|
|
- (bkz: nayır nolamaz)
- (bkz: annenin tiki olması)
- -oğlum ne bu hal. bak ünal amcanlar gelecek. çıkar şu kravatını gömleğini de üstünde kurukafa resmi olan tişörtünü giy bak yeni ütüledim. (tişörtte herhangi bir grup ismi de olur da herhagni bir grubu kayırmak istemedim. hem sonra o grup gotik değil ki bir kere tepkilerine maruz kalmak istemedim.)
-artık sana da şöyle helal kan emmiş bir gotik kız bulalım da evlen. öyle abuk subuk tikilerle takılma.
- (bkz: bülent ersoyun çocuğu olmak)
- beyaz teni ve simsiyah uzun saçları ile, biraz da siyah beyaz fotoğrafların güzelliği sayesinde annemin gençliğinde büründüğü durumdur. dönem dönem girilen abdürd kılıkların hoş karşılanmasına neden olur. aşırıya kaçsanız da ses çıkartılmaz böyle bir aile büyürseniz. sonrasında ispanyol paçalı bir pantolon ve uzun favorilere sahip baba ile çekilmiş fotoğrafıyla karşılaşınca tüm gotikliği silinir gider, eğlenceye davet çıkar. geyik tavan yapar.
- orta yaşlı kadınların gudik saç rengi ve model zevkleri ile birleşen ağır makyaj tutkularının kiloları saklamak için giyilen siyahlarla birleşmesinin sonucudur. menapoz dengesizlikleri ve bunalımları eklenince tam olur. kendi annemin bazen mavisiyah bazen kırmızı olan uzun saçlarından, ısrarla sürdüğü kırmızı rujundan ve doğru düzgün temizlemeden paso siyah kalem çektiği gözlerinden biliyorum. bi de bu orta yaşlı kadınlardan bi tanesi saçlarını kırmızıya boyayınca diğerleri de istiyo, bunu gözlemledim, kuaför muhabbetlerinde baya ağır yeri var mevzunun.
- intihar sebebi..
- annenin makyajını henüz silmemişken, göz kalemi ve rimelin hafifçe akmasıyla gözlerinin altında oluşan gölgelerin saçlarını rahat etmek için öylesine toplayıvermesiyle ortaya çıkan salaş ama güzel görünümle birleşerek anneyi fantastik bir havaya sokmasıdır.
-ehaehaee anne saçına naptın ya?
+topladım öyle, çok sıcak.
/gözlerini silmemişsin eheh.
+silecem şimdi.
-ehehee abla, annem gotik olmuş.
/ahaha...
+???
bir de gotiklik potansiyeli yüksek bir ailenin ferdi olunca görülebilen durum. şöyle ki;
(bkz: the addams family)
(bkz: morticia addams)
- yeni jenerasyonun çoluk çocuğa karışması ile artmaya başlayacak olan olaydır.
|