görseller
ankaralı namık 

belki ilginizi çeker
  1. · ankaralı turgut
  2. · kutusuyla alayım yavrum
  3. · cehennemde çalması muhtemel şarkılar
  4. · boşalma rekorları
  5. · itü sözlük için ne dediler
  6. · evrende var olan her şey kendi aksini de var eder
  7. · beytepe kayapark
  8. · 2009 eurovision şarkı yarışması
  9. · kadın programlarının tipik konuğu
  10. · akrobatik ayı
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · boylumlama
  9. · böcek fobisi

ankaralı namık  

sayfa  / 2
  1. (easy company, 03.06.2005 04:28)
  2. ankara'da en çok korsan cd'si satılan kişidir. bütün cdcilerde bulabilirsiniz. müziği sözleri herşeyiyle gerçekten iğrençtir.
    (the weakest link, 04.06.2005 13:01)
  3. kutusuyla alayım yavrum diyerek bizleri mest eden, her geyik ortamında kulaklarını cınlattığımız, değil türkiye'nin ortadoğudan balkanların bu güne kadar gelmiş geçmiş en geyik söz yazarıdır.
    (uçanpenguen, 25.09.2005 20:42)
  4. arabada beş evde on beş isimli hit parçasıyla listeleri kasıp kavuran ankara kedisi.hiçbir ankara havası yapan kimselerin farklı olmadığının kanıtıdır kanaatimce.ha kulak tırmalar mı , evet!
    (bkz: bendensin)
    (konser ve acacagi, 28.11.2005 22:00)
  5. korsan cd'si en çok satan kişi olmakla birlikte türkiye satış listesinde de ilk 10'a girmiştir.ankara'da hangi dolmuşa, taksiye binerseniz namık'ın güzide eserlerinden birine denk gelebilirsiniz .ayrıca ne kadar inanmak da zorlansam da kendisinin makine mühendisi olduğu da söylenmektedir.
    (kurufasulyepilav, 04.12.2005 23:32)
  6. dün akşam mecburiyetten izlemek zorunda kaldığım bir dizide, yaklaşık 30 defa geçen "ne, koskoca ankaralı namık buraya mı gelecek" repliğiyle ne kadar büyük ve değerli bir ses sanatçısı olduğunu öğrendiğim zat.
    (chaghdash, 20.04.2006 19:16)
  7. angaralı namuk diye de nitelendirilebilecek, oldukça yamuk bir şahsiyet.
    (adanus, 20.04.2006 19:52 ~ 19:53)
  8. hudaydanın çok farklı bi yorumunu yapmıştır.başında öyle bir sözü vardır ki hayatın anlamını tekrar düşündürtüyor insana.sözünü yazmamak olmaz şimdi.

"yan cehennem yan beş kamyon kömürlen geliyom yan."
    (organmafyasi, 09.05.2006 15:51 ~ 15:52)
  9. ankara cebecipavyonlarında ilk eserlerini üretmiş, olgunluk çağında ankara gop pavyonlarına yükselmiş ve nihayetinde istanbullulara musallat edilerek kendisinden kurtulunmuştur. teşekkürler istanbul. aynı özveriyi melih gökçek transferinde de bekliyoruz.

(bkz: melih gökçek istanbula belediye başkanı olacak)
    (anarsist, 20.11.2006 22:30 ~ 22:30)
  10. mühendishanelerin yüz karası.madem gül gibi mesleği var ne diye abuk sabuk laflarla peynir gemisi yürütmeye çalışır.şarkıcı-türkücü komedyeni.
    (baharda geldim, 06.01.2007 12:34)
  11. sadece oyun havaları değil arabeskleri de dinlenmesi gereken şahsiyet. o zaman oyun havalarındaki anlamsız sözler yerini herkesin kendinde bişeyler bulabileceği, duygulanabileceği sözlere bıraktığı açıkca anlaşılır.tavsiye etmek gerekirse;
    oldu mu nalet? lanet değil yalnız (bkz: nalet)
    (kunduz, 04.02.2007 23:23)
  12. bedava kelimesine yeni bir eş anlamlı sözcük üretmiş yaratıcı şahsiyet.

(bkz: bedave)
    (diabolic, 13.02.2007 23:34)
  13. son klibini izleyince yarılmama sebebiyet vermiş şahsiyettir. o oynak üsluba hiç yakışmamış bu slow şey. oldu mu namık? izleyin, izlettirin. at sikindeki kelebeğin kanat çırpışını bulacaksınız..
    (causam sui, 24.02.2007 18:29)
  14. "arabada beş evde onbeş,hoşunada giderse bedaveee...
    arabada beş evde onbeş,hoşunada giderse bendensin.." gibi özlü sözlere sahip şarkıcıdır.
    (underamoon, 29.04.2007 19:23)
  15. ajdar anık gibi makine mühendisi(evet makine mühendisi) olan ankaralı dındırıdındıncı.
    (jemand, 29.04.2007 19:44)
  16. (retraneliote, 02.06.2007 20:53)
  17. ankara dan bağımsız milletvekili adayı olmuş kişi.
    (raptor, 04.06.2007 18:38)
  18. eserlerinin topunu birden hülasa edecek kelime: yavaştır.

coşkun akan ırmaklara, bendini çiğneyen derelere bir ıslah davetiyesi uzatır kendince (yer/yemez kendi bilir)... böyle bi iddiası yoktu ise de sözler oraya varıyor, aşikâr yani..)

sinirlenmeden, havalanma havalarını alırım isimli parçasının sözlerine muzik1.com'dan müracaat.

