belki ilginizi çeker
  1. · bir kıza verilebilecek en güzel hediye
  2. · erkeğin en seksi yeri
  3. · idealist sözlük yazarı
  4. · soyularak yenen meyve
  5. · üst üste dinlenilmesi kaçınılmaz olan şarkılar
  6. · unutulmaz diziler
  7. · itü sözlük yazarlarının hobileri
  8. · uyku getiren şarkılar
  9. · dünyanın en güzel kadını
  10. · rahatsız edici şekilde iyi olan filmler
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  4. · rasim ozan kütahyalı
  5. · ismail yk
  6. · okan bayülgen
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · annelerin telaffuz hataları
  9. · bugün olmaz

anket doldurmanın dayanılmaz hafifliği  

1. sözlük yazarlarının * en çok sevdikleri işi * yaparken içinde bulundukları ruhsal durum.
    (giberling, 06.03.2004 13:48)
  2. bilgi gerektirmediği gibi günlük tecrübelerden kazıtma imkanı tanıyan bol boşluklu soru başlıklarının ürpertisi
    (invisibleruh, 08.04.2004 08:31)
  3. çöpe gideceğini bile bile, apaçık bir anket olan başlığa giri girmekten kendini alamama hissi
    (greeen, 28.04.2004 13:00)
  4. anket dediğin bazı zamanlar gereklidir. insana faydalı olduğu da görülmüştür. fakat benim gibi altıncı dönem yazarlarda daha fazla bir hafifleme bir uçmaya yatkınlık havası seziyorum.hani yazarsın "imdb listesine girmiş filmler" ya da " bilmem ne bilmem ne üreten firmalar" fakat bir arkadaş " x'in msn adresi" diye bir başlık açıyor. artık durdurabilen durdursun diğer arkadaşları. öyle bir hafifleme zeziyorum ki adam öyle bi gaza gelse "a-b-c-ç-d-e-f-g-h-ı-.........-z nin msn adresi" diye açıp 2 saniyeliğine mutlu olmak pahasına sözlüğün ağzına sıçacak. iyi de arkadaşlar yazar diyoruz ""yazar""... bir anlamı olmalı yazdıklarımızın. bazı konularda meşale tutmalıyız karanlıkta kalanlara. insanın göz zevkini s.kip attıktan sonra hangi amaçla uğruyorsun bu sözlüğe. amaçsız yaşanmaz değil mi abidin?
    (nebuchadnezar, 23.01.2009 00:40 ~ 00:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil