eğer bir fantastik seri hayranıysanız...
(bkz:
lotr)
(bkz:
chronicles of narnia)
(bkz:
harry potter)
(bkz:
kara kule)
siyasi tarihle ilgili kitapları içeren kitap öbeği.
(venom, 23.07.2006 13:34)
nietzsche,böyle buyurdu zerdüşt
asimovun tüm kitapları
(sükun, 23.07.2006 16:58)
çok çok iyi olmasının yanında bir kere okunmakla tatmin olmayacağınız, tekrar tekrar okumak isteyeceğiniz kitaplardır. misal
anket anketov -
anam anam ne pis anket yapmışsınız lan
stephen king in tüm kitapları.
burda yazılan kitapların arşivlenmeye kalkışılması sonucunda ortaya boktan bir kütüphane çıkaracak olan kitaplar bütünü...
beğendiğiniz kitapları arşivlersiniz, olur biter.. bunun için "ben şu kadar okudum, allahım ne kadar da entelim" modunda anlamsız anketler düzmenin bir anlamı yok. arşivlediğiniz kitapları okumadıysanız ya da okumayacaksanız hele konuşup da "saçmalıyorum, o halde varım" tavrına bürünmeyin, derim ben..
can dündar'ın nereye uzaklar ve ergenekon kitapları.
sarıkamış harekatı ile ilgili tüm kitapların içine girdiği kategoridir. yahu tekrar tekrar oku bıkmıyor insan.
başta nutuk ; sonrasında franz kafka , william shakespeare , soren kierkegaard , boris vian , albert camus, edgar allen poe , jean paul sartre, john fante , charles bukowski , jack kerouac , george orwell, chuck palahniuk , phillip k. dick , alfred jarry, friedrich nietzsche , bertolt brecht , uğur mumcu, cemal süreyya , aziz nesin , zülfü livaneli kitapları
tekrar tekrar okunması hatta çocuklara ve torunlara okutulması gereken kitaplar...
bir örnek de benden;
jean jacques rousseau - emil