|
|
- hemşerimdir laf etmeyin tarkanın rakibi ulusal bir ses ve pop star... bence cok basarılı seneye oskar moskarda alır hemşerim
- bi eve inek sokup o inekle birlikte klip çeken şahsiyet
- ankaranın sulukulesi kıvamındaki çinçinbaglarında doğup büyümüştür. hala zmaanının büyük kısmını bu semtte geçirmektedir. komsu semtlerde mercedes'iyle görülmüşlüğü vardır.
- neremi neremi dersin
söyle bana sen ne yersin
kokariç mi döner mi
ayran da ister misin desem bilmem yararlı olur mu
- 6 kardeşiz, en piçi benim diyen zanaati takdirinize kalmış insan
- bir şarkısında uyağı yakalamak için ankara devlet şu işlerini bile ortaya katıp şarkıda harmanlayıp bizi dumurdan dumura sokan; ancak gayet de eğlendiren komiklik
- muhteşem şarkıları bulunan süperstar. 1 milyona kasedini alıp 1 hafta yurtta* dinlemiştik arkadaşlarla, gülmekten yerlere yatırır sizi benzetmeleri. süper adamdır ayrıca, saftirik anadolu insanı bakışları sizleri alır götürür merinoslar diyarına.
.
neremi neremi dersin
sözle kızım sen ne yersin
kokariç mi döner mi
ayran da iste misin
.
seni gidi karpuz kıran
hıyarı tarladan çalan
sonra da götürüp yudan
ah yakalarsam tık tık
.
*
- ankaralı yasemin gibi versiyonları da vardır.
(pudra, 24.08.2004 19:08)
- akşamdan sarhoş mu yattın
kafayı da duvara mı çarptın
yoksa tersinden mi kalktın
baldız niye öptün beni
(bkz: baldızım olur musun)(balta, 14.04.2005 17:30)
- ankara nın dikmeni isimli güzide bir eseri olan sanatçı*.ilginç olan bu ankaralı şarkıcılar,ulusal kanallarda boy boy reklam yapan şarkıcılardan daha çok kaset satmaktadırlar.
- ankaranın dikmen semtinde ikinci kez görüldüğünde öpülesi (!!) kişi..
- sanat dünyasının en gereksiz bireylerinden.aynı zamanda saçma şarkı ustasıdır.
- bir şarkısında geçen "elleri kolları kınalı bebek, annesi maymun babası şebek" sözleriyle beni benden alan büyük müzik insanı.
- ankaralı olmadığı halde böyle bir ünvana sahip bireyimsi yaratık..
(bkz: seymen)
- diğer ankaralı ön sıfatlı şarkıcıların çakma kendisinin ise orijinal ankaralı olduğu iddia eden ve son günlerde daha çok gönül ilişkileri ile gündemde olan şahıs..
(crous, 26.02.2007 14:45)
- politikaya atılmalı kesinlikle. milletvekili olamasa da kaymakam, bilemedin muhtar olmalı. öyle bir elektrik alıyorum kendisinden.
(eolys, 15.08.2007 01:45)
- ankarada doğmuş turgutların genel adıdır.
(46, 15.08.2007 01:51 ~ 01:51)
- bi ankaralı olarak angara havasıyla alakası olmayan saçma sapan şarkıları olan yüz karamız.
- neden "ankaralı x" anlamış değilim. (bkz: ankaralı olunmaz ankaralı doğulur)
- kesinlikle kendi klasmanında takdir ettiğim bir şarkıcı pek çok konuda sosyal mesaj vermeyi de pek sever.
- ankara misket'ten gelen yaratıcılığın devamını getirebilen kültürüne sadık kalan insandır, candır, neşe kaynağıdır, bağra basılan taş kadar hüzünlüdür.
durdurun beni ne olur ağlayacağım.
|