anlayışlı anne modeli   

adana çık aradan

1. üds, ales vb. sınavlardan istediğiniz puanı aldığınıza inanarak sınav sonucu açıklanana kadar sizi hoppidi hoppidi yapan, sonuç açıklanınca eğer puanı alamadıysanız o sınavın bir sonraki tarihine veya türevlerine kadar hayatı zindan eden anne modeli.
    (critical, 29.03.2008 21:32)
  2. kızının 17 yaşında,sırf üniversiteyi rahat okusun diye istanbul'da eve çıkmasına izin veren anne.(aile anadolu yakasında otururken,evlat avrupa yakasında eve çıkar..)
    (the crestfallen, 29.03.2008 22:49)
  3. dersler kötü geldiğinde yüzüne bakıp olsun 2. dönem var diyen 2. dönem aynı hadise başına geldiğinde bir daha ki sefere daha sıkı çalış diyen annedir.
    (muneccim fare, 29.03.2008 22:57)
  4. dıııııııııın dıııııııın

anne telefonu açar

anne:efendim yavrum
    çocuk:anne ya senin araba vardı ya.
    anne:evet yavrum
    çocuk:artık yok.
    anne:???
    çocuk:ya arkadaşlarla gezelim diye aldım arabanı. sonra da çarptık ya hiç sorma. dağıldı araba. ama bize bişey olmadı.
    anne:ne demek yavrum. hadi arkadaşlarını al da yemeğe gel yorulmuşsunuzdur...
    (bugun burda cumartesi, 29.03.2008 23:01)
  5. türk insanı için taze biten anne modelidir.

- anne tamam yeter. istersem yine alırım.
    + bak tencerenin dibinde kaldı. daha ısınmaz da bu.

- anne beni merak etme bu akşam arkadaşlarda kalıcam.
    + olmaz, hemen eve dönüyorsun.

- anne nasıl aysun'u beğendin mi?
    + aman biraz dişlek mi ne?

+ hala o bilgisayarın başında mısın?
    - anne, 1600 soru çözdüm bir 10 dakika müsaade ya.
    + başkaları 1610 soru çözmüştür.
    - !?
    (hansvoralberg, 29.03.2008 23:07)
  6. arkadaşımın annesi
    şurdan yola çıkarak: arakadaş mastürbasyon yaparken annesine yakalanır ve malum şahıs(anne) oğlum sen kendine acil bir kız arkadaş bul der.
    (snncr, 29.03.2008 23:13)
  7. her beden anneye uyan model. bu anlayış karnın büyümesiyle başlar, cana gelip minik gözlerini kıpıştırdığında büyür, 'anne' dediğindeyse doruk noktasına ulaşır. çocuğunu her şeyden, kendinden dahi çok seven kişi olan anneye; anlayış mefhumu yavrusunun yanında eşantiyon olarak gönderilir. dolayısıyla 'anlayışsız anne modeli' yoktur; diğerlerine oranla 'daha az anlayışlı anne modeli' vardır ki o bile yeter insanı mutlu etmeye.
    (telve, 30.03.2008 00:09)
  8. benim annemin de dahil olduğu, on numara bir anne modeli. mesela kardeşim vasiyetini açıkladı bugün; ölünce finlandiya' da gömülmek istiyormuş. kadın tek kelime laf etmedi. hatta sadece ben karıştım; soğuktur, buzludur dedim...
    (anidenbelirenanlamsızgüdüler, 30.03.2008 02:25)
  9. + anne ben afrika'ya taşınıyorum.
    - en doğru kararı vermişsin oğlum, ne kadar para lazımsa söyle..

gibi..
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 30.03.2008 02:28)