belki ilginizi çeker
  1. · basima trajik bir olay gelsin istiyorum
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · the twilight saga new moon
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · okan bayülgen
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  9. · the smiths

antalya da sonbahar zirvesi  

1. (jugador, 25.09.2008 21:50)
  2. katılacağım zirvedir...mekan güzel, şehir güzel, herşey güzel...oh oh 8 kişi olmuş gelecek kişi sayısı +1'de misafir! etti 9...tek pota basket maçı bile yapılır 4vs4. hala haberi olmayan antalyalı sözlükçülerimiz varsa iş bu giriyi hortlatmamla haberleri olacak, olay halı saha maçına kadar gidebilecektir. ama biz şimdilik barda takılıp sohbet etmek, birşeyler içmek taraftarıyız... kısmet...

yer mi? kaleiçijungle...
    (amele mektebi, 26.09.2008 04:06)
  3. maalesef gelemeyeceğim zirvedir. gelmeyi isterdim ama elden ne gelir. o kadar da gel gel dediler, offf valla kusura bakmayın, üzgünüm. demiştim ama 'izmir'in sonbaharı daha güzel olur, hadi oğlanlı kızlı orada toplaşalım' diye ama dinletemedim. napiym oturur zirve sonrasında yazılanları okur, iç geçiririm ben de... uhuhu
    (sadomasochistic, 26.09.2008 04:09 ~ 04:11)
  4. infogmy bayram arifesinde hayırlı bir iş yapmıştır bu işi üstlenmekle.

teşekkür ederim zirveye katılan tüm arkadaşlara.

devamını beklemekteyiz şimdiden.
    (pudding, 28.09.2008 00:36 ~ 00:38)
  5. alpaslan dikmen'in yası sebebiyle katılamayacagım zırvedır.bu arada jungle iyidir,candır.
    (kukumavkuşu, 28.09.2008 00:54 ~ 00:55)
  6. bugün itibari ile öhöhöm pardon saat 2 yi geçmiş düzeltme : dün itibariyle katıldığım zirvedir.efenim gelenlere ve düzenleyen infogmy'ye bol bol teşekkürler...ayrıca mekan seçimi içinde puddinge teşekkürler. oldukça güzel ve sıcak bir ortamdı.masada itü sözlük yazılı kağıdı çizen oluşturan hangi arıysa onada teşekkürler(basima trajik bir olay gelsin istiyorumdan şüpheleniyorum*)...ayrıca zirveye site dışından katılan basima trajik bir olay gelsin istiyorumun kardeşine ve puddingin kuzenine de burdan bol bol teşekkür...herkesi tanıyo olmasıyla beni yaran legatus arıyada teşekkür(bir an hakikaten birisiyle akraba çıkacağını düşünmedim değil)*. ayrıca arabasıyla alıp zirveciğimize götüren ve zirve öncesi hoş muhabbetiyle beni ortama hazırlayan biricik jugadoruma da bol bol teşekkür...
    not:gelen herkese bol bol teşekkürler yazsamda olurdu fakat hepinizin nickinin geçtiği bir paragrafı daha uygun gördüm...hepsini yakından da tanıdığım için çok müteşekkirim.ganka listemde de ışıl ışıl yanacaklar...sevgiler selamlar ve teşekkürler...
    (amele mektebi, 28.09.2008 02:57 ~ 03:07)
  7. son tahlilde ilk zirvem oldu katkılarından ötürü herkese teşekkür ediyorum. artı 1'ler ortama ayrı bir güzellik katmıştır. antalyalılar'ın korkulu rüyası olduğunu öğrendiğim legatus beni koparmıştır. ortamdaki ayrı telden herkesle akraba çıkma potansiyeli vardı. benden üç dört yaş genç olmasına rağmen bizim okulun andacını ben okumadığım halde o okumuş.

pudding, basima trajik bir olay gelsin istiyorumun, infogmy ise ortamın neşe kaynağıydı.

amele mektebi candır canandır onu ayrıcana belirtmek istedim. sırf zirve için tıraş falan oldu, parladı arko tıraş losyonu süründü.
    (jugador, 28.09.2008 03:19)
  8. artı 1 ile mekana ilk ve erken ulaşmamızdan dolayı sıkıntıdan patlamak üzereyken pudding ve ufuk imdadımıza yetişti. ikiside dünya iyisi insanlar. bu pudding pek bir sosyal aynı zamanda, şen şakrak, herkese laf yetiştirmede üstüne yok. ardından amele mektebi ve jugador geldiler mekana. ortamın gürültü katsayısı göz önünde bulundurulduğunda ikisinin de sohbetleri bana ulaşmadı. bunlar anlatıyor, sağıma soluma bakıyorum, herkes gülüyor, ben de iki saniye gecikmeyle gülüyorum.
    legatus ise kaybedilmemesi gereken görsel hafıza şampiyonlarından. masada herkesle ortak bir tanıdığı olan bu arkadaştan bıkan ufuk'un sessizce "dur bakalım bir de şunu deneyelim, selin'i tanıyor musun?" diye sorması üzerine, "evet" cevabını alınca masaya dönüp "selin'i bile tanıyormuş" şaşkınlığı hepimizi kahkahalara boğmuştur. organizatör infogmy mekana en geç gelen pişkin bir yazardır. "bize niye erken geldiniz" imalarıyla bakarken "zirveyi 20:15'e aldım" diyerek bundan sadece kendisinin haberi olduğu gerçeğiyle yüz yüze gelmemekte ısrar etmektedir.

çoğunluğun ilk zirvesi neşeli bir ortamda son bulmuş, bir saat yirmi beş dakika boyunca kimse kayser sozer'in adını anmamıştır. bu alandaki zirve rekorunu elimizde bulunduruyor, gelecekte gerçekleşecek bütün zirvelere hodri meydan diyoruz.
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 28.09.2008 21:26 ~ 21:30)
  9. eklenen 15 fotoğrafın aslında sadece 3 adet pozdan oluştuğu, geri kalanların bu pozların aynısı olduğu ve eklenmiş olan 3 fotonun da sadece insana ait olduğunun anlaşıldığı zirvedir. jugador kız mı erkek mi onu bile çözemedim. neyle çektiniz olm bu fotoları? yoksa karakalem çalışması falan mı?
    (diazepam, 06.10.2008 03:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil