gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · ugg
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  8. · kenan evren in darbe için özür dilemesi
  9. · ikizler burcu

ankara dan londra kaç saat çeker abi zirvesi  

1. kibarlık timsali arkadaşımız cisim tamlaması'nın, ricamı kırmayarak, nargile içmem için mekan değişikliği yaptığı zirvedir.

hurmayı sevmem de, sevenler ve özleyenler için; beş kardeş benim hep yanımda.*

not: aktarmalar söz konusu olursa; 4 saatten 9 saate kadar çeker ankara-londra. ama ankara'dan bindiğiniz bir uçak sizi doğrudan londra'ya götürürse -ki bu mümkün değil, londra seferi aktarmalı- 2 saat çeker bu yolculuk aşağı yukarı.
    (zinkafnun, 01.09.2008 14:47 ~ 15:02)
  2. uzun zamandır mutlu olmadığım kadar mutlu olduğum, çocuk olduğum, hediye paketi yırttığım buluşma.

sözlük aleminin okur kısmındayken, sadece bilgi alır, geyik okuyup güler, ya da gündemi takip ederdim. yazar olmak aklıma gelmemişti hatta uzun süre nedense. sonra yazar olmaya heves ettim ve oldum. fakat bu yazarlık döneminin başlarında sözlükte sosyalleşmek saçma geliyordu. ilk bir kaç zirveye gitsem bile; bunun sadece bir yazar buluşması olduğunu düşünmüş, eğlenceme bakmıştım. fakat öyle insanlar tanıdım ki; yavaş yavaş bu durum "zirve" olgusundan çıkıp, "arkadaşlarla dışarı çıkma" mertebesine ulaştı.

bilen bilir uzun bir süreliğine ankara'dan çok uzaklara gideceğim. son bir defa bu güzel ortamı tatmak için böyle bir şey düşündük cisim tamlaması ile. son bir defa bu çok sevdiğim ortamda bulunmak, dostlarla muhabbet etmek, vedalaşmaktı amacım.

mekana gittiğimde gayet sakin, rutin zirve masası vardı. gelenler oturmuş muhabbet ediyordu. yavaş yavaş herkes geldi, masa kalabalıklaştı. siparişler verildi falan. sonra birden paketler çıktı ortaya. o dostlar meğer benim için süprizler hazırlamış, hediyeler almıştı. öyle anlamlı, öyle güzel şeyler elime tutuşturuldu ki bir anda, ne yapacağımı şaşırdım. heyecanla etrafıma bakarken bir an, "şu anda sözlüğün en mutlu insanı benin sanırım"
    diye geçirdim aklımdan. "sanal bir ortamda, sadece yazı yazarak bu kadar güzel insanlarla tanışmak ne büyük bir şans" dedim kendi kendime. utandım hemen ilgiden, yanaklarım kızardı.

p.s:bütün emeği geçen kişilere, zirveye gelenlere teşekkürlerimi iletiyorum. kimbilir bir daha ne zaman görüşebilceğiz ama bilin ki, ankara'da her zirve olduğunda siz benle olmasanızda ben sizinle olacağım. en yakın zamanda görüşmek üzere.
    (bulsaraa, 06.09.2008 02:17)
  3. bulsaraa'yı ne kadar özleyeceğimize kani olduğumuz bir başka zirve daha.

ankara zirveleri önce; hayri potur ve artı1'siz kaldı, bizi kandırmıyorlarsa dönmek üzereler.
    sonra power of the right, acı vatan alamanya'ya gitti, o da dönüyor şükür tez vakitte. power strikes back, bir nevi.
    power'dan sonra hnvhl, istanbul'a gidip gelmek bilmedi ama son iki zirvede ona da kavuştuk.
    hypnotica girl de bir süredir istanbul, ayvalık geziyor. onun da ifadesini alacağız, gelsin de...

bunlar kısa süreli gidişlerdi, her biri nihayete erdi/ermek üzere ve fakat söz konusu zirvenin açılma sebebi olan bulsaraa'nın londra'ya gidişi biraz daha uzun süreli bir gidiş olacak. bu altı ay içinde, ben hoşgeldin zirvesi için ne şoparlıklar yaparız onu bi düşüneyim.*

katılan herkese teşekkürü bir borç bilirim. cisim tamlaması'na da selam eder, yeni organizasyonlarda başarılar dilerim efenim.
    (zinkafnun 864 rakımlı tepeden bildirdi.)

(bkz: şafak kaç)
    (bkz: domine dirige nos)
    (zinkafnun, 06.09.2008 20:28 ~ 21:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil