görseller
antalyaspor 

belki ilginizi çeker
  1. · serge pacemo dijehoua
  2. · fevzi elmas
  3. · 22 ağustos 2008 scorpions istanbul konseri
  4. · pavol straka
  5. · ali bilgin
  6. · 1 şubat 2009 beşiktaş antalyaspor maçı
  7. · asansör takım
  8. · rüştü reçber
  9. · football manager 2010
  10. · diyarbakırspor
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · mutluluk veren küçük şeyler
  3. · yeşim salkım
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · kızılca belediyesi
  9. · üst geçit

antalyaspor  

sayfa  / 3
  1. süper lig'e dönmesine bir adım kalmış takımdır.
    (pudding, 08.05.2006 11:30)
  2. 2006-2007 sezonunda süper ligde mücadele edecek kulüp.
    (neverwinter nights, 15.05.2006 18:38)
  3. dün antalya'da şölen havası esmesini sağlayan futbol takımıdır.
    not : hayırlı olsun.
    (mellek oldum sonunda, 15.05.2006 19:43)
  4. (mellek oldum sonunda, 15.05.2006 19:43)
  5. ahmet maran - orta saha
    ali can tez - forvet
    burak yılmaz - forvet
    cem sinan vergül - orta saha
    coşkun birdal - forvet
    ercan ünal - sol bek
    ergün eryakıcı - defans
    erman öztürk - kaleci
    hakan çimen - defans - orta saha
    hakan keleş - forvet
    kaan dobra - orta saha - forvet
    levent yücel - sağ bek
    mehmet yılmaz - stoper
    metin aslan - stoper sağ dış
    mustafa gürsel - orta saha
    mustafa özkaya - orta saha-sol iç
    nihat baştürk - orta saha
    onur tuncer - orta saha
    serkan bekiroğlu - defans
    sinan yetmez - forvet
    taner gülleri - forvet
    tayfun seven - orta saha
    volkan yaman - sol bek
    ilker avcıbay - kaleci
    şenol karagöl - kaleci
    (mellek oldum sonunda, 15.05.2006 20:54)
  6. (bkz: antalyasporun büyük yükselişi)gerçekten de galibiyet serisiyle tebrik edilmeyi hak eden,futbolcuların mangal yürekleriyle kutlanması gereken ikinci devrenin şu ana kadar en başarılı ve şanı göklere yazılacak takımıdır.
    (mollacellad imam u azam, 26.02.2007 00:07)
  7. ahmet dursunun yokluğunu 3 hafta boyunca pek hissedeceğini düşündüğüm,çünkü ali zitouni ve çoşkun ikilisinin ilk 11i her daim ahmet dursuna göre daha fazla hakkettiklerine inandığım bir girdapta bulunmakta olan takımdır.
    (mollacellad imam u azam, 02.03.2007 02:13)
  8. (bkz: 17 mart 2007 kayserispor-antalyaspor maçı) özellikle son 3 haftada aldığı beraberlik serisini kayseride iyi bir futbola çevirebilmiş,tekrardan galibiyet serisine başlayacağının sinyallerini bu maçtaki dirençli futboluyla veren ama yılmaz hocanın istifa söylentileri nedendir bilinmez her taraftarın kulağında yankılanan,şu an böyle bir süreçten geçmekte olan takım.
    (mollacellad imam u azam, 17.03.2007 23:16)
  9. (mollacellad imam u azam, 17.03.2007 23:21)
  10. bugün oynadığı delikanlıca futboldan sonra bjk taraftarı tarafından "kaç para aldınız?" sözleriyle inönüden uğurlanmış takımdır. halbuki unutulmamalıdır ki bu antalyaspor antalya'da feneri yenmiştir.
    (mertyucel, 22.04.2007 00:22)
  11. tribünden seyrettiğim 28 nisan 2007 antalyaspor-trabzonspor maçından sonra hakkında kesin yargılara varmak mümkündür:

- adamların (istisnaî durumlar hariç) 0-0, 1-0, 1-1 ve 0-1'den başka herhangi bir skorla bitirdikleri maç sayısını, bir eldeki parmak sayısı ile karşılaştırmak câiz.
    - ileriye dönük oynayan orta saha oyuncuları iyi top kesebilirken, pas çıkartmakta ciddi zorluklar çekiyorlar.
    - sol ve sağ açıkta oynayan elemanlar adam geçmekten ve isabetli orta yapmaktan başka her şeyi yapabilecek kapasitedeler.
    - şansızlar.
    - iyi bir bitiriciye ihtiyâçları var.
    (marsh, 29.04.2007 18:05)
  12. antalyaspor tarihçesi:
    - antalya beden terbiyesi bölge baskanlığı bölge istişare kurulu' nun 5.6.1966 tarih ve 1 sayılı kararı ile,

- zamanın 3512 - 5927 / 4919 sayılı cemiyetler kanunu, 2596 sayılı bazı kisvelerin giyilmeyeceğine dair olan kanun, 3530 sayılı beden terbiyesi kanunun mevzuatı çerçevesinde antalyaspor profesyonel takımının teşekkülünde hiç bir mahsur görülmediğine ittifakla karar verilerek,

- ileri gazetesinde yayınlanan nizamname' nin 2. maddesinde belirtilen kurucu (antalyaspor kulübü müteşebbis heyeti) üyelerince kurulmuştur.

antalyaspor kulübü daha sonra su üç kulübün ayrı ayrı fakat aynı tarihte kongre' lerinde antalyaspor kulübüne iltihak ile birleşme kararı almışlardır.

antalyaspor' u oluşturan kulüpler şunlardır :

- yenikapı su spor

- ilk ışık spor

- ferrokrom spor

cemiyetler kanuna göre kurulan antalyaspor kulübü beden terbiyesi kanuna intibaki ile birlikte 02 temmuz 1966 tarihinde genel müdürlükçe tescil edilerek resmen kurulmuştur.

kulübün

adı : antalyaspor kulübü
    rengi : kırmızı - beyaz
    farik alameti : a.s.

olarak belirtilmistir.

* antalyaspor kulübü derneği'nin bu gün yürürlükte olan "tüzüğü "antalya ekspres gazetesinde 07 temmuz 1987 tarihinde yayınlanmıştır.

* 9 aralık 1992 tarihinde "çimturspor kulübü derneği" ile "antalyaspor kulübü derneği" nin ayrı ayrı yaptıkları olağanüstü genel kurul toplantılarında çimtur kulübü derneği kendisini fesh ederek antalyaspor kulübü ile birleşme kararı almış antalyaspor klübü genel kurulu bu birleşmeyi onaylamıştır.

kaynak: www.antalyaspor.web.tr
    (askkolik, 20.05.2007 17:16)
  13. turkcell super lig'e veda etmiş takımdır. son maçta kendi evlerinde gençlerbirliği ile oynadıkları karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldılar ve küme düştüler. takımının tek golünü atan ilyas kahramanın vuruşu görülmeye değerdi. yılmaz vural'ın büyük planları vardı bu takımla ilgili, yazık oldu diyebiliriz. takımın küme düşmesi ile birlikte cordoba, sezer, volkan yaman gibi yıldızlar da büyük takımlara yeniden göz kırptılar.
    (caddebostan, 26.05.2007 18:44)
  14. geldiği sene turkcell süper ligi'nde 16. olarak gene küme düşmüş takım. düşme hattındaki takımların teknik direktörü yılmaz vural gene kurtaramadı...
    (sycrone one, 26.05.2007 18:44 ~ 18:45)
  15. lig dördüncüsü trabzonspor'dan daha az yenilgi almasına rağmen küme düşen takım.
    (hansvoralberg, 26.05.2007 19:05)
  16. 2006-2007 turkcell super liginden düşen 3 takımdan biri.ben hala bu takımın düştüğüne inanamıyorum.seyrettiğim birçok maçında,ortaya koydukları futbolla,sahip oldukları kaliteli oyuncularla bu ligde olmayı hakeden takımlardan biriydi bence.ligin 2.yarısında oynadığı ilk 7 maçtan yanlış hatırlamıyosam 5ini ya da 6 sını 1-0 lık skorlarla kazanıp 15-20 puan toplayan bir takım nasıl bu hale geldi inanamıyorum.inanamamakla birlikte üzülüyorum da.ne antalyalıyım ne bir alakam var ama gerçekten kahroldum desem yeridir.

