artı 1 ile mekana ilk ve erken ulaşmamızdan dolayı sıkıntıdan patlamak üzereyken
pudding ve ufuk imdadımıza yetişti. ikiside dünya iyisi insanlar. bu
pudding pek bir sosyal aynı zamanda, şen şakrak, herkese laf yetiştirmede üstüne yok. ardından
amele mektebi ve
jugador geldiler mekana. ortamın gürültü katsayısı göz önünde bulundurulduğunda ikisinin de sohbetleri bana ulaşmadı. bunlar anlatıyor, sağıma soluma bakıyorum, herkes gülüyor, ben de iki saniye gecikmeyle gülüyorum.
legatus ise kaybedilmemesi gereken görsel hafıza şampiyonlarından. masada herkesle ortak bir tanıdığı olan bu arkadaştan bıkan ufuk'un sessizce "dur bakalım bir de şunu deneyelim, selin'i tanıyor musun?" diye sorması üzerine, "evet" cevabını alınca masaya dönüp "selin'i bile tanıyormuş" şaşkınlığı hepimizi kahkahalara boğmuştur. organizatör
infogmy mekana en geç gelen pişkin bir yazardır. "bize niye erken geldiniz" imalarıyla bakarken "zirveyi 20:15'e aldım" diyerek bundan sadece kendisinin haberi olduğu gerçeğiyle yüz yüze gelmemekte ısrar etmektedir.
çoğunluğun ilk zirvesi neşeli bir ortamda son bulmuş, bir saat yirmi beş dakika boyunca kimse
kayser sozer'in adını anmamıştır. bu alandaki zirve rekorunu elimizde bulunduruyor, gelecekte gerçekleşecek bütün zirvelere hodri meydan diyoruz.