nerde ne yapacakları belli olmayan med cezirli ruh haline sahip kadınlardır. ilişkileri kısa süreli ama yıllarca sürmüş kadar yıpratıcıdır.
feminist olurlar genelde.
bunalımda olan kadınlardır.
(viola, 05.02.2005 01:04)
böyle bir kadınla karşılaşıldığı zaman,hemen bir kontrol kalemi kaparak ince ayar verilip arızası giderilmelidir.
fazla kurcalanırsa şu mesajı vermeleri olasıdır;
(bkz:
no user servicable parts inside)
10 sene kadar önce "amanın ne kadar alternatif" şeklinde görülen ancak gittikçe geçerliliklerini yitiren hatunlardır kanımca. sene 2006 dünyanın yarısı kendisini arızalı ilan etmiş durumda. sonuç olarak artık pek pirim yapmıyorlar.
arızası olan kadınlardır. eğer ki ben arızadan hoşlanırım sabırlıyım ömrümü adayacağım diyen varsa sürekli kanter içinde bir hayat sürdürülebilecek bir durum oluşacaktır. bir süre sonra tamir edilemeyen arıza(lar) dan sonra erkek de arızalı duruma geçecektir ki uyum o zaman başlayabilir. yok ben hayata bir kere geldim alırım kadınımı kedi gibi severim diyenler varsa uzak durmalıdırlar, bünyeye etkileri denenmiş görülmüştür. doktor tavsiyesi ile belki alınabilir. hemen hemen her erkek böyle arızalı kadınlarla beraber olmak ve çılgınca şeyler yapmak ister ancak evlilik noktasına gelindiğinde tercihler tamamen arızası az olan kadın yönündedir.
sürekli güzel olup olmadıklarını sorarlar, uygun yerlere "aşkııoom" kelimesini sokuşturarak.
iki tiptirler:
1:asistanlar:bunlar yaşın 30 a dayanması ve henüz evlenmemiş olmanın verdiği sıkıntıyla öğrenciye sataşan tiplerdir...evde kalmış olmanın yada öyle hissetmenin acısını hep öğrenciden çıkarırlar...
2:profesörler:bunlarda genelde menopoza girmiş olmanın verdiği sıkıntı,bunalım,stres vs şeyler nedeniyle öğrenciye kök söktüren,bir dersi 6 defa aldıran kısım olup okuldan bezdirirler.....
kısa bir yorumda bulunacak olursak her ne kadar cinsel içerikli bir giri gibi görülsede olay tamamen kadınların fazla duygusal olmalarından kaynaklanmaktadır...
not:istisnalar kaideyi bozmaz onlarda saygımız sonsuzdur....
ömür tüketici derneği olsa da şikayet etsek dedirten kadınlardır.
genelde konuşurken dudakları dişlerinin üstünde kayar. kayması.
bir gün en ufak şeye kızarlar ertesi gün ise espiriler yaparak, seni şaşırtılar. anlamaya çalışmak piskolojini bozabilir böyle kadınları. en iyisi biraz uzak durmaktır, eğer acı çekmekten hoşlanmıyorsanız.
erkeklerin vazgeçemediği kadın tipidir.
hayır anlamıyorum, nesi çekiyo abi bu kadınların? mis gibi hatunlar dururken etraflarında.
tahammül edilemez kadınlardır. bunu şımarıklıkla karıştırmamak gerekir, zira arızayı şımarıklıkla karıştıranların hiç gerçek arızalı kadın gördüğünü sanmıyorum. olmadık şeyleri sorun yapan, önüne gelene bağıran, söyleneni dinlemeyen, fikr-i sabit kadınlardır. dediğim gibi tahammül edilmesinin mümkünü yoktur.
(merlot, 16.04.2009 15:40 ~ 15:46)
bunlara aşık olunuyor. arızasız ya da az arızalı, normal bir kadına aşık olmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor. bunların arızalısı var biliyorum diyorsunuz. arızalı kadın sizi de arızalı yapıyor. onu düzeltiyim diyorsunuz, o sizi yamultuyor. sonra gidip siz de düzgün birini bulup yamultuyorsunuz. böyle böyle devam ediyor.
askerdeki sevgili, hatun kişinin en yakın arkadaşının düğünü için izin alamadığında hırgür çıkaran kadındır, şaşırtır !?!?