apartman ablası 

adana çık aradan

1. şen şakrak tiplerdir bu ablalar. muhabbetleri evlere şenliktir. bir bakarsın en fingirdek halleriyle ortada salınırken ertesinde aristonun eline verecek kadar çoşarlar. keyifli tiplerdir severim..
    (apartman ablası, 10.01.2007 21:57 ~ 21:57)

2. (bkz: kendisiyle barışık olmak)
    (ne kadınlar sevdim, 10.01.2007 22:08)
  3. apartmanda en iyi fal bakan abladır
    (tashicardi, 10.01.2007 22:10)
  4. (bkz: apartman yengesi)
    (ornitrin, 10.01.2007 22:13 ~ 22:15)
  5. yazdığı girileri kısa süreli takip ettikten sonra, gerçekten erdemli bir abla olduğuna kanaat getirdiğim dördüncü nesil yazar.

(bkz: slm butonunu bulamadım)
    (anarsist, 10.01.2007 22:19)
  6. yazar olan ablamıza gelmeden önce tanımlamak gerekirse; mahalle arkadaşlarınızdan birinin ablası olması suretiyle, ablalık sıfatını alan kişilerdendir. bu sıfattan memnun mudur bilinmez ama sorumlu hisseder bir şekilde size karşı. bisikletten düşüp bir tarafınızı kanatırsınız, balkondan ilk o seslenir bir şeyin var mı diyerek; kavgaya karışacaksınızdır, ayıran kişi yine o olur. ilkokulda aşık olduğunuz kişinin ismini ilk öğrenenlerden biridir ya da. mahalle kavramının olduğu eski günlerden kalma, hoş bir anıdır şimdilerde apartman ablası.
    yazar olan apartman ablasına gelecek olursak; bu insanların hayatımda ne işi var girisi ile apartman ablalığından bir nebze de olsa sıkıldığını, ardından kadınları kadınlaştırmak girisi ile sözlükte yazılarını takip ettirecek yeni nesillerden (itüsözlük'te yeni olmasına rağmen, bizden büyük olma ihtimali de kafamı kurcalamaktadır tabi) biri olduğunu düşündüğüm kişidir.
    (jellicle, 10.01.2007 23:18 ~ 23:19)
  7. sözlüğe yeni kalıplar ekleyecek sanırım.
    (bkz: güdümlü başlık)
    (bkz: oynar güdümlü başlık)
    (ornitrin, 11.01.2007 01:34)
  8. nine gibidir bu. lolipop tipi hımhım bir insan olmasına rağmen sözlük aleminde çığırtan vede cevval tavırlar sergiler. varken yok, yokken var gibidir. rüzgarda sürüklenen taç yaprak gibidir. nedir bilmiyorum ya, beş yıldır sözlük yazarıyım; bir doğru düzgün nik altı entrisi yazamıyorum.
    (vandal mimar, 11.01.2007 01:40 ~ 01:41)
  9. 4.nesil yazar,nesildaşımız,ablamız, can yoldaşımız.hoşgeldin diyoruz kendisine
    (vade retro satana, 12.01.2007 12:18 ~ 12:19)
  10. apartman yengesi ile karıştırılmaması gereken ablalardır. nitekim apartman yengesi dedin mi duracaksın. bu tiplerin kapılarının önünde gizli bir düğme vardır. ne zaman geçsen kapının önünden zırt peydah olurlar, bir ton sorgu sual, evladım sigara içme bu genç yaşta bıla bıla . oysa ki apartman ablası öyle midir, kapısı çalınandır, sevilendir, sigara tutandır eve sigara paketi sokamayan gençlere.. değil mi ama.
    (apartman ablası, 12.01.2007 13:28)
  11. kendisini sözlük ablam kabul ettiğim, bana da ara sıra sigara tutmasını temenni ettiğim abladır kendisi.ayrıca yanında bir de çay da yaparsa hayır dualarımı alacak abladır.şimdiden sevdik sevdalandık kendisine
    (vade retro satana, 12.01.2007 16:26 ~ 16:31)
  12. kapıları her daim açık olan,ne pişirdikleri,ne yaptıkları herkes tarafından bilinen kişileridir.genellikle birinci katta olurlar.
    (rollerpig, 15.01.2007 19:47)