belki ilginizi çeker
  1. · ara beni lütfen
  2. · şarzım bitti
  3. · baş harfi ben
  4. · eski sevgiliye mektup
  5. · manyak
  6. · telefonun çalmasını istemek
  7. · gelirse ekime kadar gelmezse sikime kadar
  8. · sesini duymalıyım masal anlatsan da
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · erkekte ses tonu
  3. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  4. · 2012
  5. · geniş aile
  6. · aylin aslım
  7. · galatasaray
  8. · innervision
  9. · siki tutmak

ara beni lütfen  

1. 4.39'luk festival albümünden bir kenan doğulu şarkısı.

belki haberin yok
    her şeyi duydum
    belki yüzün yok
    perişan oldun
    belki de şarjın bitti
    ya da biz bittik (öf çok kötü bu kısım)
    ara beni lütfen

sesini duymalıyım
    masal anlatsan da
    hikayen ödülleri toparlasa da.
    seni çok sevmiş olsam da unut beni lütfen (nası yani?)
    sana çok kızmış olsam da ara beni lütfen

umduğun dağlara karlar mı yağdı?
    içinde bu kadar öfke mi vardı?
    ben demiştim demeyi
    ezberledim gitmeyi
    insan sevdiğine böyle yapar mı?

bil ki sebebim çok
    beni kaybettin
    artık duvarlarım cebimde değil
    seni çok sevmiş olsam da unut beni lütfen
    sana çok kızmış olsam da ara beni lütfen

umduğun dağlara karlar mı yağdı?
    içinde bu kadar öfke mi vardı?
    ben demiştim demeyi
    ezberledim gitmeyi
    insan sevdiğine böyle yapar mı?

(bkz: copy paste değil alın teri)
    (famenoth, 24.06.2006 02:20)
  2. (bkz: dinlendiğinde içki içme isteği uyandıran şarkılar)
    (hypnotica girl, 10.08.2006 02:31)
  3. çok samimi bir parça. mütemadiyen ağlatır.
    (hansvoralberg, 12.12.2006 01:13)
  4. artık duvarlarım cebimde değil kısmıyla, pink floyd*'a atıfta bulunmaya çalışıp, pek de başarılı olamamış şarkıdır
    çok mu iyimserim ki,,
    umduğum dağlara kar mı yağdı diyerek de atasözlerimizi nasıl katledeceğini kanıtlamıştır bizlere,, (bkz: güvendiğim dağlara kar yağdı)
    ama keyifsiz anlarımızda maruz kaldığımızda alaycı bir tebessüm yayılır yüzümüze,,
    velhasıl komiktir ha,,
    (temporary peace, 06.02.2007 11:44 ~ 11:45)
  5. şizofren şarkısıdır..
    (fakespeare, 06.02.2007 11:52)
  6. ufak tefek bir tartışmadan sonra sevgiliye söylenebilecek masum bir söz öbeği
    (malibumsu, 06.02.2007 11:58)
  7. sadece nakarat kısmı güzel olan, gerisi boş olan bir şarkıdır.
    (tourvell, 06.02.2007 18:56)
  8. manasız şarkı sözlerinin bir araya gelip nasıl oluyorsa duygu silsilesi yarattırdığı şarkıdır
    (demilan, 02.05.2007 00:45)
  9. (bkz: biri bana sms atsın)
    (bkz: turkcell olmasın)
    (melodis, 02.05.2007 00:50)
  10. kontör sorunu olan ama konuşmak isteyen sevgilinin yarı utanarak yarı sıkılarak attığı sms mesajıdır.bunun birde kardeş versiyonu vardır ki onun için ; (bkz: ara beni lan)
    (underamoon, 02.05.2007 00:54)
  11. kısa mesaj şablonlarının en ünlüsü. saz arkadaşları:
    (bkz: toplantıdayım)(bkz: şu saatte çıkacağım)(bkz: seni sonra ararım)
    (bergerac, 17.05.2007 13:34)
  12. 900'lü hatlar yüzünde erotik çağrışımlar yapan laf.
    (kipti, 17.05.2007 14:28)
  13. (bkz: kontör at sevgilim)
    (rasputin, 17.05.2007 14:50)
  14. geçen yazımı kendisiyle tükettiğim kenan doğulu şarkısı.hele bir de şarkının içinde siz varsanız diğer benzeri şarkıların yaptığı etkiye kurban gidersiniz.yaşanan hikaye aynıdır,söylenen sözler aynıdır,kenan sanki kafanızın içine girmiş ve herşeyi sizden çalmıştır...
    nedendir bilmem ama uzun süredir kulaklarıma değmedi ara beni lütfen.dinleyince geriye götürür,kabuk bağlamış yaralarımı büyük bir zevkle deşer diye korkmaktayım sanki...
    (falasquil, 02.06.2007 15:02)
  15. "belki de şarjin bitti ya da biz bittik ara beni lütfen" sözüyle büyük bir çoğunluğun bir dönem hislerine tercüman olmuş şarkıdır.
    (hansvoralberg, 03.08.2007 17:54)
  16. kontürüm yok aşkım demenin bir diğer çeşididir.
    (angelus, 04.02.2009 18:36)
  17. "sesini duymalıyım, masal anlatsan da..." kısmında içim cız eder, acizliğimi görürüm..
    özledim, aradım, seni duymak için, sesini duymak için aradım diyemediğim içindir belki de..
    ah be sevdicek;
    "insan sevdiğine böyle yapar mı?"
    (çat, 13.02.2009 22:54)
  18. ben mi yanlış anlıyorum yoksa bi çok tezat mı var... bu tezatlar manasız mı anlamadım gitti... bi türlü ne anlatmak istediğini anlamadığım şarkı, türkü...
    (abdüş şuküfe, 02.04.2009 14:53)
  19. bu şarkıyı ilk defa bu kadar hissederek dinliyorum şu an..insan sevdiğine böyle yapar mı kısımlarını haykırıyorum tüm acizliğimle..belki başka şeyler düşünüyoruz bu şarkıyı yazan kişilikle şarkıya dair, başka hisler,başka duygular taşıyoruz..ama ikimiz de sevdiğimiz insanın aramasını istiyoruz aşikar..arıyor mu? hayır! arar mı , ararsa ne zaman arar bilinmez ama istiyoruz işte tüm benliğimizle ve duygu silsilemizle..gözümüz ve elimiz belirli aralıklarla telefona gidiyor hep.uykularımızdan uyanıyor,dualarla uyuyoruz araması adına edilen..boşa mı kürek çekiyoruz diye düşünüyoruz içimizden.zamanın geçmesi adına saçma sapan şeyler yapıyoruz..aramadığı günleri sayıyoruz kalp kırıklığımızla..biz aramak istiyoruz ,elimiz telefona gidiyor ama yapamıyor, yenik düşüyoruz içimizdeki o hain gurur denen duyguya..işte o an anlıyoruz ki kalbimizi ya da gururumuzu ,ikisinden birini seçmemiz gerekiyor diğerinden kurtulmak,diğerini söküp atabilmek adına içimizden,benliğimizden..
    (sema, 30.08.2009 16:26)
  20. ilk aşkımla çıkmaya basladığım zamanlarda kulağıma çalınan,ozamanlar sevgilisinden ayrı olanların böğüre böğüre 'insan sevdiğine böyle yapar mı' kısmını ayrılınan sevgiliye gönderme yaptığı,fazla duygusal ve şu aralar benimde dinlediğimde eskiyi hatırladığım için bende büyük nefret yaratan bi şarkı.
    (çava, 11.09.2009 01:37 ~ 12.09.2009 00:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil