı uzun süre sonra tekrar açılmış torrent sitesi. bu fırsat kaçmaz demek düşer bize.
    (jugador, 14.07.2009 00:01)
  9. artık nasıl bi hasretle beklemişsem bilemiyorum; üye alımı açılır açılmaz tüm tanıdıklarıma birer hesap şeyettirdim. nasıl olsa atıcaklar yine.
    (prezerlatif, 14.07.2009 00:10)
  10. üyeliklerini çaktırmadan açmış torrent trackerıdır. ilerde yana yakıla davetiyesini aramamak için üye olmak olmazsa olmazdır.
    (quattro, 21.09.2009 12:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil