belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · yaran diyaloglar
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · zongul ducks
  5. · yeşim salkım
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · saatini kontrol etmek
  9. · erimiş çikolata ile postmodern sevişme partisi

angaria  

1. ankara'da kurulmuş bir müzik grubudur. henüz profesyonel çalışmaları yok. benimsedikleri bir tarz da yok. ne isterlerse onu çalıyorlar. yaptıkları müziğe salon müziği de denebilir, bizim salonda yapıyolar çünkü hep. şimdilik 4 kişiden oluşmaktadır. kl7mu ortalarda gezinip şarkı söyler, rap mi yapıyomuş ne, masasını davul yapar çalar. thedewil dj, ağzıyla vıcı vıcı* yapar. ben gitar çalıyorum ya da bazen sadece çalıyormuş gibi yapıyorum. bir de başka bir arkadaş var. o da air guitar çalıyor, şarkı söylüyor. teknik imkansızlıklardan çok çeken bir grup bu. enstrüman olarak sadece iki gitarları var. öğrenci bütçesiyle bu kadar oluyor, n'apalım. ayın yedisinde bir mikrofon alalım diyoruz ama kısfmet artık. yakın zamanda da dışarıya açılmayı düşünüyoruz. sevilirse ne ala tutmazsa da angaria iyiydi de bişeyi kötüydü dersiniz.*
    (hayri potur, 19.08.2008 21:37)
  2. thedewil ve kl7mu'nun öküz gibi iki bilgisayarı grubun emrine amadedir. stüdyo açıcas, ismi de digitalmira** olacak.
    (kl7mu, 19.08.2008 21:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil