görseller
antonio banderasantonio banderas
antonio banderasantonio banderas
belki ilginizi çeker
  1. · nekrofili
  2. · el mariachi
  3. · vampirle görüşme
  4. · diarios de motocicleta
  5. · cancion del mariachi
  6. · oyuncuların sevişme sahnelerinde rol yapmaları
  7. · ari barokas
  8. · nihat doğan
  9. · zorro
  10. · desperado the soundtrack
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · boylumlama
  5. · prison brake
  6. · uludağ sözlük
  7. · aylin aslım
  8. · ersin düzen
  9. · aşık olan arı belirtileri

antonio banderas  

1. kısa boylu olup da, kadınları etkileyebilen adamlardan biri.
    (right lane must exist, 31.05.2005 14:08)
  2. vampirle görüşme filmindeki performansı ile kendini ispatlamış aktör.
    (benign, 31.05.2005 14:13)
  3. sevmem bu lavuğu bunun yanında bir efsane dolaşırdı dillerde, belde lisesinde bir kızın tahtaya
    "antonio banderas gel bana bas" yazdığı efsanesidir bu dillenen...
    (skuba, 19.09.2005 06:45)
  4. geçende rüyamda gördüm "ay ne kadar yakışıklısınız ben size hasta oluyorum" diyodum, ama nasıl yakışıklıydı anlatamam..*

adam gibi bir filmde oynamamasına rağmen ünü hiç bitmeyen adamdır bu antonio banderas, eğri oturup doğru konuşmak gerekirse. vallahi, imdb'den baktım oynadığı filmlere, en düzgünü ruhlar evi, onda da rolü küçücüktü zaten.

her neyse, demem odur ki, antonio banderas çok yakışıklı. ama bu kadar, ötesi yok. ama çok yakışıklı yaaa *
    (blue danube, 25.02.2007 19:17)
  5. çevremdeki kız milletinin "ay çok yakışıklııaağğ" şeklindeki tiksinç nidaları sebebiyle çeyrek asırdır nefret edip hiçbir filmini izlemeyi kabul etmediğim; fakat bir gün desperado'yu izleyip, hakkındaki her bi şeyi araştırma merakımla, beni youtube'da -da olsa- the phantom of the opera da kendine aşık etmeyi başarmış insandır. bir ses bu kadar mı aziz olur? ayrıca ses demişken ana belen ile düeti "no se por gue te quiero " da bir o kadar güzeldir ki, antonyomdan güzel "si no me hicieran falta tus besos" diyebilen adam görmedim daha. yakışıklılığına gelince, kırkaltısında bile bir sürü çıtırı peşinden koşturabilecek bir fiziği var bu yapyakışıklı adamın.(boyu önemli değil, işlev önemli..) bakıyorsun bi taraftan oynadığı filmler cidden vasat, ama dudak fetişi yapıyor insanı zorla. "çok yakışklııaaağğ...!"
    (demli sarki, 26.03.2007 20:47)
  6. derin siyah gözleri ile harika bakışlar atabilen yürüyen cazibe.
    (so so, 30.05.2007 01:28)
  7. shrek 2 ve 3'te çizmeli kedi karakterini seslendiren aktör. fiziksel benzerliklerini her ne kadar pek çok türk erkeğinde görmek mümkün olsa da onun karizmasını veren bence gözlerindeki ifade, ışık ve ateş.
    (pseudonym, 15.06.2007 19:48)
  8. http://www.takegreatpictures.com/...
    (cosette, 15.06.2007 20:10)
  9. yakışıklı olmasına yakışıklı mı evet, karizma sahibi midir, evet; iyi oyuncu mudur evet... şeklinde hakkındaki tüm güzel sorulara olumlu cevap verilesi kişidir ama kendisini sırf kara kaşı kara gözünden dolayı değil 2005-6 oscar ödül töreninde elinde gitarı, saçları ter mi dersiniz yoksa jöleden mi ıslak yüzüne yapışmış ama sağa sola savrulmayı yinede başaran, beyaz bağrı açık gömleği ve siyah dar pantolonu ve beklenmedik derecede güzel sesi ile diarios de motocicleta nın soundtrackini seslendirmesiyle sevdik.

tabii her ne kadar benim deseniz de asla sizin olmayacak olması cazibesini daha da çekimli kılmıyor değil ama daha nice filmlerde arz-ı endam eyleyip gönlümüzü hoş tuttuğu sürece sorun da değil.
    (pruebelle, 31.08.2007 21:21)
  10. 10 ağustos doğumlu ve doğal olarak aslan burcu olan aktör.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 10.08.2008 19:11)
  11. atatürk filminde başrolü oynayacağı söylentisi çıkmış olan 47. aktördür. onun ardından jude law, kevin costner, daniel craig, liam neeson ve haluk bilginer'in da adı geçmiştir.

ilgilisine not: filmi kimin çekeceği, filmin senaryosu, bütçesi, yönetmeni ve casting'i belli değildir. belli olan tek şey hiçbir şeydir.
    (diazepam, 10.08.2008 19:21 ~ 19:21)
  12. esmer dünya güzellerindendir
    (çilem82debaşladı, 01.07.2009 14:34)
  13. ölünce hakkında daha bir tonlarca şey yazılacağına emin olduğum, hafızalardaki siyah pelerinli üstad.

(bkz: nekrofili)
    (bkz: el mariachi)
    http://www.youtube.com/watch?v=Tu4Hnbor9rI
    (immanuel kaspazew, 21.07.2009 16:37 ~ 16:51)
  14. baharatlı bir kokusu olan
    gece kullanılabilen
    biraz da pahalı olan parfüm
    (çilem82debaşladı, 23.07.2009 00:39)
  15. kısa boylu olsa bile acayip yakışıklı aktör.
    (bkz: bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.)
    (yalnızlık bir yangıdır, 23.07.2009 21:31 ~ 27.07.2009 08:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil