ankaralılar tatile çıksın   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. sayın ankara büyükşehir belediye başkanı i. melih gökçek'in aklına geç gelen akıllıca bir fikir. kendisi belediye çalışanlarına 2 ay izin vermek ve özellikle çalışan kesime (nedenini anlamış değilim), afedersiniz, ybsg demek suretiyle ankara'nın suyunu israf eden halktan kurtulmak istediğini bildirmiş.

insanın içinden "sen kendine izin verseydin, biz idare ederdik!?" demek geliyor, nedense...

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (no more, 02.08.2007 21:38 ~ 21:41)
  2. (bkz: ayşe tatile çıksın)
    (thedewil, 02.08.2007 21:51)
  3. (bkz: seni emin çölaşan'a havale ediyorum)
    (karşı komşunuz merve, 03.08.2007 10:44)
  4. "bi suyumuzu ver duş alıp çıkıcaz söz!" şeklinde cevaplanası i.melih gökçek önerisi. koktuk lan iyice!
    (dying brokenhearted, 03.08.2007 10:48)
  5. (bkz: melih gökçek tatile çıksın ve hiç dönmesin)
    (neredesin soğuk kış, 03.08.2007 11:04)
  6. stajımı benim yerime melih gökçek yaptığı sürece 'neden olmasın' şeklinde yaklaşabileceğim öneri.
    sayın gökçek en kısa zamanda bu konuda benimle irtibata geçsin, zira stajın bitmesine 2 hafta var, sonra belki ben tatili uzatırım, o benim yerime okula da gider.
    (undeuxtrois, 03.08.2007 11:14)
  7. (bkz: ankaralılar para sıçıyormuş)
    (alkolik2000, 03.08.2007 11:16)
  8. (bkz: ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler)
    (milwaukee, 03.08.2007 11:19)
  9. (bkz: ya sev ya terk et)
    (anarsist, 03.08.2007 11:31)
  10. i.melih gökçek 'in susuzluğu çözmek için geliştirdiği mükemmel projenin sloganı. zatın dün akşam yaptığı bu talihsiz açıklamayı duyduğumda da hiç şaşırmadım desem yeridir. suratına çakılmış o garip gülümsemeyle "tatile çıkın eki eki" yapması ayrı bir güzellikti hakikaten. melih gökçek'ten kurtulmanın tek yolu ankara'dan bir daha dönmemek üzere ayrılmak sanırım.
    (abdurrahmanshowtv, 03.08.2007 11:38 ~ 11:39)
  11. önemli bir türk büyüğünden bir vecize.

bir ankaralı olarak tatilden bu sabah geldim. yani öneriyi değerlendirmiş oldum kendi adıma. 5 gün uzaklaştım bu şehirden. sabah indim musluğu açtım yüzümü yıkamak için, tııısss sesi.

yani ankaralılar tatile çıkınca geri dönmüyor mu, susuzluk problemi sıkıntısı geçene kadar mı dönmeyelim.

"kardeşim senin aklın nerdeydi" demezler mi adama. ki diyoruz. kışın gram yağmur yağmayan bu şehrin yazın cayır cayır yanacağını ilkokul birinci sınıf öğrencisi bilir. o cayır cayır sıcaklarda susuz kalınacağı da. herkes bilebilir ama, elinde yetkileri olan, kaldı ki görevi bunları çözmek ve çare üretmek olan adam, köylü kurnazı zat seçimlerden sonra suyu kesmeyi düşünür. o kadar düşüncelidir ki ankaralıları tatile davet eder. ankaralılar da melih gökçek'i istifaya davet etmelidir.

ankaralılar tatile çıksın kardeşim de neyle çıksınlar. paramız mı var da tatile çıkalım, ya da gidelim 100 gün dönmeyelim.
    (trişka, 03.08.2007 11:42)
  12. memur : efendim susuzluk belimizi büküyo

i. melih gökçek : ananı da al git

memur : efendim niye küfrediyorsunuz?

i. melih gökçek : bu küfür değil olm ciddi ciddi ananı da al git

memur : aman efendim ne diyosunuz?

i. melih gökçek : lan anlasana su yok 2 ay maaşlı izin verdim ananı da al git

memur : haaa o anlamda.

i. melih gökçek : tabi o anlamda.
    (gurbish, 03.08.2007 11:44 ~ 11:44)
  13. su hayattır sözünün gerçekliğini öğreten, ankarada yaşanan su kesintilerinden şikayetçi olan kişilere önerilebilecek bir tavsiye.

tavsiyeyi tutup tatile çıkmak isteyen kişilerin tatil sürelerini minimum 5 ay olarak ayarlaması gerektiği de unutulmamalı.
    (jassmine, 03.08.2007 11:52)
  14. melih gökçekten ankaralılara kıyak!

aslında şöyle demek istedi,
    -işi gücü bırakın sevgili vatandaşlar, gidin tatile çıkın, dinlenin biraz canım...
    -tamam tamam ben karşılıcam isterseniz parise gidin, yeter ki gidin.

-gerçekten su sorununu çözmek için kesinti uyguluyoruz, ama görüyoruz ki herkesin belli bir su ihtiyacı varmış, su depoları yine 2 günlük ihtiyaç kadar dolduruluyormuş ve bu kesinti de çözüm değilmiş. e başka ne yapabiliriz diye düşündük.
    bulduk!!! oley!!!
    -ankaralıları tatile göndereceğiz ve sorun çözülecek.
    -dahi miyim neyim?!
    (beatrix, 03.08.2007 12:00)
  15. melih gökçek dinlenilirse ve aynı anda 60 bin kişi tatile çıkmaya ya da direk çıkmaya karar verirlerse bir çok şey birbirine gireceği kesin. artık her tatil yerinde yeni gelenlerin ankaralı olduğu izlenimine kapılacak herkes, mülteci zannedilebilirler. kaş yapayım derken göz çıkarmak olmuş. çözüm insanların rahata ermesi için yapılıyor ama ankara halkını sürgüne yollamanın kibar yolu olmuş kanımca.
    (erken teşhis, 03.08.2007 12:19)
  16. yeni önerinin az sevişin lan olmasından korktuğum tasarruf şekli.
    (etranger, 03.08.2007 12:21)
  17. (bkz: i.melih ananı da al sen tatile çık)
    (bkz: susuz yazarın feryatları)
    (anti nick, 03.08.2007 12:48)
  18. su sıkıntısına bulduğu bu muhteşem çözümle ne kadar başarılı bi yönetici olduğunu bi kez daha göstermiştir. dalga geçiyor resmen. bu muhteşem zekasını keşke su kesintisini önlemek için kullansaydı. tehlikeyi daha önceden görebilseydi..
    (yusufcuk, 03.08.2007 13:19)
  19. - ankaralılar tatile çıksın!
    - başkanım, ama suyumuz ne zaman gelecek?
    - tatile çıkın, gelir elbet..
    - tatile çıkacak vaktimiz yok başkanım..
    - su da yok o zaman size..
    - başkanım, su herkese lazım, yapmayın etmeyin..
    - nedir yani suyla derdiniz? ne yapacaksınız ki?!
    - yıkanamıyoruz?!
    - ...
    - suya ihtiyaç var?!
    - ...
    - susuyoruz?!
    - ...
    - su hayattır!!!
    - ...
    - susuz nasıl gusül abdest alacağız başkanım???!
    - aman allahııııımmm?! nasıl olur böyle bir şey?! acilen kalan suyumuzu da dağıtın tüm semtlere..herkes abdestini alsın tez elden..
    - ?!
    - halkımıza hizmet vermek görevimiz..susuz olmaz, olur mu hiçç?! toplumumuzda imansızlığa yer yoktur..
    - ...
    - ondan sonra neden yağmur yağmadı, suyumuz neden kesildi deriz? allahın gücüne gitmesin sakın, mazallah!
    (zeus, 03.08.2007 14:03 ~ 14:05)
  20. melih tatil paramı karşıladığı halde seve seve uygulamaya geçireceğim eylemdir. seçimden önce nohut bulgur kömür dağıtabiliyorsa şimdi bunu niye yapamasın?
    (mr x, 03.08.2007 14:15)
  21. (bkz: bize bir şey anlatmaya çalışıyor sanırım)
    (zorba, 03.08.2007 14:39)
  22. "öngeremedik ne yapalım,allah'ın afeti,e artık herkes anasını,bacasını ziyaret etsin,tatile çıksın" sözlerini sarfeden i.melih gökçek'in önerisi,iş bu boyuta gelene kadar kılını bile kıpırdatmağı için şu an kendisi de ne yapacağını şaşırmış olsa gerek ki mantıklı cümleler kuramıyor,o da mı susuz kaldı acaba?
    (kırmızıkanguru, 03.08.2007 14:42)
  23. ben bunun olası kuzey ırak harekatının parolası olduğunu düşünüyorum. melih beyin de yeni cumhurbaşkanı olacağını tahmin ediyorum. bu motto ile türk ordusunun başkomutanı olma psikolojisine hazırlandığını sanıyorum. komplo seviyorum, sabahları tok karnına alıyorum.
    (spotless mind, 03.08.2007 23:17)
  24. herhalde harbe giriyoruz, melih gökçek başkomutan, arkada belediye orduları. ankaralıları sürecek ankara dışına, fıstık gibi yönetecek başkentimizi. bunu ifade eden ve başkomutan melih gökçek tarafından bağlı birliklere verilen hücum emrinin şifresidir.
    alkış, nümayiş, galeyan.
    (subaquatic, 04.08.2007 10:58)
  25. hatırlarsınız bir olay vardır, hani genelevlerin kapatılması gündemdeyken bir hayat kadınının melih beyi araması biz 300 kişi birleşsek senin gibisini doğrumayız demesi

işte i. melih gökcek kişisinin beni tanıdılar sen kaç demesidir sevgili ankaralılara

çok kibar yazdım dikkat ettiysen
    (head trıp hero, 04.08.2007 11:31)
 sayfa  / 2