belki ilginizi çeker
  1. · apertura 2009
  2. · apertura 2008 hakkında sık sorulan sorular
  3. · bayan münih
  4. · apertura 2009
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · beşiktaş
  3. · yaran diyaloglar
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · 3 şubat 2008 fenerbahçe galatasaray maçı
  9. · alter ego

apertura 2009 hakkında sık sorulan sorular  

1. bu sorularla, 2008 de de (bkz: apertura 2008 hakkında sık sorulan sorular) soru soranlar aynı mı bilmiyorum ama eğer yakalarsam çok pis olacak baştan beyan edeyim. nedir bu sık sorulan sorular peki? sıklığı nedir ya da?

işte dostlarım, bunların cevabı sizlerde. bana diyin ki "tavşan bey, tavşan abi, hiştt seksi, nasıl yapacağız da yapacağız. bu lige katılacağız, hangi takımda olacağız aklımız sorularla dolu. bizi aydınlat agam". aydınlatırım bebişlerim. aydınlatırım canlarım. ama bir husus var ki bire birde çok iyi aydınlatırım (burdan sözlüğün tazelerine selam ederim, uzun zamandır beklediğiniz adam döndü işte kızlar. hadi saldırın mesajlara).

iyice geyiğe vurduk mına koyim. mevzuu bu değildi ya, yine engel olamadım çılgın ve çapkın hallerime. velhasılı gençler; alın işte fırsat size. ligle ve cinsel hayatınızla ilgili kafanıza takılan herşeyi bana ve diğer organizatör arkadaşlara sorabilirsiniz. bakın burdan da (bkz: apertura 2009) organizasyon da benim haricimde kimler var bir bakınız. evet benim dışımdakiler seksi değiller ama iyi çocuklar inanın.

son olarak şunu da belirtmeden geçmeyeyim dedim: "apertura/clausura 8 kişiyle oynanan ve sonunda tavşan'ın kazandığı bir turnuvadır."
    (gözünefartutulmustavsangibi, 31.08.2009 11:11)
  2. - apertura 2009 neden bu kadar gecikti?
    + arjantin'deki yayın ihâlesi buhranı bizi de olumsuz etkiledi.
    (dirk, 31.08.2009 13:03)
  3. - seroo, ınının* ve biber* gibi usta ayakların, kaliteli şahsiyetlerin turnuvada yer almayacağı kesinleşmiş. bu durum turnuvanın popülerliğini ve kalitesini etkilemez mi?

+ elbette ki etkiler. seroo'nun çapraz koşuları, akıl dolu vuruşları, golleri olsun; ınının'ın deli danalar gibi koşması olsun; biber'in organizasyon dehası olsun; önemli şeyler bunlar. bu arkadaşlardan uzak kalacak olmak hakikaten bizi üzüyor, kalitemiz konusunda endişelere sevk ediyor olsa da vamişkunan, amudakalkıpelçırpankaplumbağa gibi wonderkid organizatör ve oyunculardan pek bir umutluyuz. umarız götümüzde patlamaz

- bence patlar he.

+ yürü git lan!
    (seroo, 31.08.2009 15:36 ~ 12.09.2009 00:09)
  4. -ligin gözde oyuncusunu herut hakkındaki transfer iddialarına ne diyeceksiniz?
    +onu elimizde tutmak için herşeyi yapacağız ama şu da bir gerçek ki herkesin bir değeri var o değeri veren alır.
    (tavşan'ın katıldığı güneri civaoğlu'nun sunduğu şeffaf odaprogramından alınmıştır.)
    (herut, 31.08.2009 17:51)
  5. - "bayan münih dağılıyor" yönünde iddialar var. ne diyorsunuz bu konuda?

- şimdi bakın, ben bu takımda olduğum sürece bu takım var demektir. bayan münih'ten çok futbolcu gelip gidecektir, ama takım kalır. şimdi hüseyin çimşir trabzonspor'dan gitti diye trabzonspor dağıldı mı? öyle düşünün. sonra ona göre soru sorun.

sen de bir daha soru sorma bana. kimsin nesin anlamadım mına koyim. 3 yıldır ne saçma sorular soruyorsun sen ya! sen başıma bela mısın olum? çık salondan lan. çık giiiittttt.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 31.08.2009 18:04)
  6. - bu sene katılımcıların bir çoğu yeni olacağa benziyor. bu durum için ne diyorsunuz?

- iyi olur tabiki de. ve fakat tezcanlı gibi davranıp da takımlarla anlaşmamalarını öneririm kendilerine. zira henüz takım kaptanlıkları ve takımların kimlerden oluşacağı belli değil. bunun için ideal katılımcı sayısına ulaşmayı bekliyoruz. bu rakama ulaşıldığı zaman takım kaptanları belirlenerek katılımcılar belirlenen takımlara dağıtılacaktır. bu yüzden lig başlayana kadar yapılan transfer girişimleri bir anlamda geçersiz sayılmaktadır.

bu uygulamaya gitmemizin sebebi ise takımların birbirine eşit güçlerde oluşturulmasını sağlamaktır. siz de istersiniz bayan münih'e gol atabilmeyi sonuçta değil mi?
    (gözünefartutulmustavsangibi, 01.09.2009 10:50)
  7. - otuz küsür kişi kaydoldu, ama hiç kimse hakemlik için başvurmadı. nasıl olacak bu iş?
    + böyle giderse geçen turnuvada olduğu gibi yine küçük çaplı bir hakem sıkıntısı yaşayacağız.
    (dirk, 01.09.2009 13:48)
  8. - askerlik olsun, okul olsun çeşitli sebeplerle aperturanın bu sene nispeten daha az katılım oranında kaldığı ve durumun böyle gideceği söylentileri doğru mu?

+ bunlar kesinlikle spekülasyon. şehrin dört bir yanından gelen genç yetenekler ile yine yeniden aynı seviyeye geleceğiz. ligin kalitesinin yüksek kalması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. futbol tanrıları yanımızda olsun. amen.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 03.09.2009 21:24)
  9. - bonservisim elimde.. en yüksek teklifi yapan takımla anlaşıcam, kaç para kazanırım tahminen?
    +siktir lan..
    (sheed, 03.09.2009 21:44)
  10. +takımların takım otobüsü olacak mı?
    +takımlarda malzemeci olacak mı? (met. malzeme mühendisliği öğrencisiyim. yaparsam ek ücret alırım)
    +berabere bitince gol atan kazanıyor mu puan usulü mü?
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 03.09.2009 21:54)
  11. + organizasyonun 50 kişiyle gerçekleşeceğini söylemenize rağmen şu an kayıtlı 55 kişi var, bu ne yaman çelişki ?

- arkadaşım yeni hedefimiz yedek, hakem ve seyirciler hariç 64 kişi, 8 'er kişiden 8 takım oluşturmayı düşünüyoruz...
    (vamişkunan, 05.09.2009 18:22 ~ 18:22)
  12. - ben lige +1 olarak kaydoldum. arkadaşımla aynı takımda olabilecek miyim?
    + evet, bir aksilik olmadığı takdirde (ki önceki iki ligde olmadı) aynı takımda olacaksınız.

- takım kaptanları nasıl ve kim tarafından belirlenecek?
    + güvenilen ve önceki turnuvalarda yer alarak tecrübe kazanmış isimlerden bazılarına organizasyon tarafından kaptanlık teklif edilir. bu kişiler teklifi kâbul ederse bu sorumluluğa sâhip olur. kaptanların çoğu zaten belirlenmiş durumda. kayıtlar kapandıktan sonra açıklanacak.

- ben hazırlık maçlarına katılmadım. nasıl takım bulacağım?
    + takım bulamamak gibi bir sorun yok. o sizi bulacak. her katılımcı zamanı geldiğinde oynamak istediği mevkiyi bildirecek ve henüz tanışmamış olacağımız bu yazarlar mevkilerine göre takımlara dağıtılacak.
    (dirk, 06.09.2009 04:39)
  13. -bu hafta vamiş'in aslanlarıyla oynuyoruz, korkmalı mıyım?
    +korkmak ne kelime, hükmen mağlubiyeti kabullenmek en iyisi...
    (hashus1099, 23.09.2009 01:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil