|
|
- gazetelerdeki her satanizm haberinde fotoğrafları, yazdığı satanic bible'dan alıntılar olan satanizm piri.
(reino, 20.03.2004 23:18)
- 'satanizmi, hobi yada saplanti derecesine getiren birisi (yani bizim gerizekalilar gibi oraya buraya pentagram cizip kedi doorayan biri) artik satanist degildir.cunku satanizm, kendin icin yaptigin ve zevk aldigin şeyleri onaylar; ki bunun farkina varan ve uygulayan kişi satanisttir.'bu vecizenin sahibi olan,bazen oldukça mantıklı konuşan ama hala deli olduğunu düşündüğüm satanist kilisesi kurucusu.internetten bulunabilecek çoğu sözü okunduğunda mantıklı gelir.ama yaptığı hareketlerle bu sözler bağdaşmaz.kendini peygamber sanan medyatik kişiliklerden bir farkı yoktur zannımca.
- şeytan kilisesi'ni ilk kuran kişi. kendisini kara papa ilan etti; satanic bible'ı kaleme aldı; şeytan'a dünyanın dört bir yanında onbinlerce mürit kazandırdı. anton szandor lavey içimizdeki şeytanların en ünlüsü ve belki de en masumuydu. vaazlarında "kurban" geleneğine karşı çıktı; sübyancılığı, tecavüzü, cinayeti "çağdaş uygarlıkla bağdaşmayan zararlı ve gereksiz eylemler" ilan etti. yine de "erdemliler"in baş hedefiydi. müritlerine hayatının en büyük "kötülüğünü" tam da cadılar bayramı kutlanırken yaptı: öldü.
- (bkz: safsata)
- (bkz: kitap almak zorunlu değil sadece tavsiye ediyoruz)
- (bkz: rosemary s baby)
- zamanında müzikle uğraşmış,keman çalmış sonra sirklerde çalışmış burada da fazla kalmayıp polis fotoğrafçılığı yapmış,ceset fotoğrafları çekerken:'kötülüğün binbir boyutuna tanık oldum. çevremdekiler, kaderi böyleymiş, tanrı istemiş, diyordu. dünya gittikçe garip gelmeye başlamıştı. gece kulüplerinde piyanomun eşliğinde striptiz yapan kızlara şehvetle bakan adamları pazar günü org çalarken kilisede görüyordum. çocuklarını da alıp geliyor, bağışlanmak için yakarıyorlardı. anladım ki gerçekte kilise ikiyüzlülüğün mabedidir."diyen ve şeytana bile pabucunu ters giydirdiği düşünülen adam.
- marilyn monroe ile beraberlik yaşamıştır.
- satanizmin ve şeytan kilisesinin kurucusu kel herif
|