belki ilginizi çeker
  1. · yurtiçi kargo
  2. · mng kargo
  3. · yurtiçi kargo
  4. · aras kargo
  5. · aras itü
  6. · aras
  7. · araspuantum
  8. · weblebi
  9. · politikası müşteriyi sikmek olan şirketler
  10. · ups
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · aylin aslım
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · bilecik
  9. · seninle

aras kargo  

sayfa  / 2
  1. itünü sponsoru...
    (carmelo, 25.03.2004 02:26)
  2. harun erdenayın takıma kazandırılmasınki faktör
    (jam23, 25.03.2004 09:55 ~ 09:55)
  3. taşıdıkları kutunun üzerine "dikkat ezilebilir!" yazmalarına rağmen kutuyu darmadağın ve gecikmeli getirebilme becerisine sahip kargo şirketi.
    (vuzu, 27.03.2004 21:14 ~ 21:14)
  4. (bkz: araspuantum)
    (azwepsa, 09.03.2006 18:54)
  5. kutunun 38 yüzüne "dikkat kırılacak" yazmama rağmen, kutuyu açtığımda kasam ile yazıcımı birbirinin içine geçmiş olarak bulduğum firma...kesinlikle uzak durulması gereken, 30 ytl lik faturaya imza atıp, kargo tesliminde carttu curttu diyip 45 ytl(oha) isteyen, garip çalışanlara sahip firma...allahından bulsunlar diyor, bir daha kullanmayacağıma yemin ediyorum...amin
    (petrucciante, 09.03.2006 19:14)
  6. nüfus cüzdanımı vermeme rağmen adımı faturaya doğru dürüst yazamayan, paketiniz 24saatte orada demesine rağmen zamanında ulaştıramayan kargo şirketi..
    ha bi de isimlerini değiştirmişler, aras cargo olmuş, tebrik etmek lazım arkadaşları.
    (leo, 18.05.2007 16:40)
  7. çok kötü bir kargo şirketi. ailenin eskiden ısrarla kullanmasıyla çok kere ev hapsi yaşatmıştır, iki gün beklediğim az değildir.
    bir gün bir paket gelir, yukardan adımı çığrınarak söyler, kapıya çıkınca evimi bulamayıp sinirlenmiş kargocu;
    - sen misin o?
    -evet benim
    -al( bir üst kattan paketi fırlatır)
    -eeöö imza? tuttum ya paketi onun için!?
    -istemez(uzaklaşırken)

bir de bunlar cin gibi olabiliyor; koli gelecek evden, on kere aranmış ve yarım saat sonra geliyor cevabı alınmış. öyle bir koli ki bizde para yok, yiyecek yok sevgiliyle perişan kolideki pasta börek hayal ediliyor. en sonunda kayış kopar;

-alooooğ, araas kargoo buyruuun
    -hahhahahohiih, çat
    sinir bozukluğu dindirilmeye çalışılır. 5 dk. sonra
    -alooooğ, aras kargoo buyruun
    -hahaahahhhah ayyh benim
    -hehehe tanıdım hee gülen bayan.
    (larry flynt aslan parçası, 14.06.2007 23:39)
  8. alibeyköy'den kadıköye bir kargoyu üç günde getirememiş, çalışanları ilgisiz ve garip, bir daha ellerine düşülmeyesi saçma sapan bir kargo şirketi.

efendim yutiçi kargo ile kesinlikle rekabete giremezler.
    (ctd, 20.07.2007 15:02)
  9. (bkz: kazık kargo)
    (madhate, 20.07.2007 15:03)
  10. güvenilmemesi gereken tek kargo şirketi!bana uzak allaha yakın olsunlar tüm paketler açık ve geç geliyo yada hiç gelmiyo bi keresinde fotoğraf makinamı bozmuşlardı!
    (büyüyünce çilekli turta olucam, 20.07.2007 20:29)
  11. fahiş fiyatlı olmakla birlikte, bir paket vermek için yarım saat bekletildiğim ciddiyetsiz taşıma şirketi. paketin aciliyetli olduğunu özellikle belirtmeme rağmen paketi ancak 3 gün sonra adrese teslim edebildiler.
    (papazeriği, 21.07.2007 17:33)
  12. istanbul içinde üç gündür bir paketi teslim edemeyen ucubeler grubu. telefonla merkezi arıyorum, hede hödö şubesine yönlendirdik paketinizi diyorlar, orayı arıyorum zarp zorp şubesinde diyorlar. orayı arıyorum bize böyle bir paket gelmedi diyorlar. tiheyy allam.
    (sageeth, 17.08.2007 14:56)
  13. adrese gelmesinin uzun süreceğini tahmin edip-ki genel stratejileridir-,şubeden teslim almaya gitmemle,paketler karışık yerde sonra gelin denerek geçiştirilmeye çalışıldığım,durum üzerine hakkımı aramamı anlayamayan,saygısız elemanların çalıştığı,lakayt kargo şirketi.
    (rhododendronluteum, 17.08.2007 15:01)
  14. adana'dan kahramanmaraş'a bir küçük paketi bir hafta geçmesine rağmen teslim edemeyen kargo şirketidir kendileri. tebrik ediyorum.
    (zarpandit, 17.08.2007 15:14)
  15. cuma günü yolladığım 3 kargonun sadece birini kırmadan yerine ulaştırdığı için ne kadar teşekkür etsem azdır.
    (manha de carnival, 22.09.2007 12:11)
  16. evimin hemen arka sokağında şubeleri olmasına rağmen kargomu kilometrelerce ötedeki başka bir şubeye teslim eden, mazeret olarak da "biz tam o sokağa kadar bakıyoruz" diyen şirket..