ali bilgin maç öncesi kampı izinsiz terkederek maça çıkmamıştır.yılmaz vural "ali bilgin"e kulüp olarak lanet ediyoruz diyerek duygularını açıklamıştır.durum şu şekilde gelişmiştir : ali bilgin 50 bin dolar alacağını bahane ederek ,sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir.bu da ona bedelsiz olarak bir takıma gitme şansı doğurmuştur.bilindiği üzere ali bilgin'in peşinden koşan büyük takımlar var.ali bilgin hangi kulübe imza atarsa bu işin arkasında o takım vardır diyebiliriz bence.muhtemelen kümede kalma mücadelesi veren bir takımla iyi ilişkileri olan büyük bir takımdan bahsediyoruz.bekleyip görücez.ancak şunu diyebilirim ki bursa'nın beşiktaş'a olan nefretinin bir benzerini,önümüzdeki sezon antalya ve bir takım arasında görmemiz muhtemel.o takımın hangisi olucağını ben de çok merak ediyorum.gerçi bu işleri en iyi kim yapar o da malum ama bekleyip görmek lazım.
    (guanoapes, 27.05.2007 08:38 ~ 08:40)
  17. geçen yılki* teknik direktörünün* aslında bir şovmen olduğunu çok geç fark eden ve bunun cezasını lig a'ya düşerek ödeyen futbol takımımız. tez zamanda süpre lig'de görmek ümidi ile.
    (askkolik, 04.06.2007 15:56)
  18. koskoca bir sezon boyunca kale önüne gidene kadar hiç sıkıntı çekmemiş,ancak oynanan 34 maçın tamamında forvetlerinin günlerinde olmaması sonucu en az gol yiyen takımlardan biri olmalarına rağmen ligden düşmüşlerdir.yılmaz vural elindeki 4-5 forvet oyuncusuyla olabilecek tüm kombinasyonları denemiş,ancak coşkun birdal dışında hiçbir oyuncudan beklenen verim alınamamıştır.
    (legatus, 09.06.2007 12:59)
  19. 2007-2008 sezonuna 6-0'lık mardinspor galibiyetiyle başlayan,aldığı bu sıradışı sonuç sebebiyle taraftarın beklentilerinin tavan yapmasına neden olmuş kulüptür.
    tecrübeli forvetler cenk işler ve ufuk ateş'in pozitif katkılarıyla bu sezon süper lig mücadelesinde başa güreşeceklerinin sinyalini vermişlerdir.
    (legatus, 26.08.2007 23:20)
  20. an itibari ile 2007 - 2008 sezonu maç sonuçları;

1. antalyaspor: 6 - 0 :mardinspor
    2. samsunspor: 1 - 1 :antalyaspor
    3. antalyaspor: 2 - 2 :malatyaspor
    4. k.erciyesspor: 0 - 2 :antalyaspor

dur.
    (kahnesty, 23.09.2007 12:02)
  21. 23.09.2007 antalyaspor - eskişehirspor maçının özeti şöyledir:

dakika 3: ersin’in ceza alanına girer girmez sert vurdu ve fileleri havalandırdı: 0-1.
    dakika 15: sağ kanattan gelişen atakta uğur, mükemmel bir vuruşla eşitliği sağladı: 1-1.
    dakika 89: kornerden gelen ortaya ali zitouni kafayı vurdu ve takımını öne geçirdi: 2-1.
    dakika 90+2: sağdan yapılan ortayı iyi takip eden ufuk, yerden sert bir vuruşla topu ağlara bıraktı: 3-1. antalyaspor bu galibiyetle, tff 1. liginde ikinci sıraya yükseldi.
    (kahnesty, 24.09.2007 07:55 ~ 07:56)
  22. her ne kadar bazı bölümleri yapım aşamasında olmasına rağmen güzel bir resmi siteleri var:

http://www.antalyaspor.com.tr
    (chixculub, 08.10.2007 19:48)
  23. yönetim tarafından devre arası transfer yapılmayacağı açıklanan takım
    (mkopaw, 23.12.2007 13:24)
  24. 2008-2009 sezonunda turkcell süper ligi'nde mücadele etmeye hak kazanmıştır.
    (legatus, 11.05.2008 19:11 ~ 19:11)
  25. düşmesi kesinleşen istanbulspor ile kendi sahasında 0-0 berabere kalarak turkcell süper lig'e adım atmış takımımızdır.

sakarya ve eskişehirspor'a 2'li averajda üstün olduğundan, berabere kası yeterliydi, öyle de oldu... 1 sezonluk aradan sonra, geçtiğimiz yıl hiç hak etmediği halde küme düşen antalyamız, önümüzdeki sezonu iyi yerlerde bitirecektir.
    (paleface, 12.05.2008 00:41)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil