|
|
- latince de "kartal" anlamına gelen sözcük. ayrıca isimlerini yunan mitolojisinden alan takımyıldızlardan birinin ismi: (kartal) takımyıldızı.
(aquila, 01.01.2007 19:52 ~ 22.06.2007 15:26)
- 8 gündür bugün ne öğreneceğiz bakalım diye takip ettiğim adam.öğretici,bilgilendirici,entellektüel girilerini beğeniyorum.saçmasapan yaratıcı giriler gireceği günü merakla bekliyorum.ne de olsa her insanın saçmalamaktan haz alacağı bir konu vardır.her yazarın saçmayalacağı her arının sıçacağı bir gün elbette ki gelecektir.
- hoşgelmiştir.. yeni bir yazardır..farklılığını göstermeye başlamıştır..izliyoruz efenim
- girilerini takip ettiğim,tespitleri son derece doğru olan, @1106134 gibi öğretici bilgiler veren nitelikli yazar.
- şahsıma yaptığı övgü dolu sözler nedeniyle kendisine burdan en iyi iltifat dalında kazandığı oscar heykelciğini uzattığım nesildaşım.
- hızır gibi yetişendir.
(gakko, 28.06.2007 04:13 ~ 04:14)
- dikkat yeteneğine hayran kaldığım, ironik yazılarıyla önce gülmemi sonra "noluyo yav?! ne dedi ki?!" akabinde de "hııı,evet" dememi sağlayan 4. nesil yazar.
- içaçılarının toplamının sıfırdan büyük olduğu rahatlıkla söylenilebilecek (bkz: @1122481); girilerini okurken yeni bir şeyler öğrenip genel kültürünüzü arttırabileceğiniz 4. nesil yazar.
ayrıca uzun yazdığı girilerinin zevkle okunabilirliğini sağlayan türkçeye ve bilgi dağarcığına sahiptir.
- (bkz: aquila nigra). tanıştırayım, kara kartal (harbi böyle adı ha).
(draco, 19.07.2007 11:27)
- (bkz: aquila heliaca)
- kendisine hoşbulduk demeyi borç bildiğim misafirperver yazar.
- gözlemlerime göre kız-erkek ilişkilerinden anlayan ve tıpkı benim gibi biyoloji ile bir şekilde bağı/bağları olan yazar.
- ismail yeko'ya olan hayranlığımı öğrenince kendinde eksiklik hisseden yazar.
tez zamanda ismail yk'nın en iyi eserlerinden oluşan bir mp3'ü eline ulaştıracağım.
beğeni ile dinleyeceğinden şüphem yok.
- (bkz: alberto aquilani)
|