istisnaları bir kenara bırakırsak genel anlamda klostrofobik şehirlerinin bunalım havasını bizzat üstlerinde taşıyan gruplardır. manga var gündemde sadece bol bol hoplayıp zıplayan ama onların da içlerinde sakladıkları hüzünleri analiz edemedim, eforumu bu kadar hıyar işlere harcayamadım. kusura bakmasınlar.
pilli bebek vardır, 2000 senesinde trakya üniversitesi şenliklerine gelmişti ilk defa dinleyip hayran olmuştum, o kadar iyi müzik yapmalarına rağmen bir tane kasetleri vardır, ikincisini dört gözle bekleekteyim.
ankara çıkışlı müzik gruplarına sorduğunuzda piyasayı istila etmelerinin nedenini üniversite sayısının çok olmasına ve istanbul'da olduğu gibi aklınızı vereceğiiz ya da kendinizi kaybedeceğiniz daha akıllıca bir uğraş olmamasına bağlayan gruplardır. birde çok samimi olduklarını söylerler her fırsatta, doğrudur hem kendi aralarında hem de onları seven ve dileyen insanlara karşı oldukça sevecen ve samimi davranırlar.
dr skull vaktiyle 3 veya 4 albüm çıkarma ve birçok konserde gayet başarılı performanslar gösterme başarısına sahip ankaralı gruplardan biridir. lakin grup elemanları iş güç peşine düşüp, hatta kimileri uzak diyarlara gittiğinden bitmiştir hikayeleri.