işin başı ankarada yapılan zirveleri kıskanmama dayanmaktadır. belki istesem de gidemiyorum diye kıskanıyorum kim bilir, ama kıskanıyorum işte.
toplaşıyorlar sonra da sol frame i gerek nick altları ile gerek diğer zirve ile ilgili diğer yazıları ile dolduruyorlar ben de kıskanıyorum işte.
kıskanç bir insanım kabul.
şimdi de kalktım ankaraya gidiyorum 20-21 eylül tarihinde. şimdilik sadece sözlükteki mesajları ile tanıdığım insanlarla tanışmak, onlara kanımın kaynamasındaki haklılığımı ispatlamak istiyorum.
gidecek gibi göründüğüm zirvedir.*bir şekilde manyak gibi eğleneceğimiz konusunda iyimser hislerim vardır ayrıca.*hiç bir şey olmazsa sarı kanaryama "iyi ki doğdun" deme şansını bulmak için oralarda olacam.
çok yaklaşmış olan zirve. yer saat belli: http://zirvetor.itusozluk.net/...
zirvetör doldu taştı, muhabbet muhabbet nereye kadar?*
hepsinden önemlisi bree van de kamp denen hatun kişinin dünya üzerindeki 17. bilemediniz 18. yaş gününün provası niteliği taşıyacak olan zirve.
istanbul'dan konuk* ithal ettik yahu, ne diyorum? o derece!!
yapacak gibi görünmekle kalmayıp, yapmayı becerdiğim zirvedir.
yadsınamaz katkıları için jassmine'e ve yağmur çamur demeden katılan herkese teşekkür ediyorum: http://zirvetor.itusozluk.net/...
büyük organizatör bulsaraa'nın beni tebrik etmesiyle, kendimi bir şey sanmama sebep olmuştur bu zirve aynı zamanda.
en geniş katılımlı ankara zirvesiymiş diyollar, ben diyenlerin yalancısıyım.*
istanbuldan ithal yazar* gelecek ümidiyle yola çıkıp sonrasında kalabalık bir ankara tayfasının katılımıyla gerçekleşmiş zirvedir. öyle kalabalıktı ki bazı kişilerin yüzlerini fotoğraflarda görünce "a bu kim" dediğim oldu, o derece yani.
nevaya hoşgeldin diyemedik ama zinkafnun ve bree van de kamp'ın doğum günlerini erkenden kutlamış olduk. önce bahçe olarak planlanan zirve mekanını ani bastıran şiddetli yağmur nedeniyle üst kata çekmek zorunda kalmak tek kötü yanıydı sanırım bu zirvenin.
çok eğlendik çok.* organizasyonu başarıyla planlayıp, sonuna kadar yüzünden okunan yorgunluğa rağmen tamamına erdiren zinkafnun'a teşekkürler.
not: maglor ile itü sözlük 5.yıl partisinin ankara ayağı üzerine hayaller kurmamıza neden olan tüm katılımcı yazarlara teşekkürler.
mekana ilk girdiğimde "bu ne lan? biz yanlış geldik herhalde" deyip geri dönmek istedim ama ne var ki masada tanıdık yüzler de vardı. ama o tanıdık yüzler tanımadıklarımdan az hala. hele bir konuk olayı vardı ki sormayın gitsin. +6 ne lan? zaten zirve 45 kişiydi. herhalde kısa bir süre oturup kalkanlarla birlikte 60 kişiye kadar çıkmışızdır. ama sayamadım valla, ne yalan söyliyim. ama bu güne kadar en çok eğlendiğim zirvedir kendisi. beklenmedik anda çıkıp gelen yazarlar, eski yazarlar ve eski dostlarla dadından yinmez hale gelmiştir. tabi bir de yeni tanışılan sıcacık insanlar vardır ki zirvenin amacının gerçekleşmesine vesile olmuştur. bir de abuk sabuk fotoğraflarımı çaken bir genç bağyan* vardı. sormak isterim kendisine "fotolar nerde?" deyu.
organizatör'ün bütün hareketlerini gözlemleyip 5. yıl partisi için ne gibi bir prosedür izlemem gerektiğini öğrendiğim zirveydi. bunun dışında çok duygusal anlara da ön ayak olmuştur, uzun süredir görülmeyen arkadaşlar görülüp hasret giderilmiştir. bir de doğumgünü pastası servisi yapan garson bana kendi elleriyle pasta yedirdi zirvede o ne ayak hala çözebilmiş değilim. teşekkürler zinkafnun.