|
|
- beraberinde brad pitt'i de getirmesini dilediğim güzel hatunun (allah için) yapacağı söylenen ziyaret. böylelikle götü kalkık türk erkelerinin havası da sönmüş olur.sonucunda bir taşla 3 kuş vurmuş olur akp kadın kolları.vs vs.
- ne amaca hizmet edildiğini anlayamadığım bir ziyarettir. angelina jolie akp'li kadınların gerçekleşememiş rüyalarını mı temsil etmektedir, rol modeli midir, aslında fikir akp'li erkeklere ait olup akp'li kadınlar maşa rolü mü üstlenmektedir anlamış değilim ama bu işte akp'li erkeklerin parmağı olması daha akla yakın duruyor sanki.
- geldiğinde türban taktırırlarmı diye düşenmeden edilemeyen olay
- beyaz show 'a çıkıp josh'un yaptığının aynısını yapıp seride durumu eşitlemesiyle daha bir güzelleşecek olan ziyaret.
- angelina ablanın türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan ve türkiye'de yaşayan her türk erkeğini teker teker ayrı ayrı mutlu etmek üzere kendilerine dudaklarını bağışlayacağı ziyaretidir. gelmesini canıgönülden istiyoruz. türk, kürt, çerkes, arap, ermeni, rus, alman, ingiliz.. ayrım yapmadan dünyanın bütün kadınları olarak götümüzle gülüyor akp kadın kollarına, bileklerine ve ellerine bu fedakar ve düşünceli davranışlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
- christina aguilera'nın var mısın yok musun 'a gelmesi kadar gereksiz ,bu ne ki lan şimdi tepkisinden başka tepkiye izin vermeyen olaydır.cıbıl cıbıl gelir o angelina karısı,nasıl bakarlar acaba akp'li vekillerimiz bu hatuna,haram bi yerde en nihayetinde..akp'li hatun eşleri de cık cık cık yapar,hoş olur.
- (bkz: istanbul ankara seferlerimiz başlamıştır)
- beraberinde beni de getirmelerini diliyorum. hep birlikte gelirsek daha zevkli olacağının garantisini de veriyorum. böylece kalkmış pek çok şey inebilir. hatta direkt iner. kalkıp kalkıp iner yeminle. hem bu hareketle ben 5 kuş vururum da, başka kim kuşlarla haşır neşir olur, neler yapar bilemem.
- birde akp yi beğenmiyorsunuz diye bir karikatüre sebebiyet verecek olaydır.
- angelina bir de toplantı sırasında türban takarsa tadından yenmez.
akp'liler bunu düşünemediler mi acaba?
|