0-3 yaş arası insan.
rus olma ihtimali yüksek insan.
(camel, 29.01.2006 22:09)
örneğin:ışın karaca
küçükken benim de içinde bulunduğum insan grubu. ama bizim insanımız o kadar manyaktır ki, annesini dudaktan öpmek dediğinde dilini boğazına sokmayı anlıyor ve engin psikoloji bilgisini de hemen freud'un öğretilerini kullanarak gösteriyor. vallaha teşekkür ederim kaç senedir çözemediğim komplekslerimi anlamaya yardımcı oldunuz.
(bkz:
patchwork sanatı ile tespit yapmak)
genelde gizli bir ensest arzu taşıyan insanların çok fazla yadırgadığı insan. halbuki dudaktan öpmek normal bir sevgi gösterme yoludur.
amerikan filmlerindeki mutlu aile tablosu içerisinde görebileceğimiz insandır...
bizim kültürümüzde çok garip karşılanan insandır. halbuki annesi ile öpüşmemekte sadece annesini dudağından öpmektedir. yani ortada cinsellik, ensest filan yoktur. bu insanları yadırgayanlar bebeğin süt içmek için (ya da süt içmediği zamanlarda) annesinin memesini emmesine de bir kulp takabilir. ama bu anne ve çocuk arasında yaşanan özel bağlardan biridir. üstelik bu insan (yaşadığı çevrede normal karşılanıyorsa tabi) büyük bir ihtimalle çok sevdiği tüm insanları (teyze, kuzen, arkadaş, vs) dudağından öpüyordur.
bir çeşit sevgi göstergesidir.
freud bu durumda der ki,lezbiyenlik anneyle kızın öpüşmesinden tohumu alır ve ileride de devam eder.neden bir anne kızını oğlunu dudağından öper ki..ne gerek var?yanlış yatiştirmenin bir parçası.bırak çocuğun dudaktan öpmenin farklı bir haz verdiğini ve sadece karşı cinste birşeyler hissettiği zaman ortaya çıkan bir eylem olduğunun farkına varsın.ilk öpüşmesinin heyecanını yaşasın.ayrıca görüntü olarak da hoş olmayan bir görüntü.anne annel,ğini bilmeli,çocuğun annesi gibi davranmalıdır.sevgisini anne şefkatiyle göstrmeli hiç böyle olumsuz davranış sergilmemelidir.zaten oğlu yada kızı bir gün dudaktan öpüşmenin hazzını yaşayacaktır zamanı gelince..
anneyi dudağından öpmek mi ? mini etek giyen kadınların gözaltına alınma tehlikesi yaşadığı bir toplumda yaşıyoruz lan biz.prezervatif almaya kalktığınızda tip tip bakan eczacılar, kız arkadaşınızı sokakta öptüğünüzde 'töbe yarabbim' çeken yaşlı amcalar ve teyzelerle beraber yaşıyoruz. ne dudaktan öpmesi. (buraya smiley koymak istedim çok feci ama)
siz yukardakiler, biraz aşağılara inin,zira çok uçmak iyi değil.
ne ensestle ne de cinsellikle karıştırmadığım ancak hakkındaki süper düper; acayip normal bi aktivitedir yazan girileri okudukça midemi alt üst edendir.
her şeyin bi yeri zamanı kişisi vardır
hayır sözlükçü bilemedin,annem de güzeldir,kendisine buradan sevgilerimi yolluyorum
*
annesiyle yakınlığının seviyesini karıştıran, ne yaptığını bilmeyen insan tipidir.
söz konusu hareketin doğrusunun yanaklardan öpmek şeklinde olmasının nedeni her türlü ahlaki durumdan ziyade dudaklarda bulunan fazla sayıda ki sinirlerdir.
annesini dudağından öpmeyenlerin hepsinin ensest düşüncelere sahip(!) olduğuna inanan,iqsu tavan yapmış(!) insandır
aynı şeyi daha kaç kişi tekrarlayacak merak ediyorum