müzikal enfeksiyon çok güzeldir, benim gibi yeni nesiller için çok önemli bir kaynak olmuştur, daha sonraki nesiller için de olacaktır. sahibesi de arızalıdır cidden*.ben mi?
farklı olduğunu ısrarla gösterme eğilimindeki türk gençlerinin toplandığı bir mail grubu. hell yeah tadının yakalandığı açıkça seziliyor. ve tüm bu olan bitenler beni bu kulüp tarafından ilahlaştırılanlardan manasızca soğutuyor.
gerek kulüp üyeleri, gerek de dışardan katılanların sağladıkları içeriklerle** zenginleşen site. aynı isimle devam eden e-mail grubunda ise çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor*
bayan ariza kod adli yasemin kanat'in el emeği göz nuru sitesi. aynı adla kurulan mail grubu da "farklı olduğunu ısrarla gösterme eğilimindeki türk gençlerinin toplandığı bir mail grubu" olmayi beceremediği içindir ki her daim ayakta ve samimidir.
ilk zamanlar oldukça kaliteli bulduğum, daha sonra lise çağındaki bunalım teenagerların çoğunluğu sağlamasıyla mail grubunun çekilmez olduğu güzel site.. tanıttıkları yazarları zaten tanıyan, çok fazla beğendikleri ve arıza dedikleri filmleri zaten izleyen birisi için fazla birşey vereceğini sanmıyorum. birşey verme kaygısı da gütmüyor zaten.. alışkanlık yapabiliyor ama.., hala arada bir girip, ne var ne yok diye bakarım., ordan biliyorum.,