anne karnındaki bebeği katleden orospu çocukları   

adana çık aradan

1. (bkz: asala)
    (bkz: pkk)
    (bkz: dhkp/c)
    ..

çok çekti bu ülke çok..

edit: defeaten söylediğim gibi oy olayını takmamam aldığım oylara bakmadığım anlamına gelmemekte. yalnız bu sefer gördüğüm manzara karşısında gerçekten üzüldüm. sanırım aramızda başlığa uygun insanlar var. birebir dağa çıkıp bebekleri katletmeyen ama burada monitör karşısında oturup onların fikrî destekçiliğini yapan.. eğer katledilen kendi annesi ve annesinin karnındaki kardeşi olsaydı acaba yine aynı düşünürler miydi diye de inanılmaz derecede bir merak içerisindeyim. bu editi yapmama neden olan kişi bir mesajla ulaşsa bana da, merakımı giderse diye beyhude bir bekleyiş içerisindeyim aynı zamanda.. yazık.. çok yazık.

edit: birkaç ay sonra 2 yılını dolduracak olan bu giri kötülene kötülene itin götüne zaten girdi de, bir açıklama yapmak istedim: her ne kadar düşüncem bu doğrultuda olsa da bu başlığı ben açmadım. masumum hakimim.

hah şimdi devam kötülemeye (bkz: caddede babetle gezen koca ayaklı ezik kız/!gxix)
    (gxix, 06.08.2006 23:40 ~ 07.05.2008 21:34)
  2. (bkz: küfür/giri dengesi)
    (adenozin tri psikopat, 06.08.2006 23:40)
  3. (bkz: selamun kavlen)
    (culdesac, 06.08.2006 23:41)
  4. pkk'lı orospu çocuklarıdır ekseriyetle. kürt, türk demeden hamile kadınlarımızın karnına kurşun sıkar bu şerefsiz oğlu şerefsizler.
    (selenge, 26.08.2006 16:06)
  5. bu şerefsizler, anne karnındaki bebeklere dahi acımadan kıyarlar. bize de bu piçlerin annelerinin mesleklerini tahmin etmek düşer!
    (dunya zikime eyfel dotume, 26.08.2006 16:18)
  6. tarih boyunca müslümanı hristiyanı yahudisi osu busu şusu demeden pek çok halk birbirini kesmiş, boğazlamış bazen de anneleri karınlarındaki bebeklerle birlikte öldürmüşlerdir. dolayısıyla şu veya bu isim örnekleri verilebilir. ister ermeni olsun ister türk ister kürt ister arap ister yahudi sonuçta ölen kadın anne, ölen bebek de daha gözlerini dünyaya açmamış bir yavrudur bu yüzden kişilerin çok ötesinde iğrençliğin tavan yaptığı bir eylemdir bu noktada ırkları ve örgütleri tartışmak manasızdır.
    (florianus, 26.08.2006 19:50)
  7. benim orospu çocuğum-senin orospu çocuğun ayrımı yapmayalım diyenlerin görmezden geldiği orospu çocuklarıdır. delilleri olmadığı halde, türklerin ermenileri katlettiğini söyleyenlerin, hocalı'da katledilmiş hamile kadınları, pkk'nın katlettiği hamile kadınları, sırpların katlettiği hamile kadınları, rumların katlettiği hamile kadınları velhasıl dost bildiklerinin yaptıklarını görmezden geldiği orospu çocuklarıdır.

(bkz: orospu çocuğudur)

kıbrıs'ta hamile kadınların karnına kurşun sıkan ve onları toplu mezarlara gömen eoka'lı orospu çocuklarıdır. onların devamı olanlarsa günümüzde hala pkk'ya destek vermeye, pkk'lıları beslemeye devam ediyor.

(bkz: bugün ülken için hangi diskoya gittin)
    (bkz: slm nbr asl pls tşk)...

not: bazı giriler silinmiş. bazı yakıştırmalar havada kalmış.
    (selenge, 27.08.2006 13:14 ~ 05.08.2007 13:34)