anna friel   

adana çık aradan

1. pushing daisies'in chuck*...tam adı anna louis friel'dir bu güzel ingiliz aktrisin ve 12 temmuz 1976 rochdale, lancashire doğumludur...1.65 boyundadır (imdb'ye göre 1.57) ve hatırlamayanlar için daha önce goal serisinde roz harmison karakterini canlandırmıştır kendileri...

yazarın notu: bu kadar tanıtım yeter...ya ben bu kadını goal'den falan hatırlamıyorum aslında...direkt dün akşam cnbc-e'de ilk bölümü yayınlanan pushing daisies'de tanıdım ve öylece kalakaldım...ya bu kadında enteresan bişeyler var...güzel desen güzel değil, hatta çirkin bile diyebilirim...ama çok ilginç bi çekiciliği var...seksilik anlamında falan söylemiyorum bunu...çekicilik işte...dizi boyunca gözlerimi alamadım...ne var bu kadında bu kadar etkileyici, dün akşamdan beri bunu soruyorum kendime ve hala hiçbir fikrim yok..."nasıl kadınlardan hoşlanırsın?" falan diye sorarlar ya artık gerçekten emin değilim...dizinin etkileyiciliği yüzünden mi acaba? evet evet, öyle olmalı...yoksa değil mi? üff ya alt üst ettin beni chuck*...
    (barneystinson, 20.02.2008 14:48)
  2. ned'in çocukluk aşkı,ilk öptüğü ve şimdilerde ise dokunamadığı kız.

http://www.cnbce.com/...
    (hürrem, 20.02.2008 19:34 ~ 21.02.2008 19:12)
  3. ölüm kokan tatlı güzel ablamız.
    (vedder, 03.04.2008 02:53)
  4. robin sparkles'ın let's go to the mall videosundaki tori isimli dansçıdır. robin şarkının başında "come on tori" diyerek onu dansa davet eder.
    (talen, 24.04.2008 00:29)