canı çok kıymetli olan babayla anestesiyi izlemiş anne arasında geçen;
- sevgilim işte hayden christen, jessica alba falan oynuyo güzel film yaa... ama korktum biraz açıkçası
+niye ki?
- ya konu şu; normalde ameliyat öncesi anestesi olursun ve uyursun, ancak ertesi gün falan uyanırsın ya
+ hı hı
- işte hastaların genel çoğunluğunda bu sorunsuz işliyomuş, ama belli bir küçük kısım anestesi olunca felçli gibi oluyo, gözünü bile açamıyo ama beyni her bir şeyi hissediyo. düşünsene çocuğu ikiye ayırdılar, kalp ameliyatı yaptılar ve her şeyi hissetti. bize de böyle bi şey olsa ameliyatın sonuna kadar anlaşılmaz düşünsene
*
+ sorma sevgilim sorma... biz bunları yaşadık
- (dumur) nası yani... sen hiç ameliyat olmadın ki
+ canım bi kere local anestesi yaptılar da sırtımdan ben aldırdılar ya, her şeyi hissettim vallaaaa
aile meclisi- ohhhaaaaaaaa
anne daha otoriter, baba biraz daha şefkatlidir. çalışanlarına karşı olan tutumu da öyledir, yetişmesi gereken bir işi varken bir keresinde işçilerinden birine sebepsiz yere izin vermiştir.
-canım başlarım onların düğünlerine. yaz geldi ya bu adamların düğünleri btmez şimdi.
+ama hayatım yazık onların da tek eğlencesi düğün düğün gezmek işte
-yarın bundan yüz bulanlar da gelir izin istemeye görürsün
+yahu yazık geliri kısıtlı insan bunlar kırk yılda bi düğüne mi gidicekmiş bırak gitsin
-yahu r, sen iyiki kadın olmamışsın
+ ne alakası var sevgilim şimdi
-olmaz olur mu? ayyy yazıktır istedi şimdi vermezsem üzülür diye önüne gelene verirdin, orospu olurdun başımıza ailenin namusu da iki paralık olurdu
aile meclisi-puhaaa