mızmız efendim , yenilince çirkefe yatıyor bir de . yok masa oyunlarıyla yenmişim , yok yavşaklık ediyormuşum , yok gıcıkmışım . ben anlamam canım , on beş saniye gecikmeseydiniz . bana diyor ama kendisi ultra gıcık belirtmeden edemeyeceğim .
bir de bir kısırdır tutturmuş gidiyor , komşuymuşuz , söz vermiş bulunduk .
şaka bir yana çok hoşsohbet , çok canayakın , çok da nazik bir yazardır kendileri . ilk nick altı girisini bana yazarak daha bir mutlu etmiştir beni . teşekkür ediyorum kendilerine .
not : bravo valla . ilerigörüşlülüğüne hasta oldum . göz lırparaktan sevgiler.
kankalarını toplayıp gelmesini şiddetle tavsiye ettiğim yazar. kendisi belirlemiş bile nickleri. paylaştırma yapcak sanırsam birazdan. 'sen, sen, sen gelin kankam olcaksınız sözlükte' diyecek. nickler mi? işte buyrun:
anlayın bozukluğu
anlatın bozukluğu
anlattım bozukluğu
anlarım bozukluğu
anlamların ve bozuklukların aq (çalıntı ve özenti nick)
sinirli yazar, platinmiyim ben diye feryad ediyor. haklıda ama platinde kıymetli bir madde meme yaparsa sorun olur yolda bırakır platine dikkat.
şaka bir yana iyi yazarlığının yanında, mesafeli bir futbol sevgisi var. şehrinin takımı olan sivasspora saygılı bir sahiplenmesi var. iyi gününde hiç yazamadığı sivasspor başlığının kötü günde ki bekçisi. helal olsun kendisine, artık ara ara yazıcaktır sivasspor başlığına.
iddiaya girdiğim yazar. tabiki ben kazanacağım. olum sen var ya bittin. bitirdim seni. *
iddiayı kazandığım vakit bana yemek(nezih bir mekanda tabiki) üstüne kahve(kahve dünyasından hemde!) üstüne midye ve bira ısmarlayacak. sersefil bir halde de istanbula uğurlayacağım. su dökcem arkasından. merak etme su parasını ben veririm. ayrıca
(bkz: bozuk bu)
(bkz: hihohahahha)