belki ilginizi çeker
  1. · anna karenina
  2. · çok bi çıtır dinozor
  3. · lev tolstoy
  4. · öyle zirve olmaz gel buraya zirvesi
  5. · annakarenin
  6. · sözlükteki müzisyenler
gündem
  1. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · aşk ı memnu
  8. · osurduktan sonra yapılması gerekenler
  9. · halüsinasyon kardeşliği

annakarenin  

1. okuduğum birbirinden güzel girilerinden mütevellit ilk hoşgeldin girisi yazmama sebebiyet veren 6. nesil yazar.
    bissürü bissürü hoşgelmişler.
    kanka listeme bir hafta önce eklemiştim evet. ekleyin siz de kazanın.

edit: bir girisini refere etmeden olmazdı tabii.. (bkz: @3481319 )
    (sinirliyim ezelden, 21.05.2009 23:33 ~ 23:36)
  2. (pakanajuhla of boreat, 02.06.2009 21:01)
  3. denizim diyen yazar. böylesine çabuk sahipleneni, hem de böyle güzel, naif anakaradan gelince öpmeli.
    o anadolu'dan bahsetmeli, ben ege'den.

şimdi dert etmeyip, zamanı gelince dert edeceğimiz şeyler üzerine konuşmalı mesela.
    ertelemekten değil ruh daraltmamaktan, anın keyfini kaçırmamaktan denmeli ''yarın düşünürüz''ü.
    (eni, 12.06.2009 02:41)
  4. benim gibi dinazor olabileceğini düşündüğüm yeni yazar, hoşgelmiş. sevgi dolu ve bilinçli yazılarının anlatım güzelliği eski bir yazar olduğunu gösteriyor. kaliteli insan, kaliteli yazar. iyi ki gelmiş.
    (çekirdekailem, 12.06.2009 10:37)
  5. (bkz: çok bi çıtır dinozor)

msn, ıcq, irc, çağrı cihazı , faks, telefon, telgraf, teleks ve hatta sıkıştığımızda duman ve telepati gibi iletişim araçları sayesinde yakinen tanıdığımı düşündüğüm bir yazardır.
    demem o ki, sinirlinin dinozor olduğu bir ortamda, bu yazar arkadaşımız dinozor değil, olsa olsa dinozor aday adayıdır.
    (sinirliyim ezelden, 14.06.2009 01:40 ~ 01:48)
  6. ben biraz fazla sosyal bir insanım, el salladım görünce onu. buluşulan yerde en az beş beyaz gömlekli kadın vardı. cesur bir hamleyle onu seçtim, el salladım. garipsemedi, gülerek yaklaştı.

"bir kahve içelim" dedi, hem de bana. güle oynaya gitmişim, iş çıkışı. ne kahvesi? allem ettim kallem ettim, alkol satan bir ortama götürmeyi başardım kızı.* her şey iyi gidiyordu.

3 saati aşan görüşmemizin bende bıraktığı iz, sükunet. bir sürü dert tasa, bir sürü ufak tefek hayati sürçmeler, gülüşmeler, sessiz anlaşmalar. başka yerlerden gelinse de, başka şeyler yaşansa da benzer şeylerin hissedilebilir olması. "güzel insanlar var dünyada ya iyi iyi" gibi bir his, hafif, sakin...

tanım: kendisi, bira ile rakı masası kurmayı ve rakı sohbetine dalmayı mümkün kılan bir insandır.

gıcık vermek gibi olmasın, ben daha çok kahve içerim bu arkadaşla. hadi bakalım...
    (zinkafnun, 24.06.2009 16:57 ~ 17:11)
  7. yağsız ama tuzu pek bir yerinde bir şeyler yemişim gibi onunla zaman geçirmek.
    çatalımız, bıçağımız, bardağımız da öyle şık, öyle zarif.

bir şey düşecek olsa bile elinden kırılmayacak gibi o düşen..

aynalar dedi, öyle de söyledi. eyletmen, söyletmen, ağlatman derken amaç ağlatmaktı değil mi?
    sahne ne de yakışırmış.. üzerine dikilmiş bir mağaza elbisesi gibi o sahne senin için. bir nebze özlemini giderdiysem ne mutludur bana.

tom hanks'e dikkat etmeli.

çok güzelsiniz..
    (eni, 07.07.2009 15:34)
  8. bazı insanlar vardır, ,dünyaya dair bütün güveninizi kaybettiğiniz anda girerler hayatınıza. hani, işten çıkıp, kimsenin yüzüne bile bakmadan, bakmak istemeden, koşa koşa eve geldiğiniz, gelip kapılarınızı dünyaya ve insanlara kapattığınız zamanlarda...

ilk elinizi sıktığında anlar mısınız bilmem ama, hissedersiniz. içinizden bir şeyler, belki de siz farketmeden "işte bu" der. oysa siz bi daha hayatınıza "dost" diye kimseyi alamayacağınızı düşünmektesinizdir.

sonra "o" usulca girer hayatınıza...

acılarınızı onun acılarıyla harmanlar ve sigara dumanı rahatlığında savurursunuz gökyüzüne. o kadar rahatsınızdır ki.... karşınızda kendiniz vardır çünkü...siz ve siz konuşmaktasınızdır. siz size sarılıp ağlamaktasınızdır, hıçkıra hıçkıra...

belki de insan, en çok ortak acılarla harmanlanan dostluklara yüreğini koyabildiği için...
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 12.08.2009 22:51)
  9. kırk yıllık klâsik tüketen birine jacobs (monarch) içirmeyi (dahası tiryakisi olmayı) öğretti ya, daha ne denir bu duruma bilemedim.
    kankaların kankası, kanka top 10 listemin vazgeçilmezi, favori girilerimin müdavimi.
    (sinirliyim ezelden, 16.08.2009 22:34)
  10. ısrarcı.
    öyle böyle değil ama. aylar önce bir arkadaşım* bir taş attı kuyuya, o da ben çıkarayım istiyor.
    "yapamam" dedim, "etme, eyleme" dedim. kar etmedi.

önce abla şefkati ayağına yattı sonra hukuksal açıdan irdeledi, dirayet gösterdim çok şükür.
    ama yılmadı. nereli* olduğunu hatırlattı bana, bir kez daha düşünmeye davet etti.
    koşulsuz kabul ettim tabi. dişli çıktı arkadaşım çoooook dişli!

akşamüstü bir soru sormuştu kendileri. cevabım şudur:
    "sensin tabi ki annakarenin, ikisi de sensin."*
    (kiokthemauve, 09.09.2009 00:45 ~ 17:18)
  11. terbiyeli ve ölçülü bir ses tonuyla tane tane belirtmek isterim ki ! kendisi en asil duyguların insanı, ( ara ek editi: akıllıdır aynı zamanda) iyi niyetli, şefkatli, sahip çıkan, korumacı, dinliyor bide. ama gel gelelim kahveden anlamıyor..anlamıyor..jacobs içiyor..olmuyor..

gidip birilerine dava açıp beni temsili için ta ankara'dan özel uçak kiralayıp, hemen buraya getirtip, duruşma arasında kendisine doğru düzgün bir kahve ısmarlayıp ( gitarınla gel ) sonra tekrar ankara'ya postalamak istiyorum..
    (pink floyd floyd yaylalar, 16.09.2009 00:43)
  12. yazdıklarıyla düşündüren "verili olanla" yetinmeyen, usu bilgi okyanusunun derinliklerine uzanan bir yazar olduğunu düşündüğüm kişi.
    (çilem82debaşladı, 03.10.2009 02:45)
  13. itü sözlük'ün nathalie cole'ü.

yok jennifer holliday'i, jennifer hudson'u

itü sözlük dreamgirls ! grubunun baş solisti.

hatta örnek ver derseniz buyurun buradan:

annakarenin'den geliyor: and ı am telling you, ı'm not going ( dünya'nın söylenmesi en zor parçalarından biri)

http://www.youtube.com/...
    (pink floyd floyd yaylalar, 15.10.2009 17:11 ~ 17:12)
  14. nazik uyarısından dolayı kendisine bir teşekkür borçlandığım sözlük insanı.
    (semsekgafir, 24.10.2009 02:58)
  15. az önce the beatles'tan nefret ettiğini öğrendiğim yazar.

(bkz: tövbe tövbe)
    (bkz: tövbe estağfurullah)
    (pink floyd floyd yaylalar, 26.10.2009 00:09)
  16. birgün, bir yerde, bir kahve borcumuz vardı birbirimize. zaman geçtikçe borç şekil değiştirdi. şarap iyidir arkadaşım hele ki önümüz kış, sıcak şarap ve sohbet ile hem ruhumuz ısınır hem bedenimiz.
    (jassmine, 27.10.2009 01:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil