gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · domuz gribi
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · prison brake
  5. · the twilight saga new moon
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · konuşurken karşısındakinin yüzüne bakmayan insan
  9. · what s done is done

anetta  

1. an itibariyle nickaltıma yaptığı yorumla beni yarım yarım yazmış yazardır.kendisine bir mesajla belirttim ama burda siz milyonların önündede teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
    (minemineminemine, 05.08.2008 01:28)
  2. her başlığa yazacak şey bulan zat-ı muhterem, taktir ediyorum.
    (eristhabella, 07.08.2008 21:10)
  3. az ve öz yazma olayının tam tersi istikametinde ilerleyen, görünüşe göre (güzel yazın) uyarısını çok dikkate almayan yazardır.
    (pinkpillsandblueshots, 10.08.2008 21:04 ~ 21:18)
  4. nicel anlamda gösterdiği enerjisini niteliğe dökmesini de arzu ettiğim nesildaşım.düşünsel anlamda farklılık zenginliktir.düşündükçe zenginleşeceğiz.
    (mecaaz, 11.08.2008 02:33)
  5. sözlüktekilerin nasıl da hakaret etmeden eleştiri yapma konusunda çuvalladığını gösteren yazardır. hayır hayır kendisi yapmıyor bunu, nick altını inceleyin. tek hücreli bile denmiş. oysa düşünmeyi öğrensek, yazmayı kavrasak, başaramıyorsak da susmasını bilsek...
    (bir garip insan, 11.08.2008 03:01)
  6. hakkında son birkaç gündür bu kadar giri girilince merak edip okuduğum ve hiç beğenmediğim yazar.
    (kesmeseker, 11.08.2008 03:08)
  7. kişiler hakkında bu tarz yorumlara girmem aslında, kaldı ki yazılan her şeyi okumaya çabalarım. girilerini okumaya çabaladığımda gördüm ki yazım hataları çok fazla, bunlara kafayı takınca okumaktan sıkılıyorsunuz. bu da böyle bir yorumumdur.

siyasi fikir, ideoloji, iddia, önermeler umrumda değil, beğenirseniz artılarsınız, beğenmezseniz eksilersiniz, basit bir şey o. yeter ki okuyun, ama böyle okuyamayınca oylayamıyoruz da, düşüncenin falan önemi kalmıyor. yani önce, düzgün türkçe.
    (kl7mu, 11.08.2008 03:17)
  8. bugün , sol çerçevenin en üstlerindeki konularda , girilerine oldukça sık rastlanılan yazardır.
    (albertkamuvicdanı, 12.08.2008 15:38)
  9. (bkz: güleriz aglanacak halimize)

haklı edit: bu giri sözkonusu yazarın sycokiller in kendisine verdiği tavsiyelere götü ile güldüğünü belirtmesinden sonra girilmiştir. yani o kadar da anlamsız değildir ama söz konusu giri bu yazar tarafından silindiği için bu girinin de bir anlamı kalmamıştır.
    ayrıca götüyle lafını götümden atıyorda olabilirim.
    (a horse a horse my kingdom for a horse, 12.08.2008 17:14 ~ 17.08.2008 22:17)
  10. sycokiller'ın kendisi için yazdıklarını tekrar tekrar okuyup düşünmesi gereken ve bundan sonraki hayatına bu düşünceler sonucunda yön vermesi gereken yazar. çok önemli yani bu. öyle önemli ki anlatamam. çok önemli olduğunu söylemiş miydim?

... tabi ben böyle sik gibi çıkıp yazmadım bunu buraya. sebebi vardı. artık yok. öyle biri değilim ben. yay burcuyum. yükselenim de yay hatta.
    (ahmak ı hayal, 12.08.2008 17:15 ~ 17:58)
  11. ek fiil kullanmadan cümle kuramayan yazar(dır). öyle ki, mal bulmuş mağribi gibi ek fiilin bokunu çıkararak gerekli gereksiz her yerde kullanır(dır).
    (thedewil, 12.08.2008 17:35 ~ 17:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil