tapılası kadınlar listemin tartışmasız #1 numarası. benden başka bir çok insanın da taptığına inandığım dişi şahsiyet.
yazarın notu: tomb raider 2 türkiye'de çekilebilecekken kültür bakanlığı zamanında gerekli izinleri vermediği için angelina jolie'yi görebilme fırsatından mahrum kaldık.
yıllar önce bone collector'da denzel washington ile izlediğimde 'bu hatunda iş var geleceğin yıldızı ' demiştim . hakikaten de öyle oldu . kendimi de onu da tebrik ediyorum .
girl interrupted taki performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu oscarını kazanmış, amerikada oynadığı dizilerle meşhur olmuş, bu seneki oscar töreninde gözleri kamaştırmış aktris.
baskı görenlerin yanında olmak için dünyayı gezdi.
"yüreğim hollywood film endüstrisinden çok sığınmacıların yanında" diyor. burmalılara, afgan sığınmacılara hatırı sayılır paralar bağışladı. etiyopya'da açlığı anlatan bir filmde oynadı.
"acı çekmeden hatalarımızı düzeltemeyiz.saf mutluluk diye bir şey yok.ceza,mutluluğun tek işbirlikçisi"..diye bi güzel felsefe patlatacak kadar zeki; içindeki hayvanı "daha fazla sekse ihtiyacım var.ölmeden dünyadaki herkesin tadına bakmak istiyorum" şeklinde bir ifade ile ortaya çıkarmakta zarar görmeyecek kadar da açık sözlü olan tapılası dişi.