eğer gerçekten kargo hizmeti almak istiyorsanız:
    (bkz: yurtiçi kargo)
    (bkz: mng kargo)
    (cellman, 22.09.2007 20:06)
  17. geçen hafta salı günü adrese teslim denilerek yollnamış kargomu hala getirmeyen,kargonuz elimizde gelip alın diye de telefon açmayan kuruluş.illa ki ayaklarına gideceğim.

gerçekten uzak durun.ups bile daha iyidir.

edit: kargom geri gönderilmiş.şimdi bir daha deniyor arkadaş.bu seferden de umutsuzum....birde not bırakmışlar.ben görememişim.bizim kedi de yemedi.nerde lan bu not??

hala uzak durun görüşündeyim
    (seperated ways, 22.09.2007 20:18 ~ 22:10)
  18. kargo işini pek ciddiye almayan kargo şirketi.
    (hemokudumhemyazdim, 22.09.2007 20:22)
  19. diğer kargoların 3 ila 5 ytl arasında taşıdıkları kargoyu tam 9,5 ytl karşılığında yollayarak oha dedirtmiştir. e hakkaten oha ama. (ücret ödemeli olarak elime geldi mecburen ödedik).
    (guenhwyvar, 22.09.2007 20:25)
  20. taşıdıkları kargoları özen ve güven içinde taşıyan ve adrese en kısa zamanda ulaştırmayı amaçlayan kargo şirketi. şirketin internet sitesinden kargonuzun son durumu ve nerede olduğuna dair bilgi alabilirsiniz.
    (cigliks, 22.09.2007 21:02)
  21. mng kargo ile alıcısna 24 saatte ulaşmış olan ve 13 küsür lira ödenen homojen türdeş özdeş kargomu,
    aynı şartlar altında 34 liraya ve 9 günde yerine ulaştırmış gudik kargo şirketi.
    faturasında ds-kg hanesi de özenle boş bırakılmış ki itiraz edilemesin.
    şark kurnazlığı mı desem,aferin mi desem,ne desem?
    (legatus, 24.12.2007 18:18)
  22. güzel yazacak herhangi bişey yok. acilen kendilerini düzeltmeleri gerek,
    ya o kadar canından bezmiş elemanı sınavla mı aldılar bilmem. sanki işleri değil de hayrına taşıtıyoruz. hiç bi zaman istediğim saatte almaya gelmediler, bana gönderilen kutuyu almaya oraya gittiğimde de sanki ücra bi mahallenin en kötü dükkanına mini etekle gitmiş gibi hissettim.. bi acayip şirket işte.
    (puca, 27.01.2008 22:43)
  23. yurdun bir büyük şehrinden gönderilen 100 gr. ağırlığında, 20cmx20cm boyutunda bir kargoyu 8 (sekiz) gün sonra yurdun bir başka büyük şehrine ulaştırmayı başarmış kargo şirketidir. sikayetvar.com' da teslimatın gecikmesi başlığı altında yapılan analizde açık ara farkla lider olması deve sırtında kervanla kargo taşıdıkları izlenimi yaratıyor bende.

hala çevirmeli internet bağlantısı kullandıklarından şüphe ediyorum.
    (fantastik karakter, 04.04.2008 00:01 ~ 00:04)
  24. 4 gündür ankara dan istanbul a zarf gönderemeyen şirket.
    (gulersem, 14.04.2008 11:12)
  25. hep geç gelen kargo filosu
    (kız babası, 14.04.2008 13:03 ~ 17:56)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil