anha minha 

adana çık aradan

1. gelir gelmez , @1709498 gibi sağlam bir giriye imza atmış, 4. nesil/daşım yazar. hoşgelmiş!!!!
    (aquila, 17.07.2007 19:22 ~ 19:22)

2. bir girisine yaptığım yorumla tanıştığım, olması gerektiği gibi sade, içten ve çıkarsız, paylaşımlarımdan anladığım kadarıyla da kaliteli beyine sahip bir "insan". e bugünlerde bunlardan fazla kalmadı öyle değil mi? bulmuşken bırakılmaz, takipçiyim.

saygılar & sevgiler.
    (draco, 20.07.2007 11:20 ~ 11:20)
  3. çok güzel girileri olan yazar.yazdıklarını okurken her kelimeden zevk aldım açıkçası... parmaklarının klavyeden ayrılmaması dileğiyle...başarılar,sevgiler,saygılar...
    (killer queen, 21.07.2007 20:06)
  4. pek yardımsever ve kibar, çok ilginç ve güzel tesbitleri olan nesildaş bir yazar.
    ayrıca girilerinden peyami safa'yı sevdiği sonucunu çıkardım, ilginç ve güzel anektodlarının devamını bekliyoruz...
    (be anything, 24.08.2007 13:55 ~ 13:56)
  5. sakarlığımdan dolayı alakasız (şu anda yüzümde bir tebessüm var ama sadece kendime gülüyorum) mesajlarımı okumuş, benim bu anlaşılmazlığımı (ben bile anlayamıyorum ya! gerisini siz düşünün artık) çekmiş yazardır kendileri. yani aslında, bunu kimseye söylememesini bizzat ben istemiştim ama söylemem lazım, çünkü saçmalıklar kolay çekilecek şeyler değil, işte o yüzden iyi ki bu mesajlar ona gitmiş diyorum. ve umarım(!) şimdi yazdıklarım da doğru kişiye gitmiştir.* ha bi' de şey var, öyle acayip mevzular da öyle değişik açılımlar yapıyoruz ki, yani onu demek istedim ben bunu öyle çok kimseyle yapamam.* mmm... işte öyle, şimdilik kısa keseyim, devamı nasılsa gelir...
    (gülüsevdimdikenibattı, 29.08.2007 14:51 ~ 15.11.2007 14:55)
  6. bu günlerde nickinin öz-türkçe anlamının bi' hayli aradığım/aramaya devam edeceğim yazardır. bir şeyleri ifade etmek için ve bazen ifade ettiğin şeylerin dikkate alınması için bu isimle beraber işaret edilen zamana ve hale uygun düşünüşlerin üretilmesini beklemek o denli zor olabiliyorken, bu namla beraber üslubunun da aynı şekilde olması ferahlatıcı olsa gerek.
    (gülüsevdimdikenibattı, 21.09.2007 02:38 ~ 02:39)
  7. @1709498 girisiyle beğenilerimizi kazanmış iyi bir edebiyat bilgisi ve zevkine sahip olduğunu düşündüğüm etkileyici yazar.
    (leda, 06.10.2007 18:21)
  8. oldukça cana yakın ve kültürlü bir insan bir kere, hayatın tadını almasını da iyi biliyor gibi. daha ilk tanışmamızda kendisini tanıtma vesilesiyle bile kaliteli bir insan olduğunu kanıtlaması, içimde azalan doğa sevgisini bana hatırlatmak için çaba göstermesi sözlüğün kendine yakışan bir arısını kazandığına işarettir. adaşımı burdan sevgi ve saygıyla anıyorum.
    (wildboy, 06.11.2007 13:30)
  9. izmirde fasıl yapmalıyız zirvesinde tanıştığım, tam karşımda oturmasına rağmen yeteri kadar konuşamadığım (o kadar çok uyuştuğumuz ve yarım kalan konu vardı ki...) güzel insan, sağlam yazar...
    (van den budenmayer, 06.11.2007 17:15)
  10. kendisini şahsen tanıma şansına erişenlerin şanslı kişiler olduğunu düşündüğüm, sözlüğün değerli yazarı.
    (aquila, 06.11.2007 17:23)
  11. tanımalı, insan gibi insan, mert insan nasılmış görülmeli dediğim kişidir.
    (özlemce, 06.11.2007 17:45)
  12. benim için;

eski değil, eskimeyen ve eskimeyecek olan dosttur.

akıllıdır, adam gibi adamdır, kahramandır, alnından öpülesidir.

karanlık ve yalnızlık yoğun günlerimin tek ışığı olmuştur ama bunu kendisi bilmemektedir.
    (özlemce, 30.11.2007 18:57)
  13. şundan bundan, şu bu, öte-beri gibi anlamları olan arapça asıllı bir kullanıştır.

bir şeyin 'anhası minhası' o şeyin ayrıntısı, püf noktası, temel hususiyetleri gibi anlamlara gelir.
    (wer bin ich, 21.02.2008 16:28 ~ 16:28)