bu sorularla, 2008 de de (bkz:
apertura 2008 hakkında sık sorulan sorular) soru soranlar aynı mı bilmiyorum ama eğer yakalarsam çok pis olacak baştan beyan edeyim. nedir bu sık sorulan sorular peki? sıklığı nedir ya da?
işte dostlarım, bunların cevabı sizlerde. bana diyin ki "tavşan bey, tavşan abi, hiştt seksi, nasıl yapacağız da yapacağız. bu lige katılacağız, hangi takımda olacağız aklımız sorularla dolu. bizi aydınlat agam". aydınlatırım bebişlerim. aydınlatırım canlarım. ama bir husus var ki bire birde çok iyi aydınlatırım (burdan sözlüğün tazelerine selam ederim, uzun zamandır beklediğiniz adam döndü işte kızlar. hadi saldırın mesajlara).
iyice geyiğe vurduk mına koyim. mevzuu bu değildi ya, yine engel olamadım çılgın ve çapkın hallerime. velhasılı gençler; alın işte fırsat size. ligle ve cinsel hayatınızla ilgili kafanıza takılan herşeyi bana ve diğer organizatör arkadaşlara sorabilirsiniz. bakın burdan da (bkz:
apertura 2009) organizasyon da benim haricimde kimler var bir bakınız. evet benim dışımdakiler seksi değiller ama iyi çocuklar inanın.
son olarak şunu da belirtmeden geçmeyeyim dedim: "apertura/clausura 8 kişiyle oynanan ve sonunda tavşan'ın kazandığı bir turnuvadır."