belki ilginizi çeker
  1. · bana bir şeyhler oluyor
  2. · sen sadece anlat
  3. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · tanrıyla konuştum haberler iyi
  6. · alternatif various artist girileri
  7. · rabbim bana cleveland dedi
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · yeşim salkım
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · aşk ı memnu
  7. · colin kazım richards
  8. · stagg
  9. · liero

anlat dedi tanrı sen sadece anlat  

1. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş.
    (asymmetry, 02.01.2009 13:38)
  2. altıncı nesil yazarmış. sol framede anlat dedi tanrı sen sadece anlat başlığını görünce allah dedim birileri döktürmüş. ama başlığa girince altıncı nesil yazar olduğunu öğrendim.birilerinin döktürmediğini görüncede öyle pekte üzülmedim.dedim bu adam böyle bir takma ad* seçtiğine göre vardır bir şeyler. umarım yanılmam.
    (samalith, 02.01.2009 13:47)
  3. anlatacaklarım var! vaaz vermek değil niyetim, duyduğumu söylemek. söylemeye değer şeyler duyuyorum zira. belki hayatı daha yaşanır kılmak için ya da belki sadece ama sadece anlatmak için... sen anlat dedi tanrı bana, anlaşılsın diye değil, hiçbir mükafat beklemeden anlat...

çünkü bir mükafattır anlatıcıya, doğru düzgün anlaşılmak! sen anlat dedi... sen sadece anlat! umudu hatırlatsın diye umutsuzluğu, çareye yol açsın diye çaresizliği anlat... ders verme dedi kimseye, çünkü hoca denmez öğrenmesini bitirene! çırakları olan bir çıraktır usta, olsa olsa... sen anlat dedi bana tanrı, sen sadece anlat...

(bkz: bana bir şeyhler oluyor)
    (asymmetry, 02.01.2009 13:51)
  4. nesildaşım olup ismini o malum tiyatro oyunundan beri hayran olduğum repliği seçen şahıs...
    (abidindino, 11.01.2009 21:59)
  5. nikaltına baktım da kimse "itü sözlükteki varlığımı kendisine borçluyum." tarzı bi şükraniyet belirtmemiş. yalancıktan sen benim annemmişsin gibi olduğunu sanmayın diye ekliyim, cidden beni "itü sözlük yazar alıyomueş!" diye dürtükleyen adamdır bu. teşekkürlerinizi ya da sövüşlerinizi yönlendirebilirsiniz ona, bence hiç bi mahsuru yok. gıcık olsun. ki kendisi mütemadiyen bana gıcık olur zaten. aç karnına, tok karnına, günde 3 kereden oldukça fazla kere. ama karşılıksız değil üzülmeyin. bi taraf acı çekmiyo ya da ne biliyim "acaba o da bana gıcık oluyo mudur?" diye uyumamazlık filan yapmıyoruz. her neyse. ben severim bu arkadaşı. nikaltına çok pis laflar hazırladım diye korkutmuştum geçen. onun şeysi bu. sözümde dururum ben. o da durur. öyle de ortak yönlerimiz var hani. aman neyse bana bıraksanız daha yazarım da 2.mesaja geçmesin diye kısa mesajının harflerini silen tuhaf insanla ortak hisler içindeyim. çok yazarsam kontörüm gitmiycek de buraya kadar okuma gafletinde bulunmuş kişilere bıkkınlık gelicek. gerek yok böyle şeylere.
    (bunu mu demek istediniz, 08.04.2009 01:30)
  6. kah güldüren, kah düşündüren, kah " hayy anasını ..!!" dedirten, nesildaşım yazar.. severek takip ediyoruz.
    (önce sağlık, 12.04.2009 03:16)
  7. haziranın 15'inde amerikaya gidecek olan yazar. orda kendine çok iyi baksın..
    (aseton, 13.06.2009 23:14)
  8. görüp görebileceğiniz en yardımsever insan.iyilik fışkırır her yerinden.kardeşim...
    (tchaikovski, 19.07.2009 23:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil