görseller
apple macbookapple macbook
apple macbook 
belki ilginizi çeker
  1. · macbook pro
  2. · macbook shuffle
  3. · macbook
  4. · the golden notebook
  5. · macintosh
  6. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · aylin aslım
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · galatasaray
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · warrant
  9. · ssg

apple macbook  

1. 13.3" ekranlı, morfoloji itibariyle ibook'lara benzeyen, intel core duo işlemcili, bünyesinde kamera ıvır zıvır barındıran apple'ın yeni taşınabilir ürün ailesi. bilkom, kendinden beklendiği üzere bu üründe de fiyat açısından tüketiciyi sikmektedir.
    (wondrous, 19.07.2006 15:53 ~ 15:55)
  2. anlatilmaz yasanir. o derece guzel bir alet, o derece guzel bir isletim sistemi. resmen sarilip yatiyorum kendisine o kadar seviyorum.
    (kornish, 10.01.2007 23:37)
  3. ufaklığı, şık tasarımı, az ısınması, bir ev kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmesi, yüksek çözünürlük, daha geniş kapsama alanına sahip airport özelliği ile göz dolduruyor. hayır utanmasa çayı demleyip önünüze koyacak.
    (man on the moon, 22.04.2007 21:19 ~ 21:19)
  4. ilk alındığında başında hafif mallık yaşayabileceğiniz fakat alışmaya başlayıp atraksiyonlarını görünce tasarımı dışında da kendisine aşık olacağınız tatlı şey, bi nevi oyuncak.
    (soya bean, 07.09.2007 04:35)
  5. ekran kartı biraz daha iyi olsa kesin alıcağım alet. ekran kartı dışında özellikleri süper. 13.3" ekrana rağmen 15.4" notebook monitörleriyle aynı çözünürlüğü sunması da süper bataryasının aşırı uzun gitmesi de.
    (fıç, 08.10.2007 16:32)
  6. kasım ortasında yenilenip santa rosa platformuna geçerek ayrıca macbook pro'nun malzemesinden kullanılmaya başlanıyor yanlış bilmiyorsam. ayrıca mac os x leopard da çıkınca, ikinci beş yıllık teknolojik kalkınma programıma dahil etmekte beis görmeyesim geliyor bu şeker aleti.
    (wondrous, 17.11.2007 19:11)
  7. santa rosa'lı olanlar abd'den sonra türkiye stoklarına da taze taze girdi. 2.2 ghz olanı kdv hariç 2.404,04 gayme. kutlu mutlu olsun.
    (wondrous, 31.12.2007 02:22)
  8. birçok bilgisayar kullanıcısının en şehvetli rüyalarının ana unsuru olan bilgisayar.
    "ah evet, benimsin !!!" diye haykırarak uyanırsınız. kıçınızı örtün uyuyun.
    (hebehöbe, 06.06.2008 11:21)
  9. görseller kısmında iğrenç bir fotoğrafla anlatmaya çalıştığım gibi kenarındaki plastik parçaların döküm döküm döküldüğü bir alet. sol tarafta da aynı dökülmenin başlayacağına dair kabarmalar mevcut. bugün macbook'u olan başka bir arkadaşımın da aynı dertten muzdarip olduğunu ve servise gönderdiği bilgisayarının kasasının garanti kapsamında değişeceğini öğrenince ben de gerekli işlemlere başladım. bariz bir tasarım ya da üretim hatası bu ama tüm ürünleri mi yoksa bazı şanssız olanları mı etkiliyor bilemiyorum. kullananlar dikkat etsin.

(görsel: apple macbook/17607)
    (recai pengül, 10.07.2008 23:43)
  10. on numara makinadır. kimse ses çıkarmasın. en azından şarjı; bluetooh ve wireless açık, kontrast maksimumdayken 6 saat gidiyor. zerre ısınma problemi yok. her yerinden tasarım, portatiflik, kolaylık akıyor. bir de mini dvd içine alabilse...
    (marsellus wallace, 11.07.2008 00:16)
  11. yaklaşık bir yıldır ısrarla bileklerimi kesen makine. yine de seviyorum kendisini.

(bkz: gülü seven dikenine katlanır)
    (excalibur, 23.07.2008 15:33)
  12. metal kasasına kavuşmuştur. hayırlı olsun.

özellikle plastik kasadan çok çeken bir macbook kullanıcısı olarak, yeni alacaklar için sevindim, kendim için üzüldüm... keşke bedava değişim verseler bizlere de, ben de 4. kasama kavuşsam, bir daha da değiştirmesem...
    (kornish, 14.10.2008 20:41)
  13. yeni kasalarıyla pro'su yerine alınabilecek bilgisayarlar haline gelmiştir.amerika'ya gidilirse ve de yeterli para varsa kesinlikle alınası şeker şeyler*
    (lord hypnos, 15.10.2008 22:32)
  14. 14 ekim etkinliğinde açıklandığı üzere macbook pro ile birlikte unibody gövdeye sahip olmuştur. (görsel: apple macbook/32086)
    imac ile macbook air karması olarak nitelendirilen tasarım, zaten son birkaç aydır macrumors başta olmak üzere birçok mac sitesinde görünmüştü. tasarımın değişmesi ise yaz başından beri bekleniyordu. her ne kadar led ekran, unibody, butonsuz touchpad, artırılmış grafik özellikleri gelse de kişisel olarak firewire ve plastik kasanın gidişi hoşuma gitmedi. plastik kasanın alüminyumdan daha iyi wireless performansı olmasının yanı sıra beyaz kasa daha sempatik geliyor bana (hala beyaz plastik model satılıyor ancak yeni nimetlerden nasiplenemedi tabi).
    mbp ile mb kasa tasarımları büyük ölçüde benzese de apple yine ufak farklarla 2 seriyi farklı kılmış. fanboylara hayırlı olsun ancak apple'ın ilk nesil ürünleri hep risklidir. birkaç ay sonra bunun da hatalarını görmeye başlarız (ki ilk günden güncelleme çıkarttılar, bu daha başlangıç).
    (lapislazuli, 19.10.2008 12:20)
  15. harika bir alet.arkadaşımın var bundan çok tatlı,çok işlevsel.vista ydı windows tu anında siler atar.normal laptoplarla arasındaki farkı 8 derece miyop biri bile farkedebilir.
    (sularseller, 19.04.2009 23:27)
  16. beyaz modeli sessiz sedasız güncellenen laptop. şu an en alt seviye olan beyaz modelin işlemcisi 2.0 ghz'den 2.13 ghz'e, hard disk 120gb'dan 160gb'a, ram 667'den 800 mhz'e, pil ömrü de 4,5 saatten 5 saate yükselmiş. fiyatın aynı kalıp özelliklerin artması unibody modellerde de güncelleme beklentilerini artırıyor.
    aydınlatmalı klavye ya da multitouch pad gibi özellikleri çok da umursamıyorsanız hala firewire400 portuna sahip olan beyaz model şiddetle tavsiye edilir. sırf beyaz diye almak isteyenler var, o derece de güzeldir kendisi.
    (lapislazuli, 28.05.2009 19:17)
  17. unibody alüminyum 13 inch modeli artık macbook pro olan laptop.
    unibody modellerde özellik artırımı ve fiyat indirimi var, sanırım macbook sadece beyaz model olarak devam edecek.
    (lapislazuli, 08.06.2009 21:13)
  18. kimse yazmamış, yazalım hemen, bu aletlerin tuşları öyle bir sanat eseridir ki, klavyeye birşey döküp de temizlemek gerektiğinde bir tuşu çıkarttığınıza pişman olursunuz, öyle bir mekanizma ki kartal gibi keskin gözler, cerrah gibi maharetli eller, ve peygamber sabrı gerektirir tek bir tuşu yerine takmak. konuyla ilgili internetteki videolar, resimli anlatımlar falan kesmez sizi.
    (excalibur, 05.09.2009 20:32)
  19. canımdır o benim. minik bir kedidir adeta. wireless bulma konusunda çok başarılıdır kendisi. msn ile ilgili sorunlar yaşatabiliyor bazen.
    (portakal, 07.09.2009 19:15)
  20. yakın zamanda kavuşmayı dilediğim
    (merhemsiz kel, 07.09.2009 19:32)
  21. kendisine olan aşkım #0 yıldız tornavida sayesinde daha da arttı. ram değiştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı sanırım, artan ram ile daha huzurlu ve mutluyuz ikimiz de. ayrıca kendisi sayesinde birçok arkadaşımı dark sidea çekmiş bulunmaktayım, pişman değilim. gerçi gelenler macbook pro ile geldi ya, olsun.
    (lapislazuli, 19.10.2009 00:36)
  22. (bkz: macbook shuffle)
    (prezerlatif, 19.10.2009 00:38)
  23. ne olurdu, msn friendly olsaydın...son yarım saatten beri msnden gönderdiğim her mesaj ulaştırılamamıştır deyip geri geliyor.
    (poppy, 29.10.2009 18:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil