belki ilginizi çeker
  1. · toganus
  2. · bulsaraa
  3. · dark elven
  4. · pakapoka
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · öğretmenler günü
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · prison brake
  8. · sanem çelik
  9. · ignoble

ankara içelim bari zirvesi  

1. baharın iyice kendini hissettirmesiyle,ankara'da twinkle arkadaşımızın önderliğinde düzenlenecek alkol temalı (o ne lan) zirve...
    (hypnotica girl, 01.05.2007 00:35 ~ 00:35)
  2. gidilip görülesi , akabinde içip bilimum cinsel organları dağattırası zirvedir.

(bkz: amı götü dağıtmak)
    (bkz: ahey hey hey)
    (dark elven, 01.05.2007 00:53 ~ 00:54)
  3. (dali, 01.05.2007 02:48)
  4. bir işgüzarlık yapıp gitsemmi dediğim zirve. belki de işgüzarlık değildir..
    (aslan kraldır, 01.05.2007 06:51)
  5. bu akşam shadow'da gerçekleşecek olan zirvedir. içime büyük oranda satış olacağı hissi doğuyor, umarım yanılıyorumdur. dışarıdaki masalarda oluruz.
    (twinkle, 04.05.2007 10:21)
  6. sanılanın aksine hiç fire vermeden tamamlanmış organizasyon...

(bkz: helal)
    (hypnotica girl, 05.05.2007 13:15)
  7. adı her ne kadar içelim bari zirvesi olsa da çok fazla alkolün tüketilmediği zirve. gerçi meviq ve boşvermiş bünye nin düğün moduna girmelerini saymıyorum. sesli bir ortamda yapılmış olmasından dolayı eve gittiğimde sesimin kısıldığını da buradan twinkle ye söylemek isterim.*

ilk zirvemdir ayrıca. sözlükteki insanların tahmin ettiğim gibi sağlam insanlar olması beni mutlu etti.

dark elven ın benim gibi muhittin işgüder mağdurlarından olması da benim için gecenin süprizi idi.

hafif dağınık bir katılım olsa da sonuç olarak iyi ve başarılı bir zirveydi.

shake it up şekerim çalmadan dağıldık zaten.
    (bulsaraa, 05.05.2007 17:16 ~ 17:17)
  8. içki içilmeyen , bahçede denildiği halde içerde 2. katta oturulan zirvedir. belli bir süreden sonra müziğin sesi fazla açıldığın dolayı bulsaraa'nın nickini anlamak için 3 kere sordum. çıkışta topluca balgata gidilip missile'in arabasına binilip evlere gidilme fikri benden hayranlık uyandırdı.* ama bu fikir zirvenin yapıldığı yerden arabaya gitmenin evlere gitmekten daha uzun süreceğinden dolayı hemen yazarlarca "ehehehe yok biz gideriz" sözleriyle geçiştirildi. ayrıca meviq'in kendi ayakta duramazken başkalarına sarhoş muamelesi yapması yüzlerde bir gülümseme oluşmasına sebep oldu. ayrıca 71'den 22 çıkarıp 65 bulan twinkle'ın bu durumu üzerime yıkması taocululuğun , müşkülpesentliğin son noktasıydı. ayrıca toganus , bulsaraa gibi iki takımdaşımla tanışmak ve sohbet etmenin bana nasip olduğu zirvedir.
    (dark elven, 05.05.2007 18:41 ~ 18:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil