belki ilginizi çeker
  1. · ntcik
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 100 opera
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  5. · colin kazım richards
  6. · dersim katliamı
  7. · banu güven
  8. · mavi saçlı kız
  9. · directx 10

antalya da kış günü denize mi girilir zirvesi  

1. birinci yenilerin atağıyla antalya ilinde farklı adlarla düzenlenen uluslararası boyutlara taşımayı hedeflediğimiz zirvelerin üçüncü ayağı.
    mekan:+10
    sohbet:+10
    eğlence:+10
    pudding eski sevgili nutku:+10(ayakta alkışlanır.)
    artı 1 neşesi:+10
    infogmy iyilik perisi:+10 (altın tozuna bulanmış.)
    jugador ile ulaşım:+4 (üç buçuk saatlik zirvede, üç saat durakta beklenir mi?)
    pembe bir mısradır aşk tabu'yu yaratan adam:+9
    ntcik sakinliği:+10
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 31.01.2009 23:52 ~ 01.02.2009 00:13)
  2. antalyamızın tavan yaptığı zirvedir kanımca.

öncelikle gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. iyi ki geldiler. çok keyifli bir akşamdı. eskilerle hasret gidermek yenilerle kaynaşmak adına da pek hoştu doğrusu.

basima trajik bir olay gelsin istiyorum inanılmaz hazırlanmış. belgelerle yüklendi tarafıma. şok oldum ama mutlu da oldum.(smiley)

pembe bir mısradır aşk ile uykusuzluğum sebebiyle zaman zaman anlaşılmaz konuşmalara dalsam da güzeldi. cümlelerim hep yarım kaldı bu gece uyuyacağım birazdan söz.

tabuyu kaybetsek de infogmy ile scrabbleda kazandık.
    üstüne de galatasaray kazandı ne mutlu bir gece sayın seyirciler. monopoly de pek iyi mekandı, bir dediğimizi iki etmediler. ha görmeseler de yazalım.

başlangıçta yine o klasik zirvelerden biri olacak derken oyunlarla şenlendikce şenlendi.

nihayetinde çok eğlendik çok güldük. tekrar teşekkür ederiz gelenlere düzenleyenlere.

bu yazı sözlük formatına pek uygun düşmese de içimden geldi tutamadım kendimi.

daha da olsa gelirim..

ayrıca @3057443 puanlamanın sonucunda zirvenin birincisi herkesten aldığı oylarla jugador olmuştur.
    (pudding, 31.01.2009 23:58 ~ 01.02.2009 00:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil