teenage mutant ninja turtles (
ninja kaplumbağalar) adlı çizgi film'de kaplumbağaların varlığından haberdar olan ve sürekli sarı bir kıyafet giyen çok güzel bayan gazeteci...
(bkz.
çizgi film karakterine aşık olmak)
(8844455, 14.03.2004 03:16 ~ 27.05.2005 15:15)
kaplumbağalara her zaman candan ve anacan bi tavırla yaklaşmış, zor günlerinde yardımlarına koşmuş, uğurlarına kah işinden kah hayatından vazeçmiş bir kişiydi. ancak kaplumbağaların niyetleri çizgi filmin ilk bölümlerinden beri bozuktu. hepsinin amacı april'ı götürmek, diğerlerine "oğlum nası koddum" tarzı mesajlar vermekti.
bir de bu hatunun kaplumbağalarla konuşmasını sağlayan görüntülü bi zamazingosu vardı ki şimdinin kameralı cep telefonuna beş basardı valla.
aklımın yeni ermeye başladığı zamanlarda beni tahrik eden çizgi kahraman. atlatma haber ustası gazeteci
ninja kaplumbağaların başına sürekli bela açan kadın, leonardoya verecem gibi yapar ama vermez.
rafael'in platonik aşkıdır kendisi.
aynı anda 4 kaplumbağa bir fareye yazan hatun kişi ..
tarantinonun ilgisini çekmiş çizgi film karakteridir. neden mi? april da beatrix
* de aynı sarı tulumu
* giyerler.
çocukluğumda
ben böyle bir kadın istiyorum gibi saçma bir isteğe ittirmiş çizgi dizi hedesi.
(bkz:
3d kadınlara aşik olmak)
(bkz:
nerd)
animasyon filmde
sarah michelle gellartarafından seslendirilecek olan sarı kıyafetli gazeteci.
sene 1992 idi...yaşıtlarım isveç'te düzenlenen avrupa kupasından bihaber olduğu yıllardı..ben ise yeni yeni okumaya başlamış bir çocuktum..ilkokul 1. sınıf...ilk arkadaşlıklar ilk okul ortamı...ilk aşk..platonik...april o'neil'a..hergün okuldan gelir gelmez babama zorla aldırttığım vhs kaseti videoya koyar açardım ninja kaplumbağaları...ailemin o videoyu kullanabildiğimden haberi yoktu..ama kullanıyordum...april o'neil'ın çıktığı her saniye kalbim daha da hızlı atıyordu sanki...onu görmek istiyordum ama nedenini bilmiyordum..hiç aşık olmamıştım ki...
arkadaşlarıma anlattım ama tabii ki birçoğuna saçma gelmişti alay ettiler benimle...hatta birtanesi april'e küfür etmişti de kavga etmiştik..
4-5 ay boyunca hergün tereddütsüz izledim aynı bölümü..april her çıkışında aynı heyecanı duydum...bir gün bile izlemeye karşı isteksizlik duymadım..
o gün de okuldan gelir gelmez kasedi koydum videoya..ama çalışmadı...gıcırtılı sesler çıkarttı...kasedi çıkarmak isterken bandı yırttım...bir gün izleyemeyecektim april'ı..nasıl olur..eve geldiğinde yüzümün halini gören babam durumu anlamıştı...
"ne oldu" dedi "ne bu halin?"
"videoyu bozdum yanlışlıkla" dedim masum bir yüz ifadesi takınmaya çalıştım...
"bakalım" dedi babam bütün bir günün yorgunluğunu unutmuş gibi...
rasgele bir film kasedi seçti raftan ve çalışmıştı kaset...ama april?...
babam sordu:" sen ne izlemeye çalıştın?"
"ninja kaplumbağaları" dedim..kasedi uzattım babama..param parça olmuştu bandı..babam "üzerini giy gezicez "dedi..çıktık yürüdük...ve video kaset dükkanının önünden geçerken babam şöyle bir baktı dükkana..sonra bana..tek kelime etmemiştim...içeri girdik...ne istediğimi sordu adam..içinde april o'neil olan herhangi bir ninja kaplumbağalar kasedi istemiştim..aldık...eve gittik...ve sonra hep yeni kasedi izledim..hala da durur o kaset dolapta...işte april o'neil çocukluk aşkımdı benim..ve hatta belkide bizim kuşaktan birçok erkeğin..
çocukluk aşkım o tulum gibi üstüne yapışmış elbisesi , kırmızı dudakları , bakımlı saçları hiç aklımdan çıkmaz.
nasıl bir çizgi karakterse sanırım hepimiz aşıktık ona. bir gün yolda karşımıza april e benzeyen bir kadın çıksa tepkimiz ne olurdu acaba? ama o sarı tulum, bence her şey o sarı tulumla ilgiliydi. bir çizgi karakter bu kadar mı güzel olurdu?
sevmezdim kendisini
shredder'a hastaydım ben o zamanlar...her seferinde kaplumbağalar kurtarmazmı bunu iyice ayar olur,geberse gitse diye küçük beynimde sado fantaziler kurardım kendisiyle ilgili...