belki ilginizi çeker
  1. · niyazi tuncer
  2. · sapık aşçı
  3. · kadir altıntop
  4. · veli paşa
  5. · ayzöfl
  6. · plastik top bayramı
  7. · ayzöfl
  8. · veli paşa
  9. · antalya fen lisesi
  10. · plastik top bayramı
gündem
  1. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  2. · google wave
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · prison brake
  5. · okan bayülgen
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · kopya çekmek
  9. · the godfather

antalya yusuf ziya öner fen lisesi  

1. yeşilbayır mevkiine taşındıktan sonra adı yeşilbayır fen lisisi olan okul.
    (ironic, 27.04.2004 19:58)
  2. adının yeşilbayır fen lisesi olarak lanse edildiği yol tabelaları münasebetiyle okul öğrenci ve yönetiminin verdiği tepkiyle eski adını geri almış okul.adının değiştiği falan da yoktu zaten sadece belediyenin bok yemesi.

gelgelelim beni mezun eden bu güzelim lise 2003 senesinin başına kadar kaleiçinde ikamet etmiştir - ki ben bu dönemde hazırlık okumak gibi eşsiz bir fırsat yaşadıydımdı heygidihey! -.lakin 2003 senesinden sonra her fen lisesi nin kaderi olduğu şekilde şehir dışına taşınmıştır.delimanyak hocaları vardır çoğu birşey bilmez , öğrenciler götürür başarıyı.ama biri vardır ki bütün eğitim hayatımı ona borçluyumdur antalya yusuf ziya öner fen lisesinde :

(bkz: niyazi tuncer)
    (cybi, 28.02.2007 18:38)
  3. (bkz: ayzöfl)
    (cybi, 28.02.2007 18:38)
  4. kaleiçi'nde hazırlık okuma şerefini sadece bir parçası olduğum 6.döneme sunmuş, bir sene sonra bayıra taşınmış ama samimiyetimizi engelleyememiş, çimlerinde çekirdek çitlenen, tamamlanmamış havuz projesiyle galatasarayın stad projesini anımsatan eğitim yuvası...

sene sonlarında yapılan bilim sergileri şahanedir

ünlü simaları

(bkz: niyazi tuncer)
    (bkz: sapık aşçı)
    (bkz: kadir altıntop)
    (bkz: veli paşa)
    (hezarfen, 04.03.2007 23:06)
  5. (hezarfen, 28.03.2007 01:07)
  6. yeşilbayırın şimdi bir başka güzel olmasının sebebi
    (yeni klasör, 07.04.2008 13:42)
  7. giriş yaptığım 2003 senesinde açık fikirli, şehrine ve unvanına yakışacak hocalara sahip olan; hayırlı öğrenciler barındıran ama akp hükemetiyle beraber kadrolaşma furyasından nasibini almış buna atatürkçü ama sümsüğün önde gideni müdürü ile karşı koymaya çalışan tüm bunlar yetmezmiş gibi öğrenci profili de giderek o yöne kayan eski kalitesi hiç bir anlamda kalmayan ama bana iyi arkadaşlıklar kazandırmış okul. bütün sevdiğim hocalarım bu ortamdan dolayı başka okullara geçtiler. artık hiç bir şekilde özlemiyorum ve hatırlamak istemiyorum. ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum. ayrıca klasik "fen liseliler birbirini tutar" geyiğiyle uzaktan yakından alakası yoktur. üst dönemler bizden, biz alt dönemlerden son derece kopuğuzdur. her dönem kendini üstün tutar malesef. umarım düzelir bu durum.
    (eeengineer185, 03.05.2008 02:15)
  8. okuduğum zamanlar hakkında sağlıklı yorum yapacak durumda olmasam da şimdiki öğrenci,öğretmen,veli*,masör vs. hepsinden duyduğum kadarıyla eski şaaşalı günlerinden uzak,sıradan bir okuldur.
    (legatus, 12.05.2008 21:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil