|
|
- gölet yurtlarına giderken 5. bloktan sonra dönülen uç kısım. gölete hakim manzarası ve deli gibi esen rüzgarı ile ünlüdür.
- bizim ölüm geçidi olarak adlandırdığımız yer...
- geçen sene sürekli ordan geçme zorunda kalmıştım..
istanbul'u ve boğazı kesen manzarası güzel günlerde iyidir, fakat kış gecelerinde ordan geçmez cok zahmetli oluyor..
(bkz. asla kış geceleri)*(zeus, 07.03.2004 20:08 ~ 20:09)
- sene başında gauchexe pankart asma suretiyle öğrettiğimiz yer. *
(giberling, 07.03.2004 20:40 ~ 30.09.2004 00:31)
- ölüm geçidi olarak andığımız yer
- demlenme mekanı
- ilk geldiğim zamanlar çiftlerin mekanı olan daha sonrasında yönetim tarafından ağaçlar budanmak suretiyle fuhuş mekanlarını yok ettikleri mekan. çoğu zaman orda kıçım donarak otururum. keşke şöyle kafe çardak gibi bişeyler yapılsa dediğim mekan
- itü'de yeni sezon açılışı ve kız yurtlarının artışıyla patlama yapmış mekan.. her akşam vizyondaki en son filmler oynarmış gibi dolan yer.. (bu entry i yazarken deprem oldu çok atraktif bir entry oldu..)
(bkz: sallantılı entry)(eglaia, 29.09.2004 18:44 ~ 21.03.2006 02:06)
- çocukluğumun nerdeyse her yazının geçtiği bana göre çok kutsal olan her köşesinde bir şehidmizin yattığı yer.fakat şuanda devlet tarafından istimlak edilerek ordaki halkın tapuları olmasına rağmen degerlerinin kat be kat altına alınarak evlerinin yıkıldığı buna karşın ingilizlerin evlerinin hala durdugu adını her duyduğumda içimin sızladığı mükemmel güzelikteki yer. * *
|