görseller
angela petrelliangela petrelli

belki ilginizi çeker
  1. · heroes
  2. · tracy strauss
  3. · noah bennet
  4. · angela petrelli
  5. · kaito nakamura
  6. · arthur petrelli
gündem
  1. · cehennemin girişinde yazan söz
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · oh dear
  9. · uygur

angela petrelli  

1. diğer adıyla "heroes'daki meymenetsiz karı". donuk bakışları, sıfırcı nevrotik hoca tavırları ve çemçük ağız hareketleriyle ne kadar sempati duyduğumu rahatça gözlemleyebilirsiniz. "greater good" misyonundaki bir sürü tip gibi acımasız olmayı pek seven bu teyzenin dizinin sonunda rengini anlayabilmeyi umuyorum.

>> spoiler bölümü
    aile bağlarının yalan rüzgarına döndüğü bu dizide, nathan ve peter petrelli kardeşlerin anasıyken bonus track olarak da sylar çıkmıştır üçüncü evladı olarak. onun dışında şimdilik bir de claire bennet'in babaannesi. ayrıca kocası arthur petrelli dizinin yeni büyük kötüsü olarak epey başına bela olacak gibi.

epey bir süre gücünü merak ettiğimiz angela teyzemiz bir çeşit kahindir, rüyasında geleceği görür ayrıca şimdilik son heroes bölümünde gördüğümüze göre kişilerin zihinlerine de ulaşabiliyor. daha önce de kılık değiştirmiş gelecekten gelen peter'ı da tanımıştı. bundan ötürü matt parkman benzeri bir telepatlık ve telkin yetenekleri de olabilir.
    (iao, 01.11.2008 00:26 ~ 17:15)
  2. -eser içeriği hakkında bilgi-

halis muhlis heroes kaşarı. gerek dizideki herkesle akraba olmasına,gerek zamanında bi onla bi bunla sevişmiş olmasına,gerekse genel hareketlerine bakarak bu tespiti yapmak zor değil. bi de utanmadan çocuğu normal doğdu diye kocasıyla beraber çocuk üzerinde deneyler yapıyor kaltak. yine sinirlendim.

-eser içeriği hakkında bilgi-
    (yata yata paslandık, 01.11.2008 00:38 ~ 03.11.2008 16:53)
  3. dallas'tan heroes'a yatay geçiş yapmış gibi duruyor.
    (twinkle, 01.11.2008 01:28)
  4. ben de dahil çoğu kişi, hakkında bu kadar çemkirince farkettim ki; cristine rose bu karakterin hakkını veriyor.
    (yata yata paslandık, 01.11.2008 01:38)
  5. +++++çok feci spoiler+++++

nedir dünya'nın bu karıdan çektiği dedirten. bu ne anasını satim herkesin anası, bacısı babaannesi felan çıktı kadın.

doğurup doğurup sokağa fırlatmış oğullarını. sonra dünya'nın içine etsin oğulları. bu ne biçim annedir. angela lafım sana. azıcık ilgilen şu evlatlarınla.

+++++çok feci spoiler+++++
    (sageeth, 01.11.2008 17:12)
  6. -spoiler-

dragonlance'in kitiara uth matar'ı neyse heroes'un angela petrelli'si odur.

-spoiler-
    (kitiara uth matar, 01.11.2008 17:34 ~ 04.11.2008 11:49)
  7. kendinden tiksindiren, ne ayak olduğu çözülemeyen hanım teyze. daha kaç çocuğu, kaç kırığı çıkar bilinmez. zaten dizi de sarpa sardı, çözmek imkansızlaştı. koca abd. köye döndü. herkes birbirine akraba, herkes süper.
    (varolmanın dayanılmaz hafifliği, 01.11.2008 17:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil