an itibariyle nickaltıma yaptığı yorumla beni yarım yarım yazmış yazardır.kendisine bir mesajla belirttim ama burda siz milyonların önündede teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
her başlığa yazacak şey bulan zat-ı muhterem, taktir ediyorum.
az ve öz yazma olayının tam tersi istikametinde ilerleyen, görünüşe göre (
güzel yazın) uyarısını çok dikkate almayan yazardır.
nicel anlamda gösterdiği enerjisini niteliğe dökmesini de arzu ettiğim nesildaşım.düşünsel anlamda farklılık zenginliktir.düşündükçe zenginleşeceğiz.
sözlüktekilerin nasıl da hakaret etmeden eleştiri yapma konusunda çuvalladığını gösteren yazardır. hayır hayır kendisi yapmıyor bunu, nick altını inceleyin. tek hücreli bile denmiş. oysa düşünmeyi öğrensek, yazmayı kavrasak, başaramıyorsak da susmasını bilsek...
hakkında son birkaç gündür bu kadar giri girilince merak edip okuduğum ve hiç beğenmediğim yazar.
kişiler hakkında bu tarz yorumlara girmem aslında, kaldı ki yazılan her şeyi okumaya çabalarım. girilerini okumaya çabaladığımda gördüm ki yazım hataları çok fazla, bunlara kafayı takınca okumaktan sıkılıyorsunuz. bu da böyle bir yorumumdur.
siyasi fikir, ideoloji, iddia, önermeler umrumda değil, beğenirseniz artılarsınız, beğenmezseniz eksilersiniz, basit bir şey o. yeter ki okuyun, ama böyle okuyamayınca oylayamıyoruz da, düşüncenin falan önemi kalmıyor. yani önce, düzgün türkçe.
(kl7mu, 11.08.2008 03:17)
bugün , sol çerçevenin en üstlerindeki konularda , girilerine oldukça sık rastlanılan yazardır.
(bkz:
güleriz aglanacak halimize)
haklı edit: bu giri sözkonusu yazarın sycokiller in kendisine verdiği tavsiyelere götü ile güldüğünü belirtmesinden sonra girilmiştir. yani o kadar da anlamsız değildir ama söz konusu giri bu yazar tarafından silindiği için bu girinin de bir anlamı kalmamıştır.
ayrıca götüyle lafını götümden atıyorda olabilirim.
sycokiller'ın kendisi için yazdıklarını tekrar tekrar okuyup düşünmesi gereken ve bundan sonraki hayatına bu düşünceler sonucunda yön vermesi gereken yazar. çok önemli yani bu. öyle önemli ki anlatamam. çok önemli olduğunu söylemiş miydim?
... tabi ben böyle sik gibi çıkıp yazmadım bunu buraya. sebebi vardı. artık yok. öyle biri değilim ben. yay burcuyum. yükselenim de yay hatta.
ek fiil kullanmadan cümle kuramayan yazar(dır). öyle ki, mal bulmuş mağribi gibi ek fiilin bokunu çıkararak gerekli gereksiz her yerde kullanır(dır).