(16 dakika süren mega oyun havası adlı eserinde ilk 8 dakkikasında oynatır, gaşıkları gırdırır angara'nın goçlarına..
    sonra keyborgdan gelen ritim sesi, 'bir eko-bir eko' anadolu ekspresi efektinde akar ki gecenin bir yarısı eskişehir civarında ekser uyanık yolcular için zamanı durduran bu ritim, istisnasız bir mazi muhasebesine sevk eder insanı. bu noktada şu uzun havayı bağlar arkadaş:

başım alıp gitsem bir yüce dağa, (yeryüzünün çivisi veya stabilizatörü olarak (bkz: dağ) )
    ordan evim ışıkları görünür m'ola,
    küçükten muradına erenler aman,
    bir daha murada erer mi ola. (.:burada insanın bilcümle muradını geçici dünya hayatına bağlamaması salık veriliyor, seziyorum:. )

son 8 dakikada da dünya hayatının bütün teessür verici (ölüm, hastalık, hısım akrabanın zevali, ayrılık, gurbet,..) hadiselere rağmen gaflete daldırıcılığını sembolize eden evir çevir, kıvır çevir salla bahsi malum olanlarca malumdur. (burada kına gecelerinde hop hop oynanır halbuki, halbuki, )

çok mu büyüttüm ben bu namığı ya? neyse.
    (bee veil, 20.06.2007 11:55)
  19. dün itibariyle ehliyetsiz araç kullandığı için polis tarafından takip edilirken arabasını genelkurmay başkanlığının önüne bırakıp kaçmış olan şahıs. arabadaki içki şişeleri de zaten onu secmeyecek olan bilinçli seçmenin gözünde kendini iyice küçük düşürürken, sevenleri "helal olsun koçuma" şeklinde tepki göstermiş olabilir. yada böyledir. dedikleri kadar albüm satıyorlarsa seçilebilirler. sürpriz olmasın...
    (holyshit, 02.07.2007 16:18)
  20. ankara'dan bağımsız millet vekili adayı olmuş,adı uyuşturucu olaylarına karışmış,eski mesleği minübüsçülük olan,şu sıralarda ''arabada 5 evde 15'' şarkısıyla nam salmış kişi.
    (giyotins, 02.07.2007 16:31)
  21. kendi deyimiyle ayarcı namık
    kendilerinden bir dörtlük yazayım hadi...
    (aynen söylediği gibi yazıyorum)

tren gelir düddürü,
    düdüğünü öddürü,
    bu zamane gızları
    bir sakıza öptürü..

kutusuynan alıyım yavruuuuummmm...
    (cevizağacı, 03.07.2007 16:30 ~ 06.07.2007 22:10)
  22. isminden de belli olduğu üzere ankaralı türkücü. ankara'da oturuyorsanız kaçınılmaz mutlaka kulağınıza bir yerlerden sesi gelir. her yörenin türkücüsü kendine göre iyidir. sevilir, sayılır ama bu zat-ı muhterem ilk çıktığında söylenenlere göre mühendismiş ve mesleğini icra etmek yerine türkü söylemeyi tercih etmiş. hatta ve hatta yetmedi milletvekili bile oldu ama seçilemedi. geçenlerde haberlerde kendisine saldırıldığına dair bir haber yer alıyordu. ankaralı namık'ın sedyede görüntüsü ve muhabir ile olan konuşması aynen şöyle:

- olay nasıl oldu?
    - olay çok iyi oldu!

dün dolmuşta [en iyi rastlayacağınız yer aslında] kendisinin bir türküsünü duydum ve kendimden geçtim. bu kadar mı başarılı olur bir türkü! gerçi; türkü mü atışma mı belli de değil.

aman karpuz kestim
    kan gibi
    haydi karpuz kestim
    kan gibi
    o kızın da gönlü bende var gibi aman
    (lan telefon numarasını gönderdi yalan mı söylüyoz)
    yar yar aman aman aman... ayrılamam!
    aman o kız seni beni aldatır aman
    aldatır aman aman... aldatır aman
    cebeci'de payvyonlarda gezmez, laila'dır aman
    laila'dır aman aman aman, laila'dır aman

endipnot editi: milletvekili adayı tabii ki. savior phoenix'e teşekkür ederim.
    (butterfly, 27.07.2007 17:56 ~ 17.07.2009 16:06)
  23. 2007 genel seçimlerinde aday olduğu ankara'dan 81 tane oy almış olan insan.
    (çılgın veyfik, 27.07.2007 18:06)
  24. seçim öncesi ankaradan bağımsız milletvekili adayı olmuş lakin seçilememiştir. kendisine bakan olsaydınız ne bakanı olmak isterdiniz? diye soran gazeticilere milli eğitim bakanı olmak istediğini söylemiştir. eğer ki milli eğitim bakanı olsaydı edebiyat kitaplarında ne gibi değişikliklere neden olacağı ise merak konusu olarak kalmıştır.
    (biancocioccolato, 01.08.2007 19:03)
  25. eğer yurttaki bir arkadaşınız gece yarısı 3'te kalkıp yarınki sınavı için ders çalışacaksa ve uyandırma görevini üstlenmişseniz ve o saatte onu herşeyi denemenize rağmen uyandıramıyorsunuz,tek yapmanız gereken ankaralı namık'ı dinletmektir. birebir ilaçtır birisini uyandırmak için ankaralı namık.kişi kahkahalarla uyanacaktır belki de daha önce uyanmadığı gibi.ben denedim işe yarıyor.
    (şimdi ben ne desem, 11.08.2007 23:37)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil