belki ilginizi çeker
  1. · yaran ukte notları
  2. · sadece turkcell ve garanti bankasından mesaj almak
  3. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · ugg
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · basübadelmevt
  9. · trakya üniversitesi

aramayı bırakan telefon sapığı için endişelenmek  

1. herhalde fazlasıyla evhamlı, duygusal bünyelerin başına gelen şey. hiç başıma gelmedi ayriyeten. ben olsam herhalde aramaktan sıkılmıştır diye düşünürdüm ama belki de başına bir şey gelmiştir bak şimdi benim de içime kurt düşürdün.
    işte aramayı bırakan telefon sapığı içn endişelenmek böyle bir şey öhe.*
    (viola, 06.10.2005 05:54)
  2. her telefon sapığıyla tanışıp arkadaş olan , hatta sevgili olan kişinin yapması muhtemel eylem.
    (miçemez, 02.07.2006 22:08)
  3. 1-2 ay aradan sonra bugün özel numaradan arayıp "meraba.. ben.. şu an.. 31 çekiyorum.." (evet aynen böyle) dediğinde bıraktığım eylem. ohh içime su serpildi, üzerimden bi yük kalktı; o kadar da meraklanmıştım... (bkz: nası yani)
    (nighttimebird, 02.07.2006 22:13)
  4. hiç bir telefon sapığı ile dostça yollarımızı ayırmadığımız için içine düşmediğim durum.
    (caliph, 19.05.2008 21:07)
  5. aslında endişe duyulan kişi bizzat kendinizdir. sapığın bile gözünden düştük bir sapığımız vardı o da olmasa arayan soran yoktu, şimdi o bile aramıyor dedirten durumdur.
    (tengizkaan, 20.05.2008 01:06)
  6. telefonun başında çaresiz bekliyorum.. bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.. işte bu ruh halindeyken aramazsan arama yar arama yar arama denmiyor.. arama yar.. peki aramayıp yarayım o zaman.. *
    (noomeckriel, 20.05.2008 02:17 ~ 02:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil