yazar, dikkatimi @3049558 girisiyle çekmiş diğer yazdıklarıyla da diyaloglarda iyi olduğunu kanıtlamıştır şahsıma. ilk okuduğumda çok bi gevşek olduğumuzdan mıdır bilinmez ama gülmekten yarılmıştık. sonra nasıl saçma bir harekettir bilinmez (sapığımsı bişey olsa gerek) mesaj atıp ''çok güzelmiş ahahah yarıldım'' gibi tebriğimsi bir mesaj göndermemle muhabbete başladığım yazardır. eski sevgili ile ilgili başlıklara duygu yüklü biraz da taş atarcasına imalı sözlerle girdiği giriler de herkesin kendisinden birşeyler bulabilceğini sanıyorum. okunmaya, takip etmeye değer bir arı...
takipteyim ve seri artı oylarımla girilerini onurlandıracağım.
faşist müzisyenler grubunun bir üyesidir efendim bu şahıs. sevmiyorum kendilerini. hatta nefret ediyorum. beni dışladılar allah'ta onları dışlasın.
edit: kesinikle faşist değildir. bu giri yalnızca kırık kollu bir davulcuyu grubuna almadığı için girilmiştir. o kırık kollu davulcu benimdir ve bu girideki herkes hayal ürünüdür.
sıkılgan yazardır kendisi.bu özelliği de tanışmamıza sebep oldu.saçma sapan şeylere kafasını çok taktığını gözlemledim ve sakin olmasını tavsiye ettiğim yazardır.kendi sorunlarını bırakıp , birilerine umutvermemem konusunda beni uyarıp sonra kendisini bi anda tokatlamam gerektiğini söylemiştir.kınıyorum efenim..sözlüğün hayatıma kattığı en değerli insanlardan biridir ki zaten an itibariyle 2 kişi var.*
(bkz: severek izliyoruz)
öncelikle sözlükte yazdığı diyaloglarla beni güldüren yazar.hafif psikopat olmakla beraber dert ortağıdır da kendileri.yeni tanıdığı insanlara hiç bi şeyini anlatmayan ben ne var ne yoksa dökülüverdim.iyi ki tanımışım kendisini.ayrıca muhteşem fikri sayesinde artık küpe de takabiliyorum * ayrıca en kısa zamanda tavla oynamasını öğrenmesini istediğim yazar.mayın tarlası da bi yere kadar.ve son olarak şu diyalogla hayatıma anlam katan yazar
-nasıl bir martıysam ben de karasal iklimde
-denizini arayan bir martısın sen
benim karakterime benzerliğiyle beni şaşırtan , duygu insanı nesildaşım. kendiside bu aralar benim gibi dertli.yerinde çok sağlam dert ortağı olur bana , yerindede iyi geyik yapılır kendileriyle.
sıkı yazardır ayrıca , kendi deyimiyle taşşaklı yazar. dikkat edilesi.
time to kill is now adlı radyo programındaki partnerim. birbirimize çok yakıştığımız söyleniyor. bakalım artık kısmet bu işler.
ilk programdan sonra gaza gelip çok kokoreç yiyecektik ama garibanlığın gözü kör olsun ne diyeyim. o değilde bi yarım kokoreç 5 tl olur mu lan allahsızlar!
anketör kızların gazabına da uğradık baya baya zaten. olm bakma kızların sana yavşamadığına çok coolsun bu bizi siklemez diye konuşmadılar senle.
ama irish coffee içip ağlamadı beni çok üzdü, oturup ben ağlayacaktım yani o derece. güzel di ama dimi ya ? irish coffee lan!
doumgününün kutlu olmasını istediğim yazardır! mutlu olmayı çok çok hakeden insan. inanmakta zorlandığım bir kişiliğe sahip; doğumgününün ilk saatlerinde kaç insan dert dinleyip teselli etmekle uğraşabilir? bu adam bunu yapar üstelik karşısındakine ''çok konuştum kafasını şişirdim'' hissini yaşatmaz. en iyilere layık. hayatı boyunca onu hak edebilecek kişilerle karşılaşmalıdır...
kendi pisliğini örtmek için benim tiner koktuğumu, tinerci olduğumu söyleyen, haftalardır jöle sürülmüş klavyeyi kullanabilen çok pis ve pasaklı insan. *
bana yıllardır vokallik yapan birisi olarak işimi öğretmeye kalkan yazardır . kendisi dani filth in brutal vokal olmadığını idda etmiştir .
benimle ve bir çok metal severle aynı görüşe sahip bu makaleyi kendisine sunmak isterim .
kaynak vikipedi ;
brutal vokal daha çok death metal, black metal ve doom metal gibi metal müzik türevlerinde görülür. ses telini yolundan çıkmış bir şekilde kullanabilme yetisi gerekir. bazı insanlar brutal vokal'den clean vokal'e geçer ardından yine çığırır ama bunu kesik kesik yapmazlar. cannibal corpse , cenotaph death, cradle of filth , dark tranquillity , ın flames , marduk ve dimmu borgir gibi grup vokalistleri brutal vokal yetisine sahiptir. eğitimsiz bir şekilde denenmesi (özellikle ergenlik çağında) çok tehlikeli olmakla birlikte ses telleri kalıcı zarar görebilir. brutal vocal scream vocal ile ilişkilendirilebilir .
bu gece birkez daha aşmıştır kendisini playlist mükemmel mi olmuş sanki neler olmuş ne güzel olmuştur. bu işte iyi bu çocuk hıhı evet öyle hıhı evet kesinlikle.
edit: ve bitti. bittiği için ciddi anlamda mutsuz hissetmemi sağlayan bir programdı.
sözlük giriş tarihimden beri ilk kez radyo panelini kullanmış biri olarak kendisine buradan selam ediyoruz efenim. hoş bir sonbahar gecesi, sayesinde çok renklendi. bu güzel çalışmalarının devamını da diliyoruz.