belki ilginizi çeker
  1. · güneşe dek uçmak hevesi
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · ugg
  5. · boylumlama
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · apertura 2009
  8. · tuba uterina
  9. · caput medusae

anne bak bulutları parçalıyorlar  

1. ancak bir çocuğun aklına gelebilecek,ilk kar damlasının üzerine düştüğünde ona hissetirdiğini dile getirdiği yaklaşım.
    (tutkuyakar, 16.04.2006 12:38)
  2. anne bak... bulutları parçalıyorlar!...
    üstüne beni de bindirip cennete süreceğin bulutlar değiller mi onlar? anlatırdın ya ... pamuk gibi olanlardan hani.. acıktığımda yesem pamuk şekeri, üşüsem üstüme pamuk yeleği... sana kim dedi onlar tek parça diye? kim kandırdı ki seni? parçalanıyolar ..eriyolar seni de beraberinde eritiyolar...
    sana kimse demedi mi kendini bulutlara bağlama diye?
    ben bile öğrendim.. öğretildim ki hiç bi şey değilmiş-di yekpare... ben bile öğrendim artık kazıdım benliğime, sen niye bu kadar narinsin hala..neden ışığı görmek için değil de bizi aydınlatsın diye kullanıyosun geçirip içinden? çiçeklemek için bizleri, neden tükeniyosun?...
    çiçeklenmiyoruz anne..senin bildiğin değil...
    bağrımda açan kan çiçekleri...
    neden bu kadar gizli gözyaşların...

sen sakladıkça onları acısını hissetmiyorum mu sanıyosun...

çiçek yok anne..
    çiçekli haller yok...
    istenilmediğinde alıp başını gitmek var, şanslısın ki sana ikili oynanmadı, bildin hiç sevilmediğini...
    bilmek nimettir, aldanmaya yeğdir...
    rotan bellidir en azından...
    koş!...
    ardına bakmadan nefesini sonuna kadar tüketircesine koş uzaklaş ordan!...
    koşacağın yolların sonunda birikmiş : düş'ünün parçalanmaz bulutları, sonsuz bi ormana nazır evdeki sabah kahvaltısı, üveyiklerin şarkısı, bülbülün seheri boynuna dolaması, sabahın serinliğiyle soğumuş sarhoş edici güzellikteki meylerin çilekli halleri, burnuma düşen yeşil tırtılın verdiği aşk ve o tırtıla bi aşka(ki hep özleminde olduğun) dokunur gibi narin narin dokunuşun, melekler saçlarını öperkenki uyuyuşun, mis frezyalar gleyürler karanfiller... ve ki hanımelleri... ordalar anne... eminim düşünde olacaklar uzağında olacaklar acılarının...
    biliyorum ....
    bana güven ve koş... uzaklaş...
    bekleme bulutları ufka dalıp dalıp... onlar ancak düşünde dolanırlar...zamandan medet umma zamansızlık seni kabullenecek olan ve ki mekansızlık...
    bulutlara bağlama saçlarını anne...
    yoksa saçında kar taneleri kalacak sadece...
    üşüyeceksin...
    titreyeceğim...
    (pismistavuk, 19.07.2007 00:01 ~ 02:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil