|
|
- genellikle mahallenin çocuklarından biri oynadıkları oyunun orta yerinde annesiyle halletmesi gereken bir problem ortaya çıktığında annesini çağırmak için ortalama 4,43 saniye aralıklarla 112 desibel şiddetinde "anne!!!" diye bağrınması, buna mukabil annenin bir türlü balkona çıkmaması sonucu geçirilen cinnet adında gerçekleştirilebilecek eylem.
not: an itibariyle çocuk hala susmamıştır.
- (bkz: cinnet geçirilen anlar)
- (bkz: psikopat hareket)
- (bkz: osmanlı'nın torunları)
- '' ananın zili yok mu lan? '' dedirtir insana. sabırlı olunmalıdır. çocuktur.
- şiddetle katıldığım eylem.bi örgüt kuralım toplanalım ve bunu yapalım.
(styks, 02.04.2007 22:50)
- veledin boyu zile basmaya yetecek kadar uzun olmadığından kapıyı açtırmak için böğürme yöntemini kullanıyor olabilir. (komşuların cinnet dolu bakışlarına rağmen aynı boku ben de yerdim, ordan biliyorum) bu yüzden öncelikle çocuğun şöyle bir boyu posu incelenmeli boylu poslu ayı yavrusu gibi bir şeyse hiç çekinmeden kezzap dökme eylemi gerçekleştirilmelidir.
(lethe, 02.04.2007 23:14)
- kendi annem de bunu yapmayı bir çok kez istemiştir, kendisinden duydum. ama ne yazık ki zemin katta oturuyorduk.
(dixie, 02.04.2007 23:15)
- anne diye bağıran çocuğa balkondan ketçap dökmek daha mantıklı olacaktır.hem zararsızdır, hem çocuk ne olduğunu anlamadan susar; hem de bakarsınız annesi çocuğunun yaralandığını sanıp hemen kapıyı açar, siz de kurtulursunuz.
- bu nasıl hırsla yapılan bir iletişimdir, tüm mahalle duyar ama olayın asıl kahramanı anne duymaz , o duymadıkça ses daha dayanılmaz bir şiddetle tekrar eder , bir an hakikaten kezzap dökmek gelir insanın içinden ,eller ovuşturulur gözler kısılır daha dehşet planlar kurulur cocuk üstüne hatta annede ısrarla duymadığı için bu planalara dahil edilir ,bu ölümcül düşünceler sürerken çocuk istediğini alır ve birdahaki bağırışmasınna kadar yapılan plan üzerinde sinsice çalışılarak plan geliştirilir.bu arada bunu unutmamak gerekir ki mahallede birden fazla bu tip velet varsa annelerin kulaklarıda gelişmiştir.hangi bağıran çocuğun kendisine ait olduğunu bir duyuşta anlar,bahsi geçen cevap vermeyen anne yeni ortama düşen tipdir.
- eğer söz konusu çocuğun annesi 10. katta oturuyor ise az gelecek eylem.
zira anne diye bağıran çocuğa "hay ananı sikeyim!" diye bağırmayı hangimiz istemiyoruz ki?
|