görseller
andy serkisandy serkis
andy serkisandy serkis
belki ilginizi çeker
  1. · 13 going on 30
  2. · the hobbit
  3. · harry potter and the half blood prince
  4. · the fellowship of the ring
  5. · einstein and eddington
  6. · king kong
  7. · inkheart
  8. · ünlü ermeniler
  9. · iri gözlü insanlar
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · author
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · galatasaray
  8. · melih gökçek
  9. · kıyamet kopsa beklenen manşet

andy serkis  

1. hep değişik yaratıkları, ucubeleri oynayan süper yetenek. son olarak king kong'u da canlandıracak kendisi. peter jackson ile kanka olduklarını düşünüyorum.
    (creepingdeath, 25.06.2005 21:08)
  2. (bkz: lan o insan mıydı)
    (bkz: gollum hayvanı)
    (lightblue, 25.06.2005 21:33)
  3. return of the king'in çekimlerinden sonra the one ring'i peter jackson'dan alan şahıs.
    (çarut, 25.06.2005 21:40)
  4. gollum sesini hiçbir teknik yardım almadan çıkarabilen garip insan. peter jackson gollum'u ne kada iyi oynadığını görünce önceden yapılmış cgi'ları değiştirterek gollum'un yüzünü iyice andy serkis'inkine benzettirmiştir.

ayrıca return of the king'in başında da smeagol'u oynar andy bey.

(bkz: severek izliyoruz)
    (drenchrome, 05.07.2005 01:30)
  5. gollumdan sonra king kongu da rahat bir şekilde canlandıracağını düşündüğüm aktör.

(kendim bile inanmadım ya neyse, inanmak istiyorum)
    (man on the moon, 05.07.2005 01:33)
  6. the two towers'ın kamera arkalarını izliyordum da, hayran kaldım bu adama.

daha cast seçimindeki halleri ve performansıyla olayı bitirmiş bana göre. önceleri sadece seslendirme olarak girdiği kadroya daha sonra ilk film ardından gollum'la çokça çekimi olan sean astin ve elijah wood karşılarında kanlı canlı birisiyle oynasınlar amacıyla üzerine geçirdiği beyaz taytlarla oyuncu olarak girmiş, hemen hemen bilgisayardaki şekillendirmesi tamamlanmış gollum'un şeklinin şemalinin değişmesini sağlamış ve bir de gidip başarılı bir şekilde smeagol'u oynamış.

yaptığı işe de kendini vermiş adam. buz gibi sularda debelenmesi, hiç gocunmadan dağda taşta köpek gibi dolaşması, yetmemiş gibi günlerini motion capture denilen naneyi yapmak için stüdyoda harcaması falan kesinlikle the lord of the rings'e ayrı bir hava katmış.

the hobbit'te de oynar ki. ne de güzel olur...

not: ayrıca 13 going on 30 filmindeki thriller dansı performansı mutlaka izlenmelidir.
    (sycrone one, 06.01.2009 00:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil