anna vissi   

adana çık aradan

1. rum milliyetçisi, eleni adlı şarkıyı söyleyen yunanlı sanatçı
    (stocky2001, 02.05.2004 23:23)
  2. kendi resmi sitesinde sony türkiye defalarca davet etmesine rağmen albümünü tanıtmak için türkiyeye gitmediğini pek bir gururlu tonla anlatmıştır zat-ı şahaneleri. kıbrıslı olduğunu duyunca bu tavra pek şaşırmadım. ancak sitesinde eleni ünlü bir türk şarkıcısı tarafından seslendirildi ama hiç başarılı olmadı diyerek hülya avşar'a uluslararası çapta ayar vererek benim takdirimi kazanmıştır. bunun dışında kendini sadece yunanistanın değil tüm dünyanın en dayanılmaz kadını sanıyor olması durumu ise içler acısıdır en acilinden bir ayna kendisine takdim edilmelidir. öte yandan hayatımda bi tane parçası yoktur ki canım sıkılmadan dinleyeyim ya yunanlar çok seviyorlar sıkılmayı ya da ben müzikten anlamıyorum.
    (florianus, 13.01.2005 19:34 ~ 20.08.2006 16:31)
  3. 2006 eurovision şarkı yarışmasında ev sahibi yunanistan'ı temsil edecektir.
    (ascella, 10.03.2006 00:19)
  4. şu an itibariyle tam 49 yaşında olan botox teyze. (resmi sitesinde doğum tarihi yazmıyor *) en son eurovision gecesi için aldığı 170.000 eu luk jean paul gaultier ile yunanların sinirlerine tavan yaptırmış, şarkıları dinlenen ama kendi sevilmeyen bir şahsiyet anladığım kadarıyla. yunan arkadaşım "kendini prenses sanıyor, sanki çok önemli biri" diyerek durumu özetlemiştir.
    (nickini vermek istemeyen seyirci, 28.09.2006 15:03 ~ 19.11.2006 21:19)
  5. güney kıbrıslı bir şarkıcıymış kendisi, zaten aksanından da anlaşılıyor. yalnız anlamadığım bir şey var, kalitera oi duo mas ı da bu söylüyor, ekpliksi yi de, ayırt edemiyorum bu kadının sesini. ayrıca bazı kaynaklarda dünyada en çok satan yunan şarkıcı olduğu geçiyor, ama bu kadın güney kıbrıslı 1, başka kaynaklarda da en çok satan yunan kadın şarkıcının despina vandi olduğu yazıyor bu da 2. süper itici olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim. öyle işte.
    (charlienin dorduncu melegi, 23.09.2008 18:43)