belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · beşiktaş
  7. · the twilight saga new moon
  8. · yedinci cadde
  9. · arsen gürzap

anne kız pazar gezmesine çıkmak  

1. sonu kuvvetle muhtemel akşama sıkı bir bir fırça yemekle sonuçlanacak atvitive

(bkz: alışveriş)
    (essah mı, 16.04.2009 19:17)
  2. hep hayran olurum böyla anne kızlara. lan biz ne zaman beraber alışverişe gitmeye kalksak, daha yolda başlarız kavga etmeye amına koyim. hep kendi dediği olsun istiyor kadın, beni dinlemiyor bile. en son annemle ortaokuldayken filan gitmiştim galiba pazara. iğrendim lan resmen. daha da gitmem pazara filan. pazar fobim oluştu benim.
    (coolgirl, 16.04.2009 19:31)
  3. gidişte ve dönüşte 52464542464 kişiyle muhabbet etmeyen bir anne olsa daha kısa sürecek alışveriş.
    (sona, 16.04.2009 19:40)
  4. bunun bir de anne oğul versiyonu vardır.

küçükken annemle hep pazara giderdim. nedense oranın ayrı bi havası vardı. kimsede imaj kaygısı yoktu. tamam, abarttım; ama o pazarda meyvelerin ve sebzelerin karışan kokusu yok mu? işte o kokuya bağalanmıştım bi ara. giderdim annemle, gezerdim pazarı. adamlar bağırıyor falan, tam bir cümbüş. dertlerinden arınmak için birebir. gidin gezin efenim pazarları. meyveleri seçin, pazarlık yapın. bu bizim geleneğimiz. süpermarketlere vereceğiniz parayı, bırakın pazarcılar alsın.
    (lorenzen, 16.04.2009 19:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil