msn'in
invisible modudur..ama biraz değişiktir..nitekim mesaj atamazsınız..öyle online olmadan önce motorun ısınması gibi birşeydir..
(zeus, 22.05.2005 03:11 ~ 27.12.2005 02:06)
msn kullancları için çok gereksiz bir özelliktir. çünkü çevrimdışı görünürken ileti gönderemezsiniz. ileti göndermek istediğinizde çevrimiçi olmanız gerekir ki bu da listenizdeki herkesin sizi çevrimiçi olarak görmesi demektir. ama msni sadece kim çevrimiçi kim değil görmek için kullanıyorsanız o zaman işinize yarar. ama icq da işe yarıyordu çünkü çevrimdışı görünürken ileti gönderebiliyorsunuz
insanı yalancı durumuna düşüren dallama bir özelliktir. insanın göründüğü gibi olması gerektiğini unuttuğu bu devirde kabul görmesi şaşırtıcı değildir. rahatsız olmak istemeyen şahıs, kapatır msn'sini olur biter.
bazen yeter ulan bu kadar durduğum, insanlar benim yokluğumu farketsin biraz. bazen de konuşulmak istenilmediği için girilen msn durumudur.ha ayıptır, tavsiye etmem o ayrı konu.
(siege, 27.12.2005 01:43)
mesaj gönderme opsiyonu olmadığı için pek de matah birşey değildir..nitekim, hem offline gözüküp hem de mesaj atabileceğiniz yeteneğe sahip instant messenger'lar var hani..fakat
msn discovery denilen plug-in sayesinde istenilen kişiye çevrimdışı gözükülür istenilene gözükülmez..işte o zaman bir esprisi oluyor bu işin..
(zeus, 27.12.2005 01:47 ~ 01:55)
bazen gözlerin kapalıyken daha iyi görürsün moduna uyabiliecek durum
(okang, 27.12.2005 02:20)
msn e bi bakıp çıkcam diyorsanız bu mod da açmak akıllıcadır çünkü diğer türlü sizi görenler bir anda üşüşürler. çıkacak olsanız da çıkmazsınız. istenmeyen misafirlerden kurtarır.
aynalı camın ardından sokağı seyretmek gibi birşey.
kimin ne yaptığını görüyorum ama onlar beni göremiyor.
alakalı olaraktan da
bir bakınız:
iktidar
"nerdesin icq nerde invisible mod!" diye haykırtan msn özelliği
msn'de pusuya yatmaktır. bu pusunun çeşitli nedenleri olabilir.
-önce çevirimdışı girip engellenecekleri engelleyip çevrim içine dönmek.
-sevgilinin yalan söyleyip söylemediğini kontrol etmek için zarf atmak.(dün akşam neredeydin? -ders çalışıyordum. *msn de mi?) vb.
windows messenger ile appear offline iken mesaj gönderilebilir.
msn i köpek hale getirmektir, gizlilik anlaşması imzalamaktır msn ile, buna rağmen msn horgörmez offline gözükürken arkada bir işler çeviren kullanıcıyı. anlayışla karşılar istifini bozup online olmaz hiçbir zaman.
balkonda otururken, seni görmeyen insanların kafasına tükürmek gibi bir şey.
benim için hiçbir zaman selamsız esgeçilemez olan sen, beni göre göre saklanıyorsun oralarda... dayanabilir miyim buna?? “bu gece de konuşmasak olur.” düşüncene artık katlanabilir miyim sanıyorsun?
platonik takıldığınız kullandığı takdirde elinizi ayağınızı bağlayan msn özelliği. yardımcı programlarla kızın orda olduğunu görürsünüz ama ulaşamazsınız.
(bkz:
çevrimdışı göster icat oldu mertlik bozuldu)
çoğu zaman konuşacağım insanları seçme özgürlüğünü sağladığı için tercih ettiğim mod.fakat ben çevrimdışı gireyim,sen çevrimdışı gir,o çevrim dışı girsin,eee o zaman nasıl konuşmak istediğiniz kişinin orda olduğunu bilip de konuşacaksınız?tabi messenger discovery i göz ardı ediyorum burda, çünkü herkes bu programı kullansa appear offline ın bir anlamı kalmaz.
eğer bir
theme songu olacak olsaydı,
flaming* olurdu.
"yippie! you can't see me but i can you!"
birine laf atarken dikkat etmeniz gereken msn modu. zira isim benzerliğinden garip durumlar gelebilir başınıza.
ece:çevrimdışı, kaan:çevrimiçi kişi
ece:kaan
kaan:eceee
kaan:aşkımmm
kaan:dün gece içine boşalmadım değil mi hayatım?
ece:laan dur
ece titreşim gönderdi.
kaan:sabah gitmişsin erkenden, telefonun da kapalı
ece:lan dursana ben o ece değilim lan naptın sen.
ece:ben hoca dün yoklama aldı mı diye sorucaktım.
....
kaan'ın arkadaşı olan ece sevgilisi olan ece'yi tanımaktadır.kaan da bölümden arkadaşıdır.ilişkilerini bilmektedir, ama kızın hanım hanımcıklığından bu boyutta olduğunu tahmin etmemektedir.artık kıza şantaj yapmak için gerekli bilgiye sahiptir mesela.
kaan ise diğer ece ile karşılaştığında hiçbir şey olmamış gibi davranır. ece de lafını açmaz tabi doğal olarak.şantaj fikri ise sadece anlık bir şeydir.yapmaz.yapılmamalıdır da.
gerçek hayattada olsa dedirten msn messenger özelliğidir.
cuma günü öğlenleri yapılıyorsa amaç cuma namazına gittim izlenimi yaratmaktır.