antonio banderas 

adana çık aradan

1. genellikle hareketli macera filmlerinde canlandırdığı tiplemelerle ön plana çıkan yakışıklı ispanyol aktör. kendisi gibi oyuncu olan melanie griffith ile evlidir. desperadodan sonra once upon a time in mexicoda oynamıştır. devam filmlere olan merakı the mask of zorronun devam filmi olan legend of zorroda da devam etmektedir. ayrıca kendisi seslendirmeler de yapmaktadır.
    (bkz. puss in boots)
    (ascella, 29.08.2004 22:52)

2. kısa boylu olup da, kadınları etkileyebilen adamlardan biri.
    (right lane must exist, 31.05.2005 14:08)
  3. vampirle görüşme filmindeki performansı ile kendini ispatlamış aktör.
    (benign, 31.05.2005 14:13)
  4. sevmem bu lavuğu bunun yanında bir efsane dolaşırdı dillerde, belde lisesinde bir kızın tahtaya
    "antonio banderas gel bana bas" yazdığı efsanesidir bu dillenen...
    (skuba, 19.09.2005 06:45)
  5. geçende rüyamda gördüm "ay ne kadar yakışıklısınız ben size hasta oluyorum" diyodum, ama nasıl yakışıklıydı anlatamam..*

adam gibi bir filmde oynamamasına rağmen ünü hiç bitmeyen adamdır bu antonio banderas, eğri oturup doğru konuşmak gerekirse. vallahi, imdb'den baktım oynadığı filmlere, en düzgünü ruhlar evi, onda da rolü küçücüktü zaten.

her neyse, demem odur ki, antonio banderas çok yakışıklı. ama bu kadar, ötesi yok. ama çok yakışıklı yaaa *
    (blue danube, 25.02.2007 19:17)
  6. çevremdeki kız milletinin "ay çok yakışıklııaağğ" şeklindeki tiksinç nidaları sebebiyle çeyrek asırdır nefret edip hiçbir filmini izlemeyi kabul etmediğim; fakat bir gün desperado'yu izleyip, hakkındaki her bi şeyi araştırma merakımla, beni youtube'da -da olsa- the phantom of the opera da kendine aşık etmeyi başarmış insandır. bir ses bu kadar mı aziz olur? ayrıca ses demişken ana belen ile düeti "no se por gue te quiero " da bir o kadar güzeldir ki, antonyomdan güzel "si no me hicieran falta tus besos" diyebilen adam görmedim daha. yakışıklılığına gelince, kırkaltısında bile bir sürü çıtırı peşinden koşturabilecek bir fiziği var bu yapyakışıklı adamın.(boyu önemli değil, işlev önemli..) bakıyorsun bi taraftan oynadığı filmler cidden vasat, ama dudak fetişi yapıyor insanı zorla. "çok yakışklııaaağğ...!"
    (demli sarki, 26.03.2007 20:47)
  7. derin siyah gözleri ile harika bakışlar atabilen yürüyen cazibe.
    (so so, 30.05.2007 01:28)
  8. shrek 2 ve 3'te çizmeli kedi karakterini seslendiren aktör. fiziksel benzerliklerini her ne kadar pek çok türk erkeğinde görmek mümkün olsa da onun karizmasını veren bence gözlerindeki ifade, ışık ve ateş.
    (pseudonym, 15.06.2007 19:48)
  9. http://www.takegreatpictures.com/...
    (cosette, 15.06.2007 20:10)
  10. yakışıklı olmasına yakışıklı mı evet, karizma sahibi midir, evet; iyi oyuncu mudur evet... şeklinde hakkındaki tüm güzel sorulara olumlu cevap verilesi kişidir ama kendisini sırf kara kaşı kara gözünden dolayı değil 2005-6 oscar ödül töreninde elinde gitarı, saçları ter mi dersiniz yoksa jöleden mi ıslak yüzüne yapışmış ama sağa sola savrulmayı yinede başaran, beyaz bağrı açık gömleği ve siyah dar pantolonu ve beklenmedik derecede güzel sesi ile diarios de motocicleta nın soundtrackini seslendirmesiyle sevdik.

tabii her ne kadar benim deseniz de asla sizin olmayacak olması cazibesini daha da çekimli kılmıyor değil ama daha nice filmlerde arz-ı endam eyleyip gönlümüzü hoş tuttuğu sürece sorun da değil.
    (pruebelle, 31.08.2007 21:21)